Genopslag - Afdelingsleder til Rehabiliteringscenter Sønderbo

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Rehabiliteringscenter Sønderbo

Nu har du muligheden for at blive vores nye afdelingsleder på Rehabiliteringscenter Sønderbo i Center for Sundhed og Forebyggelse. En spændende og alsidig lederstilling, som vi glæder os til at præsentere nærmere.

Rehabiliteringscenter Sønderbo er Bornholms Regionskommunes faglige fyrtårn for rehabilitering. Vi modtager borgere, der skal i intensivt rehabiliteringsforløb samt på rotations- og fleksibelt ophold og har i alt 34 pladser. Vi varetager dagcenteraktiviteter i Rønne og Nexø, og modtager 50 borgere dagligt. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang både hvad angår borgere på ophold samt i vores dagcentre. Vi er 70 engagerede medarbejdere og en teamleder, der alle er fagligt kompetente og holder fokus på høj kvalitet i alle borgerforløb. Vi er primært sundhedsfaglige ansatte og flest med en social- og sundhedsassistent uddannelse.  

Dit ansvar bliver i tæt samarbejde med teamleder at fastholde den høje faglige standard på Rehabiliteringscenter Sønderbo og i dagcentrene således at alle borgere og pårørende, oplever høj kvalitet og kontinuitet i alle forløb. Vi sætter værdien ordentlighed højt og har et erklæret mål om, at vi altid vil være gode samarbejdspartnere internt og eksternt. Dit ansvar bliver samlet set at lede drift, udvikling og økonomi på hele afdelingen og ikke mindst at fastholde den særlige hjertevarme arbejdskultur hos os.      

Vi er en livlig arbejdsplads, hvor der altid er gang i aktiviteter omkring borgerne, og derfor er din arbejdsdag fyldt med borgere, pårørende og engagerede ansatte. Ingen dage er ens på Rehabiliteringscenter Sønderbo og i dagcentrene, og hver dag har sine udfordringer. Det skal du kunne trives med som afdelingsleder, og du skal være den rolige ledertype, der tager opgaver og udfordringer med et smittende humør og engagement.  


Vi søger en erfaren leder, der har nedenstående kompetencer, men vi ved også, at den rette leder kan lære det meste:  

 • Lyst til en spændende og udfordrende ledelsesopgave i et veldrevet rehabiliteringscenter og dagcenter  
 • En sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund og/eller relevant erfaring indenfor sundhedsområdet og gerne fra en lignende lederstilling  
 • Lederuddannelse og faglig erfaring med rehabilitering 
 • Erfaring med at implementere politisk besluttede indsatser og forståelse for hvordan en politisk ledet organisation fungerer
 • Erfaring med økonomi- og driftsstyring.  

Din opgave:
Du bliver øverste leder af teamleder og medarbejdere på Rehabiliteringscenter Sønderbo og dagcentrene.   Personaleledelsen deler du med teamleder i et udviklende makkerskab. Du leder på den faglige opgave, den personalerettede ledelse og har det samlede økonomiske ansvar for hele afdelingen. Du arbejder tæt sammen med ledergruppen i såvel Center for Sundhed og Forebyggelse som i Center for Ældre, idet vi har en erklæret ledelsesværdi om, at vi leder sammen! Samtidig skal du samarbejde med centerchef og lede på de strategiske målsætninger i Center for Sundhed og Forebyggelse. Lederstillingen kræver derfor udprægede samarbejds- og koordineringsevner.      

Din opgave bliver såvel at varetage ledelsesopgaverne som følge og implementere udviklingsopgaver i afdelingen. Igangværende er afprøvning af digitale løsninger i samarbejde med hospitalet, udvikling af ny ramme for rehabiliterende indsats på ældreområdet samt fokus på fortsat høj trivsel blandt medarbejderne i afdelingen.  

