gastronomelev med specialet smørrebrød og catering til Personalekantinen og Cafeen på Herlev Gentofte Hospital

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være en del af et hold, som står for en god frokostoplevelse af høj kvalitet, for hospitalets medarbejdere og gæster. Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson og tilbereder maden fra bunden. Vores køkkener har stor fokus på bæredygtighed, madspild og økologi hvor vi har sølvmærket. Vi arbejder med FN's verdens mål. Vi tilbyder Et uddannelsessted i rivende udvikling, der dagligt laver velsmagende mad fra bunden af høj kulinarisk kvalitet. I din læretid vil din primær arbejdsplads være Gentofte hospital, men for at få den bedst mulige læretid, vil du have praktiktid på begge matrikler. Lidt om os Vi bespiser dagligt 400-600 medarbejdere i personalekantinen på Gentofte hospital. Vi har cafe med al a carte kort og lækkert kaffekort på Herlev-Gentofte hospital. Diverse selskaber fra 20-300 mennesker. Vi har eget bageri og slagter afdeling, hvor der produceres pålæg og brød til kantinen og cafeen.

Vi tilbyder dig i din læretid hos os.

  • Varmt køkken
  • Koldt køkken
  • Gæste og mødeforplejning
  • Smørrebrød og sandwich
  • Menu planlægning
  • Kassebetjening
  • Økologi og bæredygtighed
  • 4 ugers praktik i vores egen slagter
  • 4 ugers praktik i vores eget bageri
  • 4 ugers praktik i vores eget dessert køkken
  • Deltagelse i vores elev akademi med 3-4 temaer om året, hvor vi har fokus på emner som fisk, kød, dessert, brød og dysfagi.
Vi forventer du:
  • Har bestået grundforløbet ”Mad til mennesker”.

  • er morgenfrisk og mødestabil.

  • brænder for at tilberede og anrette velsmagende og flot mad

  • er god til at samarbejde.

  • er selvstændig, ansvarsbevidst, engageret, nysgerrig på ny viden og tager aktivt del i dit uddannelsesforløb.

  • ønsker at bidrage til et fagligt godt arbejdsmiljø med fokus på egen og kollegaers trivsel.

Ansættelsesvilkår Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og du vil hovedsagligt skulle arbejde i tidsrummet fra kl. 6.30 til kl. 13.54 mandag-fredag. Der vil kunne forekomme aftenvagter og enkelte weekendvagter. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansøgningsfrist: torsdag 30. juni 2022 kl. 12.00. Vi afholder samtaler løbende. Herlev-Gentofte hospital er en røgfri arbejdsplads. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kantineleder Giang på telefon 23 44 60 86 i tidsrummet 06.30-14.00.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


gastronomelev med specialet smørrebrød og catering til Personalekantinen og Cafeen på Herlev Gentofte Hospital

Har du lyst til at være en del af et hold, som står for en god frokostoplevelse af høj kvalitet, for hospitalets medarbejdere og gæster. Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson og tilbereder maden fra bunden. Vores køkkener har stor fokus på bæredygtighed, madspild og økologi hvor vi har sølvmærket. Vi arbejder med FN's verdens mål. Vi tilbyder Et uddannelsessted i rivende udvikling, der dagligt laver velsmagende mad fra bunden af høj kulinarisk kvalitet. I din læretid vil din primær arbejdsplads være Gentofte hospital, men for at få den bedst mulige læretid, vil du have praktiktid på begge matrikler. Lidt om os Vi bespiser dagligt 400-600 medarbejdere i personalekantinen på Gentofte hospital. Vi har cafe med al a carte kort og lækkert kaffekort på Herlev-Gentofte hospital. Diverse selskaber fra 20-300 mennesker. Vi har eget bageri og slagter afdeling, hvor der produceres pålæg og brød til kantinen og cafeen.

Vi tilbyder dig i din læretid hos os.

  • Varmt køkken
  • Koldt køkken
  • Gæste og mødeforplejning
  • Smørrebrød og sandwich
  • Menu planlægning
  • Kassebetjening
  • Økologi og bæredygtighed
  • 4 ugers praktik i vores egen slagter
  • 4 ugers praktik i vores eget bageri
  • 4 ugers praktik i vores eget dessert køkken
  • Deltagelse i vores elev akademi med 3-4 temaer om året, hvor vi har fokus på emner som fisk, kød, dessert, brød og dysfagi.
Vi forventer du:
  • Har bestået grundforløbet ”Mad til mennesker”.

  • er morgenfrisk og mødestabil.

  • brænder for at tilberede og anrette velsmagende og flot mad

  • er god til at samarbejde.

  • er selvstændig, ansvarsbevidst, engageret, nysgerrig på ny viden og tager aktivt del i dit uddannelsesforløb.

  • ønsker at bidrage til et fagligt godt arbejdsmiljø med fokus på egen og kollegaers trivsel.

Ansættelsesvilkår Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og du vil hovedsagligt skulle arbejde i tidsrummet fra kl. 6.30 til kl. 13.54 mandag-fredag. Der vil kunne forekomme aftenvagter og enkelte weekendvagter. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansøgningsfrist: torsdag 30. juni 2022 kl. 12.00. Vi afholder samtaler løbende. Herlev-Gentofte hospital er en røgfri arbejdsplads. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kantineleder Giang på telefon 23 44 60 86 i tidsrummet 06.30-14.00.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.