Gem job

Gastronomelev

Kokkeelev søges til Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Vejle

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at kickstarte din karriere i Danmarks Bedste Hotelkæde? Så er du måske vores nye kokkeelev på Skarrildhus, hvor vi har gode værdier og godt kollegaskab i centrum.

Hotellet er en charmerende herregård beliggende naturskønt midt i Vejle Ådal, hvilket gør det til et eftertragtet sted at mødes for både virksomheder og private.  Her bliver du en del af et velfungerende team, der står klar til at lære fra sig og give dig et godt indblik i kokkefaget, samtidig med at der er god plads til at have det sjovt og være sociale.

Du får en vigtig rolle i vores køkken, og din dagligdag vil være centreret omkring tilberedning og udvikling af gastronomiske oplevelser til vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på vores køkken, samtidig med at du bliver fortrolig med dit nye erhverv som kok. 

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi forventer, at du er:

  • Opsøgende og interesseret i dit fag og dets udvikling, trends og tendenser
  • Passioneret omkring madlavning og brugen af gode råvarer
  • Kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster
  • Udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger
  • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

  • En spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
  • Gode kollegaer samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
  • Årlige elevdage i Sinatur, hvor du mødes til forskellige arrangementer med eleverne fra vores øvrige hoteller og afdelinger

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Hasse Bonde-Sterup på habo@sinatur.dk eller +45 7649 6000.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Hasse på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor.

Om Sinatur: Haraldskær er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhoteller har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse og bæredygtige mål, hvilket har gjort, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, som er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.