Vores ledelsesværdier:
I Bornholms Regionskommune implementerer vi i øjeblikket vores fælles ledelsesværdier, som er retningsgivende for vores organisation, og for den måde vi bedriver ledelse. Det er vores ambition, at vores værdisæt skal være en aktiv del af ledelsesopgaven og skal ”mærkes” af vore medarbejdere og borgere.  

 • Vi vil borgerne
 • Vi sætter retning
 • Vi leder sammen

Du får mulighed for at være med til at implementere ledelsesværdierne i vores center og i BRK generelt. 

Din lederstil:
Du er udpræget samarbejdende og har blik for, hvad der fungerer for fællesskabet. Du kan sætte retning, gå foran og har blik for at gribe opgaver og følge dem til dørs. Du skaber dig hurtigt overblik over komplekse opgaver, og går let ind i sparring og dialog med såvel medarbejdere, ledere og chef. Du har en uformel ledelsesstil og er let at gå til. Du er den nærværende leder i hverdagen, og kan din personaleledelse til fingerspidserne blandt engagerede medarbejdere. Det er vigtigt for os, at du leder på værdierne tillid og anerkendelse, men også at du kan rammesætte og skære igennem fx på møder, når der er behov for det. Du har ikke kontrolbehov, men nyder at der er styr på tingene og centrets mål og retning. Du hylder en ”giv en hånd med kultur” og trives i en uformel team- og ledelseskultur med humor og højt til loftet.  

Hvad tilbyder vi?
Du får en alsidig, spændende og udfordrende lederstilling i et stort rehabiliteringscenter præget af stor faglig spændvidde. Samtidig får du fornøjelsen af en gruppe engagerede medarbejdere, som påtager sig et stort ansvar for opgaverne hos borgerne, og som vil gå langt for at levere høj kvalitet, der mærkes hos borgerne. Du får mulighed for at understøtte et i forvejen godt arbejdsmiljø og stærk social kapital i centret i tæt samarbejde med medarbejdere, lederkolleger og centret som helhed.    
Du vil blive en del af et stærkt lederteam med 10 lederkolleger fra Center for Sundhed og Forebyggelse, der altid er parate til sparring, samarbejde og udvikling i fællesskab.  

Løn og ansættelsesforhold:
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid med arbejdsplads i Rønne.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Det er en del af Bornholms Regionskommunes ansættelsespolitik, at der indhentes straffeattest, børneattest samt indhentes referencer efter aftale.   
Ansøgningsfrist er den 25. januar 2022 kl. 23.59.
Samtaler afholdes den 1. februar og 2. februar 2022.
Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest pr. 1. april 2022.    

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at henvende dig fortroligt til Centerchef for Sundhed og Forebyggelse, Karina Nørby på Mobiltelefon 40178996, eller hos teamleder Mie Skovgaard-Jensen 20133547. Skriv gerne en SMS, så ringer vi tilbage.    
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. Kørekort til personbil er et krav.
Ansættelsen er pr. 01-04-2022.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 27-01-2022. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 01-02-2021 og 02-02-2021.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina T H Skovsgaard Nørby på 56921268 eller 40178996.

Ledelse i Bornholms Regionskommune
I Bornholms Regionskommune har vi tre ledelsesværdier: #Vi vil borgerne #Vi sætter retning #Vi leder sammen, som er fælles pejlemærker for alle vores ledere. Værdierne styrker fællesskabet på tværs af vores centre og gør det tydeligt for os selv og vores omverden, hvad vi står for. Vi har også sammen skabt et fælles ledelseskoncept, der beskriver både visionerne for det at være leder i BRK og angiver forventninger til ledergerningen. Ledelseskonceptet danner sammen med ledelsesværdierne, centrenes kerneopgavebeskrivelser og de enkelte lederes personlige ledelsesgrundlag et stærkt fælles grundlag for at lede og drive udviklingen i Bornholms Regionskommune. Se ledelseskonceptet her https://www.brk.dk/stillinger/Documents/BRK_lederkoncept_2021.pdf

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.  
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Genopslag - Afdelingsleder til Rehabiliteringscenter Sønderbo

Afdelingsleder til Rehabiliteringscenter Sønderbo

Nu har du muligheden for at blive vores nye afdelingsleder på Rehabiliteringscenter Sønderbo i Center for Sundhed og Forebyggelse. En spændende og alsidig lederstilling, som vi glæder os til at præsentere nærmere.

