Gastronomisk madhåndværker til køkkenet i Nordsøen Forskerpark og Oceanarium

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gastronomisk madhåndværker til køkkenet i Nordsøen Forskerpark og Oceanarium

Er du den, der laver Vendsyssels lækreste fiskefrikadelle og ønsker du at arbejde i et køkken, hvor der er fokus på bæredygtighed?

Så er det måske dig, der skal være vores nye medarbejder i køkkenet!

Sådan er du:

Vi forestiller os, at du er uddannet kok, cater, køkkenassistent eller lignende, der kan begå sig erfarent i et køkken.

Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske og lokale råvarer og gør det med stor variation.

Du er ikke bange for at gå forrest i det daglige arbejde og kan samtidig holde hovedet koldt i pressede situationer.

Du har konstant fokus på bæredygtighed i valg af råvarer og arbejdsgange, ligesom du sætter en stor ære i at begrænse madspild.

Du trives med vekslende arbejdsopgaver og kan arbejde struktureret.

Sådan er dit nye job:

Køkkenet i Nordsøen Forskerpark og Oceanarium laver mad til husets gæster, ansatte, lejere og arrangementer.

Du vil indgå i et team på 7 personer, der fordeler sig på kantinen og Nordsøens Café. Dit primære arbejdsområde vil være i kantinen og i højsæsonerne i Caféen.

Det er et job, hvor din kreativitet og høje faglige niveau er med til at sætte dit præg på køkkenet.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid og din primære arbejdstid vil ligge mellem kl. 08.00 – 16.00 i hverdagene, men der vil forekomme aften- og weekendarbejde.

Sådan er din nye arbejdsplads:

På Nordsøen vil du få selskab af ca. 45 fastansatte kolleger og ydermere 70 sæsonmedarbejdere.

Vi er en broget flok med forskellige baggrunde og fagligheder. Fælles er, at vi lægger en ære i vores arbejde.

Vi behandler hinanden med respekt og holder en glad og positiv tone.

Vi samarbejder på tværs af Nordsøen Forskerpark og Nordsøen Oceanarium for at gøre Nordsøen til et sted, der er foretrukket blandt turister, forskere og konferencedeltagere.

Det andet:

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og erfaring, flere personalegoder samt en arbejdsplads med stor variation i hverdagene.

Startdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 14. oktober 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Andre job der minder om dette

Kok søges til fuldtids stilling

DUUS VINKÆLDER V/PETER KRAGH

Aalborg
Vi søger en erfarne kok, da vi har fået travlt. Du skal have hjertet med i din madlavning, og være god til at sammensætte en flot tallerken. Vi laver mad fra bunden og bruger gode friske råvarer. Det vil vi gerne holde fast i og udvikle på, så du sk...
Indrykket:14. oktober 2021

Kok eller ernæringsassistent søges

HURUP SLAGTER ApS

Hurup Thy
Kok eller ernæringsassistent søges til slagterforretning i Hurup Arbejdsopgaverne er at forberede og lave mad til forretningen og mad ud af huset. Erfaring med lignende opgaver vil være en fordel.
Indrykket:13. oktober 2021

Faglært kok / ernæringsassistent

Himmerlandsfonden Tranum Strand

Brovst
Til at forestå arbejdsopgaverne i det kolde og varme køkken. Bl.a. klargøring af frokostbuffet og aftensmad til kursushold, forberedelse og afvikling af selskaber. Arbejdet vil være hverdage og weekender og vil timemæssigt ligge på gennemsnitlig 37 ...
Indrykket:13. oktober 2021

AI Japan ApS søger tjenere.

AI Japan ApS

Hjørring
AI Japan ApS søger tjenere. Har du det fulde overblik, kan du give vores gæster en smagsoplevelse, servere hvert eneste tallerken med stor respekt og du ved hvordan et bord står knivskarpt.Så tror vi på, at du er en af vores nye tjenere. Opgaver:- P...
Indrykket:15. oktober 2021

AI Japan i Hjørring søger Køkkenmedhjælper, hel- og deltids

AI Japan ApS

Hjørring
AI Japan i Hjørring søger Køkkenmedhjælper, hel- og deltids AI Japan har åbnet i Hjørring hvor vi skaber oplevelser og gode madoplevelser til vores gæster. Vi søger til 2 køkkenassistent, der sprudler af energi og har lysten til at lave mad fra bund...
Indrykket:15. oktober 2021

Gastronomisk madhåndværker til køkkenet i Nordsøen Forskerpark og Oceanarium

Gastronomisk madhåndværker til køkkenet i Nordsøen Forskerpark og Oceanarium

Er du den, der laver Vendsyssels lækreste fiskefrikadelle og ønsker du at arbejde i et køkken, hvor der er fokus på bæredygtighed?

