Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geelsgårdskolen søger 3-4 lærere

Da Spor 2 udvides med flere elever og sender en lærer på barsel, søger vi 3-4 dygtige lærere til ansættelse 1. april 2018. 2-3 i faste stillinger og 1 i barselsvikariat. 
 
Jobbet  
Vi arbejder sammen i teams: lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde, alle elever har derfor tilknyttet fysio- og ergoterapeut, talepædagog og psykolog.  
 
Vi arbejder med at inkludere den enkelte elev i det sociale og faglige fællesskab. Du har ansvaret for planlægning af undervisning, udarbejdelse af målbeskrivelse m.v. Vi bruger bl.a. LP modellen til at arbejde systemisk med eleverne. I jobbet indgår plejeopgaver, toilet og personlig hjælp til eleverne.  
 
Hvem er Spor 2 Eleverne på spor 2 har alle et bevægelseshandicap, og multible funktionsnedsættelser, så vi tager udgangspunkt i 0. klasse læseplaner og differentierer dem i forhold til eleven. 
Geelsgårdskolen er en Regional specialskole, vi optager elever mellem 6 og 25 år. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside, som du finder på: www.geelsgaardskolen.dk  
 
Vi søger nye kolleger som  

  • Kan arbejde struktureret og skabe den struktur den enkelte elev har brug for  
  • Kan indgå i/tage ansvar for samarbejde omkring udviklingen af pædagogiske metoder i relation til elevernes problemstillinger  
  • Har samarbejdsevner til tæt samarbejde arbejde i tværfagligt team  
  • Har evne til at takle perioder med stort arbejdspres  
  • Har interesse og evne for at arbejde med kommunikative redskaber som PCS symboler, piktogrammer, Tegn til Tale, tegnsprog (visuelt og taktilt), talemaskiner etc.  
  • Har vilje og evne til samarbejdet omkring udviklingen af pædagogiske metoder i relation til elevernes problemstillinger  
  • Har lyst, vilje og evne til forældresamarbejdet  
  • Er rummelige overfor handicapforståelsen   
  • Har evne og vilje til at sikre den nødvendige, lovpligtige og optimale skriftlighed omkring eleven i undervisningsplan, individuel handleplan m.m.  
 
Vi tilbyder  
En spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde i et tværfagligt team hvor du skal samarbejde og sparre med engagerede og positive kollegaer.  
Du er omgivet af glade børn, hvis læring og trivsel prioriteres højt.  
 
Ansættelse  
Vi søger uddannede lærere til alle stillinger. Stillingerne er alle til ansættelse på 37 timer pr. uge i gennemsnit. 
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danmarks Lærerforening. Aflønning sker desuden iht. overenskomsten samt principper for ny løn.  
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne eller afdelingerne, kan du kontakte afdelingsleder Christine Enø Helmudt på tlf. 45 11 40 21 eller på mobiltlf. 24 84 29 45 
 
Ansøgning 
Vi glæder os til at modtage din skriftlige, motiverede ansøgning med CV inden udløbet af ansøgningsfristen den 16. februar 2017 kl. 12.00. Vi holder jobsamtaler den 22. og 23. februar 2018. 
 
Din ansøgning mv. skal uploades til vores elektroniske rekrutteringsdatabase. Benyt knappen 'søg job'


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her