Rehabiliteringscenter Sønderbo er Bornholms Regionskommunes faglige fyrtårn for rehabilitering. Vi modtager borgere, der skal i intensivt rehabiliteringsforløb samt på rotations- og fleksibelt ophold og har i alt 34 pladser. Vi varetager dagcenteraktiviteter i Rønne og Nexø, og modtager 50 borgere dagligt. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang både hvad angår borgere på ophold samt i vores dagcentre. Vi er 70 engagerede medarbejdere og en teamleder, der alle er fagligt kompetente og holder fokus på høj kvalitet i alle borgerforløb. Vi er primært sundhedsfaglige ansatte og flest med en social- og sundhedsassistent uddannelse.  

Dit ansvar bliver i tæt samarbejde med teamleder at fastholde den høje faglige standard på Rehabiliteringscenter Sønderbo og i dagcentrene således at alle borgere og pårørende, oplever høj kvalitet og kontinuitet i alle forløb. Vi sætter værdien ordentlighed højt og har et erklæret mål om, at vi altid vil være gode samarbejdspartnere internt og eksternt. Dit ansvar bliver samlet set at lede drift, udvikling og økonomi på hele afdelingen og ikke mindst at fastholde den særlige hjertevarme arbejdskultur hos os.      

Vi er en livlig arbejdsplads, hvor der altid er gang i aktiviteter omkring borgerne, og derfor er din arbejdsdag fyldt med borgere, pårørende og engagerede ansatte. Ingen dage er ens på Rehabiliteringscenter Sønderbo og i dagcentrene, og hver dag har sine udfordringer. Det skal du kunne trives med som afdelingsleder, og du skal være den rolige ledertype, der tager opgaver og udfordringer med et smittende humør og engagement.  


Vi søger en erfaren leder, der har nedenstående kompetencer, men vi ved også, at den rette leder kan lære det meste:  

 • Lyst til en spændende og udfordrende ledelsesopgave i et veldrevet rehabiliteringscenter og dagcenter  
 • En sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund og/eller relevant erfaring indenfor sundhedsområdet og gerne fra en lignende lederstilling  
 • Lederuddannelse og faglig erfaring med rehabilitering 
 • Erfaring med at implementere politisk besluttede indsatser og forståelse for hvordan en politisk ledet organisation fungerer
 • Erfaring med økonomi- og driftsstyring.  

Din opgave:
Du bliver øverste leder af teamleder og medarbejdere på Rehabiliteringscenter Sønderbo og dagcentrene.   Personaleledelsen deler du med teamleder i et udviklende makkerskab. Du leder på den faglige opgave, den personalerettede ledelse og har det samlede økonomiske ansvar for hele afdelingen. Du arbejder tæt sammen med ledergruppen i såvel Center for Sundhed og Forebyggelse som i Center for Ældre, idet vi har en erklæret ledelsesværdi om, at vi leder sammen! Samtidig skal du samarbejde med centerchef og lede på de strategiske målsætninger i Center for Sundhed og Forebyggelse. Lederstillingen kræver derfor udprægede samarbejds- og koordineringsevner.      

Din opgave bliver såvel at varetage ledelsesopgaverne som følge og implementere udviklingsopgaver i afdelingen. Igangværende er afprøvning af digitale løsninger i samarbejde med hospitalet, udvikling af ny ramme for rehabiliterende indsats på ældreområdet samt fokus på fortsat høj trivsel blandt medarbejderne i afdelingen.  

