Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gastronomelev søges til Restaurant Kant

Ikast Tullamore Golf Club har fået lavet en gennemrenovering af det gamle klubhus fra bund til top. Dertil er der en helt ny spændende tilbygning, hvori der findes en flot lounge restaurant og et stort selskabslokale på 1 sal. 
Restauranten og de i alt 3 selskabslokaler indeholder møbler af god kvalitet, planter, træer, blomster. Levende lys i form af stearinlys og gaspejs indbygget i murstensvæggen.
Renoveringen har taget form både indendørs, men i den grad også udendørs. Der bliver plads til mange udendørsserveringer på de mange terrasser.

Køkkenet er bestående af 1 køkkenchef og 1 uddannet kok, her udenfor golfsæsonen. Når golfsæsonen vender tilbage til april vil der være flere kokke i køkkenet. 

 
- Menukortet vil bestå af et klassisk frokost cafekort og et aftenkort.
- Menukortet vil være varierende året rundt efter sæson.
- Der er god mulighed for at få indflyelse på menuen og arbejde med flere forskellige råvarer. 
- Der er god mulighed for at afprøve en masse tilberedningsmetoder, nye råvarersamensætninger og samt lære en hel del fra kokkene
- Køkkenet laver frisk og lækkert mad med gode råvarer. 
- Der bliver gået meget op i at behandle råvarerne godt og få meget muligt ud af alle råvarer. 

Dine arbejdsopgaver:

- Først og fremmest at blive lært ordentligt op
- Arbejde med produkter i køkkenet.
- Arbejdsplanlægning.
- Menuplanlægning.
- Varemodtagelse og godkende produkterne.
- Kan servere mad for gæsten med et smil.
- Rengøring af køkkenet og områder i restauranten.
- Kan tage sig tid til at holde opvasken i bund.

Vi forventer du er:

- Smilende og udadvendt til restaurantens medarbejdere og gæster.
- Positiv og omstillingsparat på nye udfordringer. 
- God til at kommunikere og samarbejde med golfklubbens medarbejdere.
- Pligtopfyldende til givende opgaver.
- Fleksibel for mødetider. 
- Hygiejnisk og have en god ordenssans.
- God tale og forståelse af det danske sprog.
- Viljen til at tage imod og udgive læring og viden.
- Yde en god service på alle tidspunkter af døgnet.

Stillingen er en fuldtidsstilling (40 timer om ugen) med en varierende vagtplan.
Mødetider vil typisk ligge et sted imellem kl. 11.00 – 22.00
Der kan dog ske undtagelser med tidligere og sene arbejdsdage i forhold til morgenmad, fester og arrangementer.

Lønnen vil følge overendkomsten for gastronomelever

Der vil løbende blive udtaget til samtaler og ansættelsen kan ske løbende.
Ansættelserne vil være fra snarest muligt

Send meget gerne din ansøgning og cv til mine kontaktinformationer.
Jeg ser meget frem til at hører mere fra dig og læse din ansøgning og cv.

M.v.h.

Michael Secher
Restauratør og Køkkenchef
Restaurant Kant 
Tlf: 20 74 59 39
info@restaurantkant.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.