Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalist til udvikling af indsatsen for udsatte børn og unge i København (barselsvikar)

Vil du være med til at udvikle og understøtte arbejdet for udsatte børn, unge og familier i København?

Borgercenter Børn og Unges faglige stab søger en kollega (barselsvikariat), som vil være med til at skabe de bedst mulige rammer for arbejdet med udsatte børn, unge og familier i København. I den faglige stab er det vores opgave at understøtte og udvikle vores organisation, så vores tre grundvilkår (socialfaglighed, lovgivning og økonomi) spiller frugtbart sammen i det daglige arbejde.

Borgercenter Børn og Unge: Hvem er vi?
Borgercenter Børn og Unge har ansvaret for Københavns Kommunes indsats overfor udsatte børn, unge og familier. Borgercenteret har både myndighedsansvaret og ansvaret for drift og udvikling af en lang række forebyggende og opsøgende tilbud samt døgntilbud. Borgercenteret beskæftiger ca. 2.000 ansatte.

Du bliver en del af Borgercenter Børn og Unges faglige stab, som har ansvar for udvikling på tværs af borgercenteret, understøttelse af ledelsen, projektledelse, implementering i samarbejde med organisationen samt faglig og juridisk understøttelse af både myndighed og udførere på det udsatte børneområde. Stillingen er forankret i et team, som særligt beskæftiger sig med strategiudvikling og faglig omstilling, faglige bidrag til budgetprocessen, koordineringsopgaver, udvikling og projektledelse af nye tiltag, samarbejde med andre forvaltninger, og vi er til en vis grad tovholdere på implementering af konkrete projekter eller forandringer. I afdelingen arbejder vi tæt sammen, så du vil også kunne få opgaver som går på tværs af teams.

Vi arbejder tæt sammen med organisationen og inddrager medarbejdere, ledere, borgere og interesseorganisationer, når det er relevant.

Afdelingen består af ca. 35 medarbejdere (jurister, generalister og socialfaglige konsulenter) og ledes af en stabschef samt fire teamkoordinatorer. I teamet er vi syv medarbejdere og en teamkoordinator. 

Om den konkrete stilling
Vi søger en kollega, der har interesse for – og meget gerne erfaring med – at arbejde med både at betjene ledelse og understøtte udvikling i en stor organisation med mange medarbejdere. Det vil sige, at du både skal kunne arbejde op og ud i organisationen. Du vil sammen med andre konsulenter i staben og samarbejdspartnere i organisationen udpege udviklingspotentialer, finde konkrete løsninger på problemstillingerne og understøtte vores myndighed og udføre med implementeringen. Opgaverne kan fx handle om udvikling af en ny type tilbud til borgerne, om at optimere samarbejdet med andre forvaltninger, om at skabe gode faglige løsninger indenfor den økonomiske ramme, eller om hvordan vi møder borgerne på en imødekommende og respektfuld måde eller implementering af nye metoder.

Der er forskellige opgaver i spil og den endelige opgaveportefølje sammensættes efter kandidatens kompetencer, erfaringer og interesser.
Mulige opgaver kan være:

  • Samarbejde med Børne- og Ungdomsforvaltningen omkring udsatte børn og unges skolegang
  • Udvikling af tiltag under vores faglige omstillingsplan, fx understøtte organisationen i arbejdet med at inddrage civilsamfund eller udvikle løsninger, der øger inddragelsen af familiernes netværk.
  • Ad hoc opgaver, som fx besvarelse af politiker-spørgsmål mv.

Vi samarbejder om opgaverne. Du vil derfor få sparring og evt. indgå i makkerskaber eller lignende om større opgaver.

Din profil
Du har en relevant videregående uddannelse fx som cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.scient.soc. eller lign. Alternativt har du en relevant professionsbacheloruddannelse kombineret med en kandidat- eller mastergrad.

Du skal have erfaring med eller lyst til at arbejde der, hvor lovgivningen møder virkeligheden.
Herudover er det en fordel hvis du:

  • har kendskab til eller erfaring med projektledelse – fra ideudvikling til konkretisering og implementering
  • har viden om det sociale område, særligt børneområdet, og kendskab til lovgivningen på området
  • har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation og gerne har erfaring med ledelsesbetjening og fx betjening af styregrupper, direktion eller lign. 
  • har gode samarbejdsevner og kan lide at inddrage samarbejdspartnere, interessenter, medarbejdere, ledere mv.
  • har stærke skriftlige kompetencer og kan kondensere komplekse problemstillinger kort og præcist
  • kan lide at have mange bolde i luften
  • kan arbejde selvstændigt, er struktureret og har en proaktiv tilgang til opgaveløsningen

Du behøver ikke at vide alt på forhånd, men du er nysgerrig, tager initiativ og kan hurtigt sætte dig ind i nye områder og søger de oplysninger og samarbejdspartnere du skal bruge, for at kunne skabe resultater.

Jobbet stiller store krav til dig og dine kvalifikationer. Til gengæld er der tale om et spændende og fagligt udfordrende job i en stab og en afdeling med dygtige kollegaer med forskellige faglige baggrunde og en god samarbejdsånd.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om et barselsvikariat, som er til besættelse fra den 1. januar 2021 til og med den 31. december 2021. Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Læs mere
Du kan læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge, herunder vores vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk/bbu

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Katrine Østergaard Kirstein på 2365 2402.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020
Vi forventer at afholde 1. samtale onsdag den 25. november og torsdag den 26. november 2020.
En eventuel 2. samtale forventes at blive holdt fredag den 27. november 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.