Vores ledelsesværdier:
I Bornholms Regionskommune implementerer vi i øjeblikket vores fælles ledelsesværdier, som er retningsgivende for vores organisation, og for den måde vi bedriver ledelse. Det er vores ambition, at vores værdisæt skal være en aktiv del af ledelsesopgaven og skal ”mærkes” af vore medarbejdere og borgere.  

 • Vi vil borgerne
 • Vi sætter retning
 • Vi leder sammen

Du får mulighed for at være med til at implementere ledelsesværdierne i vores center og i BRK generelt. 

Din lederstil:
Du er udpræget samarbejdende og har blik for, hvad der fungerer for fællesskabet. Du kan sætte retning, gå foran og har blik for at gribe opgaver og følge dem til dørs. Du skaber dig hurtigt overblik over komplekse opgaver, og går let ind i sparring og dialog med såvel medarbejdere, ledere og chef. Du har en uformel ledelsesstil og er let at gå til. Du er den nærværende leder i hverdagen, og kan din personaleledelse til fingerspidserne blandt engagerede medarbejdere. Det er vigtigt for os, at du leder på værdierne tillid og anerkendelse, men også at du kan rammesætte og skære igennem fx på møder, når der er behov for det. Du har ikke kontrolbehov, men nyder at der er styr på tingene og centrets mål og retning. Du hylder en ”giv en hånd med kultur” og trives i en uformel team- og ledelseskultur med humor og højt til loftet.  

Hvad tilbyder vi?
Du får en alsidig, spændende og udfordrende lederstilling i et stort rehabiliteringscenter præget af stor faglig spændvidde. Samtidig får du fornøjelsen af en gruppe engagerede medarbejdere, som påtager sig et stort ansvar for opgaverne hos borgerne, og som vil gå langt for at levere høj kvalitet, der mærkes hos borgerne. Du får mulighed for at understøtte et i forvejen godt arbejdsmiljø og stærk social kapital i centret i tæt samarbejde med medarbejdere, lederkolleger og centret som helhed.    
Du vil blive en del af et stærkt lederteam med 10 lederkolleger fra Center for Sundhed og Forebyggelse, der altid er parate til sparring, samarbejde og udvikling i fællesskab.  

Løn og ansættelsesforhold:
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid med arbejdsplads i Rønne.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Det er en del af Bornholms Regionskommunes ansættelsespolitik, at der indhentes straffeattest, børneattest samt indhentes referencer efter aftale.   
Ansøgningsfrist er den 25. januar 2022 kl. 23.59.
Samtaler afholdes den 1. februar og 2. februar 2022.
Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest pr. 1. april 2022.    

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at henvende dig fortroligt til Centerchef for Sundhed og Forebyggelse, Karina Nørby på Mobiltelefon 40178996, eller hos teamleder Mie Skovgaard-Jensen 20133547. Skriv gerne en SMS, så ringer vi tilbage.    
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. Kørekort til personbil er et krav.
Ansættelsen er pr. 01-04-2022.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 27-01-2022. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 01-02-2021 og 02-02-2021.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina T H Skovsgaard Nørby på 56921268 eller 40178996.

Ledelse i Bornholms Regionskommune
I Bornholms Regionskommune har vi tre ledelsesværdier: #Vi vil borgerne #Vi sætter retning #Vi leder sammen, som er fælles pejlemærker for alle vores ledere. Værdierne styrker fællesskabet på tværs af vores centre og gør det tydeligt for os selv og vores omverden, hvad vi står for. Vi har også sammen skabt et fælles ledelseskoncept, der beskriver både visionerne for det at være leder i BRK og angiver forventninger til ledergerningen. Ledelseskonceptet danner sammen med ledelsesværdierne, centrenes kerneopgavebeskrivelser og de enkelte lederes personlige ledelsesgrundlag et stærkt fælles grundlag for at lede og drive udviklingen i Bornholms Regionskommune. Se ledelseskonceptet her https://www.brk.dk/stillinger/Documents/BRK_lederkoncept_2021.pdf

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.  
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.