Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalist med flair for data og analyse til Sourcing

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Du arbejder med data, der skal anvendes til at sikre effektive processer på it-området i politiet. Jobbet er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, faglige udfordringer og en omskiftelig hverdag, hvor opgaver med kort varsel stiller krav til dine kompetencer.

Om jobbet
Du er en vigtig drivkraft i optimeringen af licensstyringsområdet, og du medvirker til at sikre, implementere og vedligeholde interne processer og retningslinjer for styring af licensanvendelse. Du medvirker desuden til at effektivisere politiets licensportefølje. I den forbindelse arbejder du med at identificere og gennemføre effektiviseringstiltag på licensområdet.

En stor del af arbejdet består i:

• indsamle og analysere data.
• anvende data til ledelsesrapportering og til beslutningstagen.
• optimere processen for licensstyring.
• rådgiver om licenser samt behandle sager fra vores kollegaer i resten af politiet.
• Indtaste og vedligeholde vores datagrundlag i politiets kontraktregistreringsdatabase.

Der vil ligeledes være en del dialog med eksterne leverandører og producenter i forhold eksisterende og kommende software-aftaler.

Du bliver en del af en dynamisk sourcing-afdeling som har en bred berøringsflade i organisationen. Vi er 7 engagerede medarbejdere, som dækker en bred palet af opgaver fra kontrakt- og licensstyring, projektledelse af it-udbud og mere traditionel ledelsesbetjening. Vi har ambitioner om at arbejde mere datadrevet og proaktivt, og her kommer du i spil.

Vores kultur er præget af faglig sparring og samarbejde i en travl og ofte uforudsigelig hverdag, hvorfor det er afgørende, at du ser dig som en del af teamet og ønsker at bidrage, hvor der er behov.

Du vil få gode muligheder for at præge din hverdag, og vi lægger stor vægt på at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt.

Om dig
Måske har du en akademisk uddannelsesbaggrund som eksempelvis cand.polit., cand.scient.pol., cand.merc. eller HD. Det vigtigste er ikke din uddannelsesmæssige retning, men at dine analytiske evner er i top, og at du synes, det er sjovt at jonglere med data og tal. Vi forestiller os, at du har et par års relevant erfaring fra en lignende stilling, alternativt er du måske nyuddannet med erfaring fra et studiejob. Erfaring med dataindsamling og -analyse fx fra en større, offentlig organisation er en fordel, men ikke et krav.

Du har en struktureret tilgang, og du tager ansvar og arbejder effektivt med fokus og overblik i tæt samarbejde med de teams, du indgår i. Opgavernes karakter kræver din selvstændige indsats og gennemslagskraft for at effektuere og bevare fremdriften i opgaverne. Samtidig bliver du motiveret af samspillet med mange interessenter og tackler udfordringer på en konstruktiv måde. Du har arbejdet med processer og motiveres af at udvikle og optimere disse.

Du har et godt kendskab til Microsoft Office – især Excel. Det vil derudover være en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft Visio, og måske har du endda erfaring med statistikværktøjer.

Ansættelsesforhold
Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT, Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan bibeholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Mette Due Steffensen, tlf. 50 89 72 57 eller Chefkonsulent Jacob Bollhorn-Svendsen, tlf. 41 53 27 39. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler: 15. april 2021 og 2. samtaler: 21. april 2021.

Ansøgningsfrist: 12. april 2021


Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.