Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

gartnere for hededanmark til fuldtidsvikariat til det grønne og grå område på frederiksberg

Om HedeDanmark
HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø og samfundet i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdier i HedeDanmark.

HedeDanmark a/s er en international handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område, og har i dag udviklet sig til at være Skandinaviens største og Danmarks eneste landsdækkende leverandør af bl.a. outdoor facility services til private og offentlige virksomheder. 

Dine opgaver- Græsslåning 
- Hækklipning 
- Styning af træer og beskæring af buske
- Rensning af bede, lugning af bede og legepladser
- Opsamling af løvfald
- Plante nye planter og dekorering
- Kørsel med frontmonteret ukrudtsbrænder

Den rette kandidat:- Er udlært anlægsgartner eller har arbejdet indenfor området tidligere
- Har kørekort og erfaring med kørsel af knækstyrede køretøjer
- Har certifikat i varmt arbejde, og gerne erfaring med ukrudtsbrænding
- Er kvalitetsbevidst og sætter en ære i altid at levere et godt stykke arbejde
- Kan starte 3. april 2018
- Har et ønske om at have et stort ansvar, og være med til at påvirke hverdagen 

AnsættelseDet er en fuldtidsstilling med forventet arbejdstid på 37 timer fordelt på hverdage løbende fra 3. april til udgangen af oktober 2018. Da jobbet er et vikariat vil du blive ansat igennem Randstad. 

AnsøgningStillingen skal besættes 3. april 2018. Vi indkalder løbende til samtale. Ved eventuelle spørgsmål kontakt da: Konsulent Eskil Larsen på eskil.larsen@randstad.dk eller 61959246 eller Juniorkonsulent Miriam Grumsen på miriam.grumsen@randstad.dk eller 51419852.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 700.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 53 lande og mere end 5.400 afdelinger i Europa, Nord- og Sydamerika og Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med enestående jobmuligheder.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her