Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gennemgående og koordinerende rådgiver

Greve Kommune søger en gennemgående og koordinerende rådgiver til en stilling i myndighedsfunktionen i et Ungecenter. I Ungecenteret er vi forskellige faggrupper som tilsammen skal skabe en sammenhængende og koordineret indsats, for at få alle unge mellem 15 og 29 år i job eller i uddannelse.

Ungecenteret har eksisteret lidt over et år nu og derfor skal du være frisk på at indgå i skabelsen af en nyere kultur, hvor vi har fokus på effekten for de unge. Dette gøres bl.a. ved at samarbejde på tværs af social, uddannelse og beskæftigelse om at skabe helhedsorienterede indsatser for de unge, altid i et tæt samarbejde med de unge. Vi anvender blandt andet en løsningsorienteret tilgang og arbejder hen imod en fælles tilgang til de unge, når vi sparrer omkring komplekse sager – LØFT.

Vi arbejder løbende med at udvikle en smidig, ukompliceret og til tider utraditionel arbejdsmetode hos de to gennemgående og koordinerende rådgivere, så ressourceforløbene bliver så effektive som muligt, ift. at få den unge til at rykke tættere på uddannelses- eller jobmarkedet. Fokus er på, hvilke løsningsmuligheder vi kan få øje på rundt om den unge og hos den unge selv. Vi arbejder ud fra en værdi om, at borgere selv har indflydelse og medansvar for deres forløb, blandt andet ved en ansvarsbevidstgørende tilgang i samtalerne.


Om dig

Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og har en baggrund fra beskæftigelsesområdet og evt. også fra socialområdet og du kender lovgivningen godt. Du er overbevist om, at de unge med komplekse problemer også kan skabe værdi på arbejdsmarkedet. Du mestrer motiverende samtaler og du inspireres af nye tiltag og ideer og er ikke bange for selv at sætte dem i søen – med den enkelte unge i centrum og ofte i et tværfagligt samarbejde. Du trives med myndighedsrollen og du er god til at dokumentere dét, der virker for borgere i ressourceforløb og til at skabe samarbejdsrelationer med forskellige aktører. Du kan arbejde selvstændigt, er systematisk, har et godt overblik. Du har en høj datadisciplin og kender evt. til Fasit.


Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil bestå i de klassiske socialfaglige opgaver i forbindelse med sagsbehandling; samtaler, journalføring, iværksættelse af og opfølgning på indsatser, herunder de virksomhedsrettede indsatser. Du er den gennemgående rådgiver på en sag i hele ressourceforløbet. I praksis vil det sige, at du skal koordinere indsatser og tiltag, samarbejde med relevante faggrupper, samt har kompetence til at visitere til og bevilge relevante tilbud inden for beskæftigelses- og socialområdet.Om os

Ungecenteret har 23 medarbejdere på henholdsvis beskæftigelses, - uddannelsesvejlednings – og socialområdet, og ud af disse 23 er der to gennemgående og koordinerende rådgivere.

Vi er stadig i gang med at opbygge et godt kollegialt fællesskab, hvor der er plads til at have det sjovt og hjælpe hinanden. Der er et højt fagligt niveau, og du vil få indblik i andre fagligheder og deres opgaver.

Du får flekstid og indflydelse på tilrettelæggelse af dit arbejde.


Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Majbrit Møller, telefon 21535993, e-mail: mjb@greve.dk eller gennemgående og koordinerende rådgiver Louise Helmer, telefon 43979027, e-mail: lhe@greve.dk


Løn og ansættelse

Stillingen, der er fast, er på 37 timer om ugen og ønskes besat snarest muligt. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 27. okt. 2020. Ansættelsessamtaler holdes d. 29. okt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.