Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG Børne- og familierådgivningen søger en dygtig socialrådgiver/-formidler med særlig erfaring og interesse inden for det specialiserede børne-handicapområde

I Børne- og familierådgivningen har vi netop været igennem en ansættelsesproces, men har valgt at genopslå stillingen for at udvide ansøgerfeltet.
Tillige har vi valgt at opnormere, således at vi nu søger en socialrådgiver/–formidler på fuld tid til stillingen som myndighedssagsbehandler på handicapområdet for børn og unge.

Stillingen er placeret i vores Handicapteam, som pt. består af 3 socialrådgivere og en teamleder der arbejder med børn og unge med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.
Arbejdsopgaverne omfatter råd og vejledning til familier med fysisk og psykisk handicappede børn og unge samt behandling af ansøgninger om handicapkompenserende ydelser jf. Servicelovens bestemmelser og opfølgning på bevillingerne. Endvidere udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser i nogle sager samt iværksættelse og opfølgning på sager med forebyggende indsatser og anbringelsessager.

Børne- og familierådgivningens opgave er at understøtte børn og unge, der har et særligt behov for støtte samt børn og unge med funktionsnedsættelser.
Vores fornemmeste opgave er at sikre, at disse børn og unge kan opnå de samme muligheder for personlig udvikling, sundhed og et selvstændigt voksenliv som deres jævnaldrende.
Det er Børne- og familierådgivningens vision at give alle børn og familier i Ringsted Kommune de bedste muligheder for at lære, trives og udvikle sig. Vi har ligeledes en vision om at arbejde tværfagligt, helhedsorienteret og forebyggende.

Hvem er du?
Vi søger en socialrådgiver/-formidler med et højt fagligt niveau og med fokus på at inddrage børn og familier så meget som muligt i sagsbehandlingen. En socialrådgiver/-formidler, der ser det som en spændende udfordring at være med til at skabe en rigtig god arbejdsplads, hvor det er rart at være og som alle kan være stolte af.

Du har overblik og kan handle i komplicerede sager. Du er god til at samarbejde med forældre til handicappede børn og unge og vil gerne udvikle både dig selv og faget.
Du kan både arbejde selvstændigt og være en god teamplayer, der understøtter at hele afdelingen ”spiller hinanden gode” både fagligt og socialt.
Du er positiv af natur og møder udfordringer på en konstruktiv og løsningsorienteret måde.

Vi lægger derudover vægt på at:
 

  • Du har solid erfaring med og kendskab til Servicelovens §§ 41, 42 og 44 vedrørende handicapkompenserende ydelser.
  • Du prioriterer et godt, konstruktivt og inddragende samarbejde med de børn, unge og familier der er tilknyttet Børne- og familierådgivningen.
  • Du har erfaring med ICS og DUBU
  • Du er fagligt, skriftligt og juridisk velfunderet
  • Du arbejder med inddragende metoder med primært fokus på børn og familiers kompetencer og ressourcer og vægter dialog højt
  • Du arbejder systematisk og har evnen til sagsorganisering og fokus på næste sagsskridt
  • Du er god til at skrive afgørelser og arbejde inden for de politisk vedtagne og lovbestemte rammer
  • Du bidrager til at styrke og vedligeholde et godt tværfagligt samarbejde både med interne og eksterne samarbejdspartnere.Hvorfor skal du vælge os?
Vi tilbyder et spændende job med engagerede og dygtige kollegaer. En arbejdsplads hvor det er rart at være og hvor ledelsen lytter til input fra dig og ikke mindst en afdeling hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.
Du får mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af en relativ ny afdeling og mulighed for at præge udviklingen af Ringsted Kommunes specialiserede børneområde for de 0-16-årige.

Vi sørger for at tage godt i mod dig – bl.a. ved at tilbyde mentorordning de første 2 måneder af ansættelsen. Herudover vil du løbende modtage supervision sammen med dine kollegaer.
Vi har flekstid, og du får i høj grad mulighed for selv at tilrettelægge din opgaveløsning.

Har du brug for at høre mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Handicapteamet Berit Schaldemose på telefon 40 14 55 13.

Ansættelsesforløb:
Ansættelsessamtaler finder sted mandag den 28. september 2020.
Der vil blive indhentet referencer fra en tidligere arbejdsplads.

Når du sender din ansøgning bedes du medsende dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring samt kopi af anbefalinger.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.