Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genbrugsvejledere til ARC

Har du kundetække og lyst til at rådgive og vejlede kunder i miljøvenlig affaldssortering – så er du måske vores nye genbrugsvejleder?

ARCs genbrugspladser har omkring en million kunder hvert år. Det giver trængsel ved containerne – især i myldretiden og i weekender. Trods trængsel og mange biler skal genbrugspladsen være et rart sted at være. Vi er placeret i kommunerne Dragør, Tårnby, Hvidovre, Frederiksberg og København.
Du bliver ARCs ansigt udadtil. Du vil skulle servicere vores kunder og være med til at sikre den daglige drift på vores genbrugspladser, samt rådgive og vejlede, så vi opnår de bedst mulige sorteringer og sikrer, at så meget affald som muligt bliver genanvendt.

Jobbet
Du yder service fra første blik, du møder vores kunder. Du undersøger og identificerer potentialer i kundernes affald til direkte genbrug – i god dialog med kunderne. Du er vidende om affald, så du kan oplyse vores kunder om, hvordan de bidrager til bæredygtighed. Du formidler viden til vores kunder om, hvordan affald og materialer kan skabe ny værdi og glæde.
Din passion for kundeservice og direkte genbrug fylder din arbejdsdag. Du brænder igennem med din smilende, imødekommende og hjælpsomme måde at være på. Du arbejder alene såvel som i tæt sammen med andre kollegaer om at få hverdagen til at fungere.
Du har ansvar for at renholde og rydde op, så genbrugspladsen fungerer godt og fremstår indbydende, hvilket betyder at du altid er parat til at give en hjælpende hånd til både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.
Du håndterer olie- og kemikalieaffald og du retter op på fejsorteringer.

Profil
Du er udadvendt, handlekraftig og serviceminded. Selv i travle situationer kan du bevare roen. Du er en god kommunikator og evner at tilpasse kommunikationen individuelt til den enkelte kunde, hvorfor gode sprogkundskaber kan være nyttige.
Du er erfaren med lettere administrative opgaver og erfaren bruger af PC. Du har gyldigt kørekort til personbil. Du er kreativ og kan se anvendelsespotentialer og værdi i det materiale kunderne indleverer.
Du trives med omskiftelige arbejdsopgaver og en vis portion kaos, da aktiviteter, arbejdsopgaver og samarbejder løbende ændres – nogle gange måske hurtigt.
Du tager ansvar og vil have fokus på, at ARCs genbrugspladser er et rart sted at komme for vores kunder.

Vi tilbyder
Genbrugsvejleder stillinger på fuldtid. Oplæring i affaldssortering og genbrug samt truckcertifikat, hvis du ikke allerede har dette. Et godt arbejdsklima med positive og kompetente kolleger. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, gode relationer, fællesskab, professionalisme og nytænkning.
Du skal være mobil, idet dine vagter bliver placeret rundt på samtlige af ARCs genbrugspladser.
Løn og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende aftaler på ARC.

Ansættelse pr. 5. januar 2021.

Ansøgning
Vi holder samtaler i uge 48.

Søg stillingen ved at trykke på ”søg stillingen”.

Har du yderligere spørgsmål, kan du henvende dig til driftsleder Claus Petersen på telefon 51 49 05 17Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.