Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Afdelingsleder til sundhedsplejen

Vi søger en erfaren og kompetent afdelingsleder til sundhedsplejen, som kan stå i spidsen for ni engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. I et tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam skal du sikre den fortsatte udvikling og forankring af den sundhedsfremmende og -forebyggende indsats til målgruppen -9 måneder til 16 år.

I Odder Kommune har vi høje ambitioner for alle børn og unge. Vi vil give dem de bedst mulige betingelser for at udvikle sig til livsduelige mennesker. Sundhedsfremme og forebyggelse udgør i den forbindelse et væsentligt grundlag, og sundhedsplejen spiller derfor en helt central rolle i forhold til at indfri ambitionerne.

Sundhed og sundhedsvaner grundlægges tidligt i livet, og vi er derfor med afsæt i den nyligt vedtagne Børne- og Ungepolitik ved at skabe en ny identitet og et nyt fælles fundament for en tidligere forebyggende indsats. Vi har blandt andet fokus på at styrke den tværfaglige samarbejdspraksis for herved at sikre, at vi er fælles om at løse kerneopgaven, og at alle kompetencer bringes i spil.

Vi er allerede nået rigtig langt i forhold til udviklingen af et solidt fundament, og vi oplever momentum i forhold til en tidligere forebyggende indsats. Som følge heraf vil fokus i den kommende tid være på implementering og forankring af det nye fælles fundament, og vi søger derfor en leder, som kan sætte sig i spidsen for den udvikling, der allerede er i gang, og som kan være med til at sejle de mange skibe i havn.

Stillingen

Som afdelingsleder for sundhedsplejen får du ledelsesansvar for ni erfarne medarbejdere – syv sundhedsplejersker, en børnefysioterapeut og en psykolog. Medarbejderne er kendetegnet ved en stærk faglighed og et stort engagement, som får dem til aktivt at byde ind i forhold til løsningen af den fælles kerneopgave. Medarbejdernes grundlæggende drivkraft er mening i arbejdet.

Du får reference til lederen af Børne- og Familiecentret, og du bliver en del af et ledelsesteam bestående af fagligt kompetente og ambitiøse ledere. I ledelsesteamet tager vi fælles ansvar for løsningen af kerneopgaven, og vi arbejder sammen og på tværs om den fortsatte udvikling af Børne- og Familiecentret. Vi lægger vægt på gensidig respekt og et stærkt tværfagligt samarbejde både mellem afdelingerne på Børne- og Familiecentret og med dagtilbuds- og skoleområdet.

Som afdelingsleder i Odder Kommune bliver du en del af en lille organisation med korte beslutningsveje, og du får mulighed for at komme helt tæt på beslutningerne og påvirke meningsdannelse, mål og retning. Vi har et tæt samarbejde på tværs af kommunens områder og virksomheder med det formål at sikre helhed og sammenhæng i alle indsatser over for børn, unge og deres familier. Endelig vil du opleve, at vi i Odder Kommune er en del af et stærkt lokalsamfund, som involverer sig og forventer et højt serviceniveau.

Ledelsesopgaven

Som afdelingsleder har du ansvaret for den daglige ledelse og drift af sundhedsplejen, og dine opgaver spænder vidt lige fra strategiske udviklingsopgaver over faglige og administrative ledelsesopgaver til personaleledelse. Alle ledelsesopgaver løses i et tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam.

Gennem en stærk faglig ledelse skal du sikre, at kerneopgaven forbliver i fokus, samt at medarbejderne oplever en tydelig sammenhæng mellem den oveordnede strategi og den daglige praksis. Du skal gennem en tydelig personaleledelse skabe gode og retningsgivende rammer for medarbejderne, og sammen med det øvrige ledelsesteam skal du bidrage til den strategiske udvikling af den tidligere forebyggende indsats for børn, unge og familier. Endelig skal du være med til at skabe samhørighed både i teamet og i det store fællesskab.

Din profil

Vi søger en afdelingsleder, der har følgende kompetencer og erfaring:

 • Er uddannet sundhedsplejerske og har erfaring med sundhedspleje for hele målgruppen
 • Har ledelseserfaring og gerne lederuddannelse på diplomniveau
 • Har økonomisk og administrativ indsigt og gerne erfaring med kommunal forvaltning
 • Har værdier og gerne erfaring i en tværfaglig ledelsespraksis
 • Har erfaring og succes med forandrings- og implementeringsledelse
 • Har lyst og evner til og gerne erfaring med at arbejde med sundhedsdata

Desuden lægger vi vægt på, at vores nye afdelingsleder besidder følgende personlige egenskaber:

 • Fremstår som en tydelig leder og formår at skabe klare rammer og forventninger
 • Leder tillidsbaseret og giver medarbejderne mulighed for at udøve deres faglighed på selvstændig vis, men også er i stand til at træffe beslutninger og stå fast, når situationen kræver det
 • Har en god fornemmelse af medarbejderne og borgerne og prioriterer at være synlig, tilgængelig og nærværende i hverdagen
 • Er er god faglig sparringspartner, som støtter, inspirerer og motiverer medarbejderne i løsningen af kerneopgaven
 • Har vilje og evner til at samarbejde på alle niveauer og optræder åben, nysgerrig og involverende i dialogen og samarbejdet med andre
 • Forstår vigtigheden af god kommunikation og fremstår selv som en tydelig og kompetent kommunikator og formidler
 • Har fokus på at sikre et godt og udviklende arbejdsmiljø
 • Optræder med stor integritet, ro og ordentlighed, også i tilspidsede situationer
 • Har et glimt i øjet og værdsætter en fri, ærlig og humoristisk omgangstone

Ledelse i Odder Kommune

Odder Kommunes ledelses- og organisationsgrundlag danner et fælles sprog om ledelse og sætter rammen for, hvordan vi arbejder med ledelse i Odder Kommune.

Stillingen som afdelingsleder er med afsæt i ledelses- og organisationsgrundlaget defineret som leder af medarbejdere. De generelle forventninger til ledere af medarbejdere i Odder Kommune er beskrevet i lederprofilen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes tiltrådt den 1. april 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med den relevante faglige organisation i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte virksomhedsleder Theresa Kepp på telefon 21370049.

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge stillingen, skal det ske online ved, at du uploader din ansøgning med relevante bilag. Ansøgningsfristen er mandag den 8. februar 2021. 

Første samtale forventes afholdt torsdag den 11. februar 2021 og anden samtale tirsdag den 23. februar 2021. For kandidater, der går videre til anden samtale, vil der blive gennemført test samt indhentet referencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.