Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genbrugsvejleder

Vi søger en genbrugsvejleder til vores genbrugsstation i Hesselager.

Du skal både være god til at tale med mange forskellige slags mennesker og kunne tage fra med det praktiske arbejde på genbrugsstationen.

Som genbrugsvejleder kommer du til at rådgive vores kunder om affald, holde genbrugsstationen og faciliteter i pæn stand, koordinere driften af genbrugsstationen i samarbejde med kolleger og underleverandører og lave forfaldende vedligehold. Der vil også være kørsel med lastbil og container.

Du kommer til at indgå i et team med 13 genbrugsvejledere. Det meste af dit arbejde vil foregå på genbrugsstationen i Hesselager, hvor I er to faste medarbejdere, men du vil også skulle afløse på genbrugsstationen i Svendborg efter behov. Samtidig kommer du til at deltage i pasning af miljøstationer i hele kommunen.

Det er et job, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige slags mennesker, og derfor leder vi efter en der:

• Er god til at tale med folk

• Har humor og er sød og rar

• Er serviceminded

• Kan træde i karakter

Samtidig ønsker vi, at du:

• Har stort kørekort, hængerkort og truckcertifikat

• Har erhvervserfaring – og eksempelvis er uddannet håndværker

• Kan arbejde selvstændigt og selv få øje på opgaverne

Om os: Vi sørger for rent drikkevand og håndtering af affald og regn- og spildevand i Svendborg Kommune. Vi er cirka 80 medarbejdere fordelt på seks renseanlæg, to genbrugsstationer, et team for transport af spildevand, et drikkevandsteam, et anlægsteam og administration. Vi tilbyder en arbejdsplads med høj grad af selvbestemmelse og mulighed for at udvikle sig. Som virksomhed er vi i gang med en grøn omstilling af vores aktiviteter, også inden for affaldsområdet, hvor der er øget opmærksomhed på genbrug og genanvendelse.

Hør mere om jobbet: Kontakt produktionschef Morten Schytte på tlf. 6321 5511.

Send din ansøgning snarest muligt på mail til post@vandogaffald.dk.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

 

www.vandogaffald.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her