Så er det måske dig, der skal være vores nye medarbejder i køkkenet!

Sådan er du:

Vi forestiller os, at du er uddannet kok, cater, køkkenassistent eller lignende, der kan begå sig erfarent i et køkken.

Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske og lokale råvarer og gør det med stor variation.

Du er ikke bange for at gå forrest i det daglige arbejde og kan samtidig holde hovedet koldt i pressede situationer.

Du har konstant fokus på bæredygtighed i valg af råvarer og arbejdsgange, ligesom du sætter en stor ære i at begrænse madspild.

Du trives med vekslende arbejdsopgaver og kan arbejde struktureret.

Sådan er dit nye job:

Køkkenet i Nordsøen Forskerpark og Oceanarium laver mad til husets gæster, ansatte, lejere og arrangementer.

Du vil indgå i et team på 7 personer, der fordeler sig på kantinen og Nordsøens Café. Dit primære arbejdsområde vil være i kantinen og i højsæsonerne i Caféen.

Det er et job, hvor din kreativitet og høje faglige niveau er med til at sætte dit præg på køkkenet.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid og din primære arbejdstid vil ligge mellem kl. 08.00 – 16.00 i hverdagene, men der vil forekomme aften- og weekendarbejde.

Sådan er din nye arbejdsplads:

På Nordsøen vil du få selskab af ca. 45 fastansatte kolleger og ydermere 70 sæsonmedarbejdere.

Vi er en broget flok med forskellige baggrunde og fagligheder. Fælles er, at vi lægger en ære i vores arbejde.

Vi behandler hinanden med respekt og holder en glad og positiv tone.

Vi samarbejder på tværs af Nordsøen Forskerpark og Nordsøen Oceanarium for at gøre Nordsøen til et sted, der er foretrukket blandt turister, forskere og konferencedeltagere.

Det andet:

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og erfaring, flere personalegoder samt en arbejdsplads med stor variation i hverdagene.

Startdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 14. oktober 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Kok søges til fuldtids stilling

DUUS VINKÆLDER V/PETER KRAGH

Aalborg
Vi søger en erfarne kok, da vi har fået travlt. Du skal have hjertet med i din madlavning, og være god til at sammensætte en flot tallerken. Vi laver mad fra bunden og bruger gode friske råvarer. Det vil vi gerne holde fast i og udvikle på, så du sk...
Indrykket:14. oktober 2021

Kok eller ernæringsassistent søges

HURUP SLAGTER ApS

Hurup Thy
Kok eller ernæringsassistent søges til slagterforretning i Hurup Arbejdsopgaverne er at forberede og lave mad til forretningen og mad ud af huset. Erfaring med lignende opgaver vil være en fordel.
Indrykket:13. oktober 2021

Faglært kok / ernæringsassistent

Himmerlandsfonden Tranum Strand

Brovst
Til at forestå arbejdsopgaverne i det kolde og varme køkken. Bl.a. klargøring af frokostbuffet og aftensmad til kursushold, forberedelse og afvikling af selskaber. Arbejdet vil være hverdage og weekender og vil timemæssigt ligge på gennemsnitlig 37 ...
Indrykket:13. oktober 2021

AI Japan ApS søger tjenere.

AI Japan ApS

Hjørring
AI Japan ApS søger tjenere. Har du det fulde overblik, kan du give vores gæster en smagsoplevelse, servere hvert eneste tallerken med stor respekt og du ved hvordan et bord står knivskarpt.Så tror vi på, at du er en af vores nye tjenere. Opgaver:- P...
Indrykket:15. oktober 2021

AI Japan i Hjørring søger Køkkenmedhjælper, hel- og deltids

AI Japan ApS

Hjørring
AI Japan i Hjørring søger Køkkenmedhjælper, hel- og deltids AI Japan har åbnet i Hjørring hvor vi skaber oplevelser og gode madoplevelser til vores gæster. Vi søger til 2 køkkenassistent, der sprudler af energi og har lysten til at lave mad fra bund...
Indrykket:15. oktober 2021