Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geelsgårdskolen søger pædagogmedhjælpere

Da nogle af vores dygtige pædagogmedhjælpere forlader os for at læse videre, søger vi 2 dygtige pædagogmedhjælpere til ansættelse 1. April 2018. 
 
Jobbet  
Vi søger pædagogmedhjælpere til Spor 1 og 2. Også på disse spor (afdelinger) arbejder vi sammen i teams: lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde, alle elever har derfor tilknyttet fysio- og ergoterapeut, talepædagog og psykolog.  
 
Vi arbejder med at inkludere den enkelte elev i det sociale og faglige fællesskab. Du har ansvaret for at dagene fungerer: de praktiske opgaver, hjælp og støtte i undervisningen, og personlig pleje og spisning med elever. Vi bruger bl.a. LP modellen til at arbejde systemisk med eleverne. I jobbet indgår plejeopgaver, toilet og personlig hjælp til eleverne.  
 
Hvem er vi
Eleverne på spor 1 og 2 har alle et bevægelseshandicap, primært CP, kombineret med generelle indlæringsvanskeligheder. 
 
Geelsgårdskolen er en Regional specialskole, vi optager elever mellem 6 og 25 år. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside, som du finder på: www.geelsgaardskolen.dk  
 
Vi søger nye kolleger som kan 

  • hjælpe med den personlige pleje af elever 
  • udføre lettere rengøring 
  • bistå i undervisningen 
  • hjælpe eleverne til selv at tage tøj af og på 
  • samarbejde i tværfagligt team  
  • gøre klar til mad og rydde af efter spisning 
  • lege, hygge og være sammen med eleverne 
  • støtte og hjælp eleverne i deres sociale relationer  
  • have overblik over dagen og være bindeled mellem skoledel og fritidsdel 
  • være rummelig overfor handicapforståelsen   
 
Vi tilbyder  
En spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde i et tværfagligt team hvor du skal samarbejde og sparre med engagerede og positive kollegaer.  
Du er omgivet af glade børn, hvis læring og trivsel prioriteres højt.  
 
Ansættelse  
Vi har 2 fuldtidsstillinger til fast ansættelse, på 37 timer pr. uge i gennemsnit. Arbejdstiden er primært fra kl. 8 til 17 i hverdagene. 
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbunds overenskomst for omsorgs- og pædagogmedhjælpere i regionale døgninstitutioner. Aflønning sker desuden iht. overenskomsten samt principper for ny løn.  
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne eller afdelingerne, kan du kontakte afdelingsleder Christine Helmudt på tlf. 45 11 40 21 eller på mobiltlf. 24842945 
 
Ansøgning 
Vi glæder os til at modtage din skriftlige, begrundede ansøgning med CV, inden den 2. februar 2018 kl. 12.00. Jobsamtalerne holdes den 8. eller 9. februar 2018.  
 
Din ansøgning mv. skal uploades til vores elektroniske rekrutteringsdatabase, benyt knappen 'søg job'.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her