Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gartneri Toftegaards drivhuscafé søger 2 ungarbejdere (under 18) til week-end vagter.

Er du mellem 15-17 år og har du mulighed for at arbejde i weekender, så er det lige dig vi søger!

Hvem er vi:

Gartneri Toftegaard er et livstilssted, en økologisk planteskole med masser af landlig charme og autenticitet, hvor gæsterne kommer og køber planterne direkte fra gartneriet. Vi er specialiserede i salg af økologiske planter til den spiselige have. Vi er især kendt for vores store udvalg af økologiske chili, tomat og krydderurter, mere end 500 forskellige sorter, som primært produceres på stedet. Vi er økologisk certificeret og sælger både økologiske planter og frugter fra drivhusbutikken, samt til udvalgte udsalgssteder og gourmet restauranter mv. Derudover afholder vi også kurser (både for virksomheder og private) samt større events. Ejer Lene Tvedegaard har skrevet flere havebøger. Gartneriet har i dag foruden ejeren 3 fastansatte samt flere faste sæsonansatte.

Caféen:

Drivhuscaféen er et selvstændigt drivhus, der ligger ved siden af drivhusbutikken. Gæsterne bydes velkommen i en Toftegaard stemning med grønne planter, højt til himlen, rustikt interiør og køkkenet i centrum. Caféen har plads til 49 gæster, til caféen hører en lille udendørs terrasse. Drivhuscaféen serverer kaffe, special the, dagens kage, bolle med ost, sandwich, varme drikke, kolde økologiske safte, sodavand og is mm. Caféen er som udgangspunkt åben i tidsrummet kl. 11:00 – 16:00 i dagtimerne onsdag til søndag fra 6. april til og med 27. maj 2018, hvorefter vi overgår til delvis selvbetjening.

Arbejdstiden vil være fordelt som følger:

  • Fredag – 3 timer om eftermiddagen
  • Lørdag & søndag 6 timer i tidsrummet mellem kl. 11:00-17:00 (vil blive delt af 2 ungarbejdere).

Jobbeskrivelse:

  • Ekspedition og vejledning af kunder i caféen
  • Renholdelse af caféområdet, fejning, opvask mm.
  • Opstilling af varer

Hvem er du:

  • Du er mellem 15-17 år gammel
  • Du er smilende og har en udadvendt attitude
  • Du er serviceminded
  • Du kan lide at tage fat hvor der er brug for det
  • Du kan arbejde i weekender fra april frem til juni

Vi kan tilbyde:

Et anderledes spændende job med stor afveksling. Her får du masser erfaring med kunder og kassebetjening i en helt særlig café i unikke smukke omgivelser med udsigt til himlen.

Ansøgningsfrist er mandag d. 5. marts 2018. Ansøgninger bedes sendt pr. mail til tina@gartneri-toftegaard.dk med relevante oplysninger. Vi vil løbende kalde til samtale og glæder os til at høre fra dig.

Gartneri Toftegaard har overenskomst med KA(Krifa) som også gælder for ungarbejdere.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her