Gartneriarbejder - Hadsten kirkegårde, Favrskov provsti, Aarhus Stift.

Vi søger en medarbejder der har lyst til at indgå i vores grønne team ved Hadsten kirkegårde og som evner både at samarbejde men også kan tage ansvar for egne opgaver.

 

Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit og er tidsbegrænset til udgangen af november måned 2018. Stillingen omfatter arbejde på kirkegårdene i Hadsten, Nr. Galten og Vissing sogne.

 

Tiltrædelse 12. marts 2018.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • har erfaring og interesse for pasning af grønne områder og erfaring med brug af maskiner, hækkeklipper, trimmer mv.
  • kan holde dig selv i gang med blik for grundig og effektiv løsning af opgaverne, og et praktisk håndelag
  • kan udvise passende adfærd i forhold til pårørende på kirkegårdene
  • har kørekort

 

Vi tilbyder en rummelig arbejdsplads med gode arbejdsforhold. Med plads til personlig udvikling gennem samarbejde med engagerede kolleger i et positivt arbejdsmiljø.

 

Du bliver ansat som gartneriarbejder. Ansættelse og aflønning sker som gartner efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO-S) samt Organisationsaftalen for landbrugsmedhjælpere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere indgået mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

 

Lønnen udgør pr. time for ufaglærte på trin 1: 126,96 kr. og på trin 2: 129,84 kr. i nutidskr. Der sker overgang til månedsløn efter 5 måneders ansættelse. Ansættelsen er omfattet af en arbejdsgiverbetalt pensionsordning.

 

Se mere om os på www.hadstensogne.dk eller kontakt kirkegårdsleder Thomas Jensen på 21460752.

 

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 26. februar 2018. Ansøgningen sendes til kirkegårdsleder Thomas Jensen på kirkegaarden@hadstensogne.dk eller til Kirkegårdskontoret, Kirkevej 5, 8370 Hadsten.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Gartner / Gartneriarbejder søges

Bregnet Kirke

Ved Thorsager - Bregnet - Feldballe Kirker søger vi en Gartner Gartneriarbejder med ansættelse 1. marts 2018 eller snarest derefter. Stillingen er en 37 timers stilling med ansættelse i vækstsæsonen ca. 9 mdr. pr. år. Stillingen omfatter vedligehold...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Gartner Aalborg

Forstas A/S

Aarhus
FORSTAS A S har rigtig travlt og søger derfor flere erfarne og alsidig anlægsgartner til at indgå i vores vedligeholdelsesafdeling, med arbejdsområde inden for græsklipning. Du kommer til at arbejde i en landsækkende virksomhed, som har fokus på med...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Kirkegårdsgartnere, Nordre- og Vestre kirkegårde i Aarhus

Forstas A/S

FORSTAS A S søger dygtige medarbejdere med grønne fingre, til vedligeholdelse på Nordre- og Vestre kirkegårde i Aarhus. Vi forventer, at du: udviser stor ansvarlighed, er serviceorienteret og kan arbejde selvstændigt. har kendskab til det grønne fag...