Gem job

Genopslag - Daglig leder Solsikken

Bostederne Skanderborg søger Daglig leder til døgntilbuddet Solsikken i Voerladegård
Vi søger en erfaren leder, der vil være med til at videreudvikle Solsikken og organisationen Bostederne Skanderborg.

Det første, du som ny daglig leder skal have fokus på, er at skabe samling, stabilitet og holde fast i den retning og vision, der er lagt hos Solsikken.

Solsikken har i den seneste periode oplevet en stor udskiftning i personalegruppen. Derfor er det vigtigt, at du kan stå roligt i forandringsprocesser og er vedholdende. Du får stor indflydelse på hvordan dagligdagen skal se ud og samarbejder naturligt med både medarbejderne og de øvrige ledere ved Bostederne Skanderborg.

Du indgår i et lederteam på i alt 6 daglig ledere, som vidensdeler og sparrer med hinanden. På døgntilbuddet Solsikken bor der 26 borger, der er fordelt på 2 matrikler, og du vil blive leder for 40 medarbejdere.

Udgangspunktet for vores arbejde er Skanderborg Kommunes vision ”mennesker møder mennesker”. Bostederne Skanderborg har driftsoverenskomst med Skanderborg Kommune, og du kommer som leder til at agere ind i Skanderborg
modellen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juli eller snarest derefter.

Job og profil, samt andet relevant materiale kan ses her


Ansøgningsfrist
den 16. maj.

Vi afholder første samtalerunde den 20. maj og anden samtale runde 27. maj. Inden anden samtalerunde sender vi dig 1-2 cases, som du skal forberede.

Imellem de to samtalerunder, foretager vi en personprofilering ved HR afdelingen. Det sker den 25. maj.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte Svend Lindgaard Olesen på telefon 21 65 02 62.

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.