Gastronomelev søges - kok eller cater / smørrebrød

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi en elev, der ønsker at uddanne sig til enten kok eller cater.

Arbejdssted: Fredskovvej 5, 7330 Brande.
Tiltrædelse/opstart: Hurtigst muligt / efter aftale

Sådan er Compass Group FS
Compass Group FS Denmark driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!
  • Du skal arbejde på fuld tid i hverdagene fra kl. 06.30-14.30 - aftenarrangementer forekommer løbende
  • Om du vil uddanne dig til kok eller i specialet catering/smørrebrød er ikke afgørende for at du søger jobbet. Hvis du vil gennemføre gastronomuddannelsen i specialet kok, skal du dog igennem a la carte træning. Måske har du allerede praktiktid fra en a la carte restaurant, men du ønsker at færdiggøre din uddannelse i en personalekantine? Hvis ikke, så skal du som minimum udstationeres i 2 x 3 måneder. I et a la carte træningsforløb indgår man i et team på en restaurant. I disse måneder er der aften og weekend arbejde.
  • Uanset specialet du vælger, så får du masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, deli/takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, konditori – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i alle køkkenerne: fx. menuplanlægning, beregninger, kassebetjening, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Du vil som elev hos Compass deltage i cross-training program, hvor du kommer ud i en anden lokation i en uge. Der vil også være andre spændende events som Food Lab osv. som du som elev kan deltage i.
  • Læs mere om det at være elev hos os her

Kort om dig...

  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du er nysgerrig og følger gerne med i nye trends og du har sans for detaljer
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er enerigisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

Sådan er din nye arbejdsplads

I kantinen er vi et velfungerende team på 21 glade kolleger. Vi arbejder sammen i åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores rolige omgivelser. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 1.000 gæster til frokost. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Gastronomelev søges - kok eller cater / smørrebrød

Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi en elev, der ønsker at uddanne sig til enten kok eller cater.

Arbejdssted: Fredskovvej 5, 7330 Brande.
Tiltrædelse/opstart: Hurtigst muligt / efter aftale

Sådan er Compass Group FS
Compass Group FS Denmark driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!
  • Du skal arbejde på fuld tid i hverdagene fra kl. 06.30-14.30 - aftenarrangementer forekommer løbende
  • Om du vil uddanne dig til kok eller i specialet catering/smørrebrød er ikke afgørende for at du søger jobbet. Hvis du vil gennemføre gastronomuddannelsen i specialet kok, skal du dog igennem a la carte træning. Måske har du allerede praktiktid fra en a la carte restaurant, men du ønsker at færdiggøre din uddannelse i en personalekantine? Hvis ikke, så skal du som minimum udstationeres i 2 x 3 måneder. I et a la carte træningsforløb indgår man i et team på en restaurant. I disse måneder er der aften og weekend arbejde.
  • Uanset specialet du vælger, så får du masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, deli/takeaway, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, konditori – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i alle køkkenerne: fx. menuplanlægning, beregninger, kassebetjening, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Du vil som elev hos Compass deltage i cross-training program, hvor du kommer ud i en anden lokation i en uge. Der vil også være andre spændende events som Food Lab osv. som du som elev kan deltage i.
  • Læs mere om det at være elev hos os her

Kort om dig...

  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne
  • Du er nysgerrig og følger gerne med i nye trends og du har sans for detaljer
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er enerigisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

Sådan er din nye arbejdsplads

I kantinen er vi et velfungerende team på 21 glade kolleger. Vi arbejder sammen i åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores rolige omgivelser. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 1.000 gæster til frokost. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.