Generalister til udvikling og implementering af enkel og værdiskabende styring og ledelse i den offentlige sektor

Brænder du for at udvikle den offentlige sektor? Interesserer du dig for samspillet mellem strategi, økonomi og forretning – og kunne du tænke dig at arbejde projektbaseret? Så er du måske en af vores nye kolleger.

I Økonomistyrelsen er vi ca. 300 ansatte, der hver dag arbejder for at gøre det nemmere og mere enkelt for statslige og offentlige institutioner at løse deres kerneopgaver effektivt til gavn for borgerne. Med en central placering i Finansministeriets koncern tilbyder vi en hverdag i et miljø tæt på den politiske beslutningsproces og inden for et område, der har politisk opmærksomhed.

Du bidrager til at gøre offentlig styring og ledelse mere enkel og værdiskabende Vi søger tre nye kolleger til nyoprettede stillinger. Omdrejningspunktet for opgaveløsningen vil være at bidrage til udvikling og forankring af en enkel og værdiskabende styring og ledelse på tværs af den offentlige sektor. Du tilegner dig kompetencer og værktøjer inden for offentlig styring i bred forstand, herunder mål- og resultatstyring, økonomistyring, driftsstyring og datainformeret styring.

Arbejdsopgaverne kan bl.a. være at rådgive statslige institutioner om deres forretnings- og styringsbehov, udvikle og implementere ledelsesinformation i statslige institutioner, understøtte ministerierne i deres arbejde med intern kontrol og tilsyn eller at implementere og rådgive om brugen af de fællesstatslige it-systemer.

Vi tilbyder en stejl læringskurve for både den nyuddannede og den mere erfarne medarbejder, hvor ansvaret vokser i takt med, at dine egne kompetencer udvikles. Projekter og arbejdsfordeling tilpasses løbende i kontoret, og der vil derfor på sigt være mulighed for at arbejde med flere forskellige områder under hensyntagen til dine kompetencer og erfaringer.

Om dig Du er nyuddannet eller har erfaring fra centraladministrationen, konsulentbranchen eller organisationer i den private eller offentlige sektor. Det er en fordel, hvis du har relevant erfaring med intern kontrol, tilsyn og risikostyring, statslig bevillings- og udgiftsstyring, de fællesstatslige it-systemer, datamodeller og visualisering af ledelsesinformation såvel som forandringsledelse og/eller program- og projektledelse.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har interesse for udvikling og implementering af styring i bred forstand, herunder samspillet mellem strategi, økonomi, forretning og systemer
  • kan systematisere og skabe overblik over store mængder af information
  • er i stand til at se ud over data og kommunikere løsninger og tiltag til vores samarbejdspartnere og interessenter i øjenhøjde
  • drives af at skabe resultater og gøre en forskel på tværs af den offentlige sektor
  • har gode samarbejdsevner og kan samarbejde på tværs både internt i ministeriet og med eksterne samarbejdspartnere
  • trives med at arbejde projektbaseret og som en del af et team.
Om os Stillingerne er placeret i Økonomistyrelsens Kontor for Implementering af Resultat- og Økonomistyring. Her er vi pt. 22 medarbejdere, og vi er kendetegnet ved at have et udviklende og højt fagligt miljø, hvor der samtidig er fokus på, at det skal være sjovt og inspirerende at gå på arbejde. Der er højt til loftet, en flad struktur og en uformel omgangstone. Samtidig gør vores projektbaserede tilgang, at vi skaber resultater i fællesskab.

Der vil på sigt være gode muligheder for at rokere til andre dele af Finansministeriets koncern, og vi kan samtidig tilbyde et job, der giver gode muligheder for en fremtidig karriere i både det offentlige og private.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Pia Løvengren Ravn på telefon: 41 78 24 06 eller teamleder Jakob Panduro på telefon: 41 78 24 50.

Stillingerne er på 37 timer om ugen.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 8. marts 2021.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt, og der vil derfor blive afholdt samtaler løbende. Første samtaler afholdes via Skype, men anden samtaler afholdes ved fysisk fremmøde. Der vil indgå test ifm. anden samtalerne.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.