Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gartnerelev til grøn pleje søges af Slots- og Kulturstyrelsen

Slots- og Kulturstyrelsen driver en lang række historiske bygnings- og haveanlæg rundt om i Danmark. Heraf varetages langt størstedelen af driften af private entreprenører. Vi er en intern driftsenhed i styrelsen på ca. 20 gartnere og medhjælpere, som passer en række udvalgte finere haveelementer i Kongens Have, Frederiksborg Slotshave, Fredensborg Slotshave, Bernstorff Slotshave, samt Gråsten og Spøttrup.

Om jobbet
Vi søger en gartnerelev til gartnergruppen på Sjælland med hoved-arbejdsplads i Fredensborg Slotshave. Her kommer du til at indgå i et team på 2-3 gartnere og to elever, der har ansvaret for plejen af ”Den reserverede have”. Opgaverne består i en bred vifte af grønne plejeopgaver som beskæring, plantning, lugning m.v. Periodevis vil du skulle deltage i arbejdsopgaver i slotshaverne i Frederiksborg, Kongens Have og Bernstorff, som vil give dig en bredere faglig forståelse for forskellige haveanlæg og deres pleje.

Om dig
Det er et krav, at du har gennemført grundforløbet for en af gartneruddannelserne - Grøn erfaring er ingen forudsætning, men en fordel. Du skal kunne lide at være ude i alt slags vejr, og vi lægger vægt på, at du er interesseret i grøn pleje og gerne i historiske haveanlæg. Som person er du fleksibel og samarbejdsorienteret, og er både i stand til at modtage anvisninger og arbejde selvstændigt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst på statens område.
Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling, idet arbejdstiden typisk ligger mellem kl. 7.00-14.30 i sommerhalvåret, og mellem kl. 7.30-15.00 i vinterhalvåret.

Af hensyn til bredden på din uddannelse, skriver vi ikke kontrakt for hele læretiden, da vi mener det er vigtigt, at få praktiktid i en anden type gartnervirksomhed. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Ansøgning
Ansøgning, CV og eksamensbevis fra grundforløb på gartneruddannelsen sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på http://www.slks.dk/job senest den 23. april 2018.

Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Stillingen ønskes besat pr 1. juni 2018, og vi forventer at afholde samtaler i uge 19 og 20.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte slotsgartner Michel Amsen, tlf: 25 63 63 19.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Slots- og Kulturstyrelsen
Slots- og Kulturstyrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet. Ligeledes udmøntes tilskudsmidler til såvel enkeltpersoner som organisationer og institutioner, og vi indsamler, bearbejder og formidler oplysninger og resultater, der bidrager til at udvikle kulturlivet.

Slots- og Kulturstyrelsen driver og vedligeholder desuden statens slotte, haver og kulturejendomme, og gennem faglighed og innovation skaber vi en bedre udnyttelse af ressourcerne således, at der bliver mere kultur for pengene.
Styrelsen har ca. 500 medarbejdere.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Anlægsgartner Kbh. og Nordsjælland

Grøn Vækst A/S

Hillerød
KØBENHAVN OG NORDSJÆLLANDGrøn Vækst A S søger flere, engagerede anlægsgartnereAnlægsgartnerfirmaet Grøn Vækst A S søger flere dygtige anlægsgartnere til opgaver med vedligehold af grønne områder på vores mange NOVO lokaliteter i København og Nordsjæ...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:3. november 2018