Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG Campusskolen søger erfaren afdelingsleder med kendskab til specialområdet

Har du lyst til at blive en del af et godt og velfungerende ledelsesteam og vil du være med at løfte hele udskolingen til glæde og gavn for Ringsted Kommunes børn og unge?
 
Om Campusskolen og Ringsted 10. klassecenter
Campusskolen blev i 2012 etableret som Ringsted kommunes udskolingsskole. Vi har ca. 700 elever og 65 lærere.
Der er 8-9 spor på hver af vores 7.-9. årgange, og vores 10. klassecenter har ca. 100 elever. Vi har derudover en specialiseret indsats - Campus+ og en modtageklasse. Vi arbejder naturligt med at inkludere flest mulige elever i vores almen-del – både fra vores specialiserede indsats og fra vores distrikt generelt. 
 
Hvem er du?
Vi søger en dygtig afdelingsleder, der trives godt i samarbejdet med unge mennesker, for det er dem, vi er her for. Du har lyst til ledelse, har erfaring med det, er relations-stærk og indstillet på at tage fat i en ofte hektisk hverdag med mange forskellige opgaver.

Vi søger en afdelingsleder som kan udøve pædagogisk ledelse og personaleledelse af vores specialiserede indsats Campus+ og det generelle specialområde.  Specialområdet er under udvikling i Ringsted kommune, hvorfor vi søger en leder som er omstillingsparat, som har indsigt i både specialområdet og almenområdet, og som derved kan kvalificere specialområdet på Campusskolen i tilknytning til de tiltag, der vil være kommunalt.

Fagligt forventer vi:

  • At du har erfaring med specialområdet - herunder revisitationer og tilsyn med andre specialtilbud
  • At du arbejder målrettet med god og ansvarlig inklusion til almenområdet
  • At du praktiserer et systemisk børne- og ungesyn
  • At du kan sætte en klar ramme, struktur og mål for arbejdet med det specialiserede område
  • At du har erfaring med og kan afholde tværfaglige dialogmøder/netværksmøder med elever, forældre og eksterne parter
  • At du kan være med til at lede strategiske processer og kan varetage driftsmæssige ledelsesopgaver

På det personlige plan søger vi en leder der:
  • kan skabe overblik og bevare dit gode humør, når der er fart på
  • er parat til at gribe nye opgaver, og kan holde fast i dem, til der er fundet gode løsninger
  • er god til at motivere og fremme et godt arbejdsmiljø

Hvem er vi?
På Campusskolen arbejder vi med involverende ledelse, og ledelsesteamet har en grundlæggende tro på, at man bedst skaber resultater ved at være i tæt og konstruktiv dialog med medarbejderne og eleverne. Vi arbejder derudover systemisk med fokus på elevens ressourcer og potentialer. Det er vigtigt for os, at den nye afdelingsleder deler den grundopfattelse.
Vi arbejder systematisk med indsatsområder, hvor vi ønsker at se forandringer, og du skal derfor være god til at følge projekter helt til dørs. I dette skoleår understøtter vores virksomhedsstrategi de kommunale politiske målsætninger for skoleområdet, hvormed vi ønsker en progression inden for elevernes faglige niveau, elevernes trivsel, medarbejdernes trivsel, og vores kommunikation både internt og eksternt. Dette arbejde vil du blive en central del af.
 
Vi bryster os af, at Ringsted kommune er ”Midt i mulighederne”. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.

Vi afholder 1. og 2. ansættelsessamtale henholdsvis den 24. februar 2020 om eftermiddagen og den 27. februar 2020 om formiddagen.
Ansættelsesstart 1. april 2020  eller snarest muligt.

Vi sætter pris på, at du kommer og besøger os inden ansøgningsfristen. Du kan aftale en tid ved at ringe til skolens kontor, 57627390.
Skulle du have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte skoleleder Kristina Fischer på krfi@ringsted.dk eller viceskoleleder Christie Beckmann på chrbe@ringsted.dk.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.