Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geelsgårdskolens aflastning søger pædagog

Jobbet

På ”Hotellet”, der er Geelsgårdskolens Aflastningsafdeling, søger vi en pædagog, der brænder for specialområdet omkring skolebørn med meget forskellige handicap. Jobbet indebærer personlig pleje da vi, som aflastning, er børnenes ”andet hjem”. Der er sociale aktiviteter i og udenfor huset og et godt samarbejde med forældre og skolens øvrige personale. Vi arbejder dagligt med at børnene oplever et godt og indholdsrigt ophold på Hotellet ved siden af deres skolegang på Geelsgårdskolen.

I selve afdelingen bliver du en del af et spændende og fagligt udfordrende miljø med store muligheder for både faglig og personlig udvikling. Kendskab til Low Arousal er ikke et krav, men en fordel.

Vi leder efter en ny kollega som:

  • Brænder for arbejdet med børn og unge med forskellige handicap
  • Er ansvarsbevidst, omhyggelig, selvstændig og mødestabil
  • Kan, eller vil lære, at bruge C-pap, give sondemad, give medicin og udføre andre plejeopgaver
  • Kort og godt er nysgerrig, villig til at lære nyt og til at blive udfordret fagligt!
Arbejdstiderne ligger mellem 6.30 og 23.00 og følger en 4 ugers vagtplan. Man arbejder hver anden weekend og på helligdage.

Geelsgårdskolen

Geelsgårdskolen er en regional specialskole for elever i 0.-10. klasse og ungdomsafdeling. Vi har 2 bo- afdelinger med 10 pladser og 1 aflastningsafdeling (Hotellet) med 5 pladser. Vi optager børn/unge mellem 5 og 18 år. De har specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder. Der er børn med muskelsvind, erhvervet hjerneskade, medfødt døvblindhed, ADHD, autisme og kommunikationsproblemer og der er stor forskel fra barn til barn.

?Ansættelsesvilkår

Stillingen er til fast ansættelse på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund for uddannede pædagoger på døgninstitutioner eller regional overenskomst for omsorgs- og pædagogmedhjælpere med SL/FOA m.m. samt principperne for Ny Løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV via vores elektroniske rekrutteringssystem (via linket nedenfor) senest tirsdag den 20/10 kl.12:00. Ansættelsessamtalerne bliver afholdt løbende.

Vil du vide mere om stillingen? Kontakt afdelingsleder for Døgn, Gro Hallingstad 5197 6266 eller teamleder for Aflastningen, Peter E. Petersen 2127 8544.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!Geelsgårdskolen - Aflastningen

Kongevejen 252

2830 Virum


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.