Genopslag - Autoriseret psykolog søges til Psykologenheden i Børne- og Ungerådgivningen

Genopslag 
Autoriseret psykolog søges til Psykologenheden i Børne- og Ungerådgivningen fra 1. oktober 2020. Stillingen er fuldtid på 37 timer ugentligt.

Psykologenheden er en takstfinansieret enhed organiseret i Center for Dag- og Døgntilbud under Socialafdelingen i Aalborg Kommune. Psykologenheden er en del af den nyetableret Børne- og Ungerådgivning, der har til huse i Aalborg Centrum, sammen med fem øvrige teams (Børnepsykologisk Team, Børnerådgivningen, Specialrådgivningen, Åben Rådgivning og Længerevarende Rådgivning). Alle teams har differencerede målgrupper og deraf også differencerede opgaveløsninger. I huset er der samlet ansat 15 psykologer, fem pædagoger, fem socialrådgivere, en sekretær samt en afdelingsleder.

Psykologenhedens primære opgaver er udredning i samarbejde med Børneinstitutionen Vesterlund, børnepsykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser, samtaler, legeterapi, undervisning og supervisionsopgaver.

Psykologen, der søges til stillingen, vil primært skulle lave forældrekompetenceunder-søgelser, derfor er der krav om autorisation ved ansættelse, da en ny lovgivning pr.1/3 kræver det. Derudover skal Psykologen have supervisionsopgaver og samtaleforløb. Opgaverne kan være for interne samarbejdspartnere inden for Dag- og Døgnspecialet samt for eksterne kommuner, som ønsker at købe vores ydelser. Foruden dig selv er der ansat tre psykologer i Psykologenheden – to fuldtidsansatte, som primært løser udrednings-opgaver for Børneinstitutionen Vesterlund og kommunerne, har legeterapi, samtaler mm., samt en på 14 timer, som primært laver forældrekompetenceundersøgelser og har terapiforløb. Der vil ved spidsbelastninger være en forventning om, at alle løser opgaver på tværs i Centret, hvorfor det kan være en fordel med generelt kendskab til udredningsarbejde. Teamet er fysisk placeret i både Børne- og Ungerådgivningen og på Børneinstitutionen Vesterlund, hvilket medfører, at vi kan være opdelte, men vi prioriterer ugentlige team- og/eller sparringsmøder.

Vi søger en psykolog, der:

 • Er autoriseret.
 • Kan udarbejde forældrekompetenceundersøgelser - herunder testning, samtaler, observation, mm. Testbatteriet indeholder WAIS-IV, PDI-RF, AAI, Rorschach, MIM, FRT m.fl.
 • Har erfaring med supervisionsopgaver.
 • Har viden om traumer og praksiserfaring i arbejdet med udsatte børn, unge og familier og gerne erfaring med terapeutiske forløb med denne målgruppe.
 • Kan og vil arbejde engageret med omsorg og respekt for børn, forældre, kolleger og øvrige samarbejdspartnere.
 • Kan udvise en høj grad af fleksibilitet og omstille sig i arbejdet efter familiernes og organisationens behov.
 • Evner at arbejde selvstændigt, men også samarbejde med øvrige medarbejdere.
 • Har gode skriftlige og kommunikative evner.
 • Har lyst til at være en del af et nyere team, hvor der er rig mulighed for at præge og udvikle enheden.
 Vi kan tilbyde:
 • En spændende arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere.
 • Stor mulighed for selvstændigt arbejde.
 • En personalegruppe, som vægter at arbejde både på tværs af husets seks specialer og tværfagligt.
 • Supervision med andre psykologer.
 • Mulighed for faglig udvikling i form af kurser.
 • Et stort psykologfællesskab.
Yderligere information kan fås ved henvendelse til:
Psykolog Camilla Jørgensen Tlf.: 22428968, Mail: milj-fb@aalborg.dk.
Afdelingsleder i Børne- og Ungerådgivningen Bo Fisher Sørensen Tlf.: 99 315751 / 25205293, Mail: bfls-fb@aalborg.dk.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er omfattet af lokal løn. Øvrige løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Ansøgningsfrist: onsdag den 5. august 2020.
Samtaler: fredag den 14. august 2020.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.