Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG - Dagtilbud Broager/Gråsten søger daglig pædagogisk leder til Tumleby 1. juni 2021 eller hurtigst muligt herefter

Tumleby er en kommunal integreret institution normeret til 14 vuggestuebørn, 63 børnehavebørn og har tilknyttet 4 dagplejere. Vi ligger tæt på offentlig transport og 4 km fra motorvejen.

Vi har en fantastisk stor og kuperet legeplads. Vi er nabo til naturskønne omgivelser og i dagligdagen bruges lokalområdet og dets muligheder.  

Tumleby har et velfungerende og fagligt dygtigt personale, der hver dag gør deres bedste for at skabe et dagtilbud af høj kvalitet for børnene og forældrene, samt en engageret forældregruppe, der understøtter det daglige arbejde.

Vi søger en leder, der ved, at det er gennem medarbejderne man lykkes. At synergieffekten opstår, når man er villig til at samarbejde, turde prøve nyt, og at fejl er vejen til udvikling, når vi bruger dem til at lære af.

Som daglig pædagogisk leder i Tumleby skal du;

  • have ansvaret for at skabe tydelige rammer for det pædagogiske arbejde samtidig med, at du skal være understøttende, nysgerrig og undrende og kunne give sparring til medarbejderne, der med faglighed og engagement fylder rammerne ud.
  • have blik for at bruge og udvikle medarbejdernes kompetencer og vide, hvad der skal til for at fremme et godt arbejdsmiljø.
  • turde tage lederskabet på dig samtidig med, at du involverer medarbejdere og forældre.
  • have gode kommunikative evner i skrift og tale.
  • være synlig for både børn, medarbejdere og forældre i dagligdagen.
  • have ansvaret for at politiske, forvaltningsmæssige og områdemæssige tiltag bliver implementeret og lever i den daglige praksis.
  • have pædagogfaglig baggrund og være ledelsesmæssigt fagligt velfunderet, have diplom i ledelse, eller være villig til at tage den.

Da der også er dagplejere tilknyttet, forventes du at have eller tilegne dig indsigt i de vilkår, de arbejder efter, og formå at tilrette afdelingens udviklingsarbejde, så der tages hensyn hertil.

Området har en administrativ medarbejder ansat, der tager sig af de fleste administrative opgaver. Dog vil der stadig være administrative opgaver, som du som leder skal løse. Derfor skal du have flair for at bruge en pc og kunne sætte dig ind i programmer som Aula, Hjernen og Hjertet, Tabulex, Acadre og KMD, der primært vil være de programmer du vil stifte bekendtskab med.

Vi ser gerne, at du har opnået ledelsesmæssige resultater i forhold til implementering af større faglige tiltag og medarbejderinvolvering.

Lidt om dagtilbud Gråsten/Broager

Tumleby er en af 7 afdelinger i dagtilbud Broager/Gråsten

Vi er organiseret med et forældreråd i hver afdeling og èn fælles områdebestyrelse.

Du vil blive en del af en velfungerende ledergruppe, der p.t. består af 7 daglig pædagogiske ledere. Vi arbejder med substantiel ledelse og har fokus på, hvorfor vi eksistere som dagtilbud.

Kerneopgaven ”at give alle børn en god dag i et udviklende miljø” er omdrejningspunktet for vores pædagogiske praksis.

I ledergruppen får og giver man sparring, hjælper hinanden med specifikke opgaver, laver fælles strategier, vender tanker, støtter og udfordrer hinanden og griner sammen.

Fra januar 2022 vil området blive lagt sammen med Dagtilbud Dybbøl/Sundeved og herefter bestå af 11 daglig pædagogiske ledere. I den forbindelse skal vi til at gentænke, hvordan vi bruger hinanden som lederteam i området, og her får du rig mulighed for at bidrage og komme med dine tanker.

 

Du kan læse om Tumleby på https://tumleby.aula.dk

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Helle Christiansen hcha@sonderborg.dk  tlf. 2790 6656 eller daglig pædagogisk leder af Børnehuset Egernsund og midlertidig konstitueret leder af Tumleby Jesper Jakobsen jejb@sonderborg.dk  tlf. 2790 0249, der også kan sørge for en rundvisning.

Ansøgningsfrist er d. 16. maj 2021

  1. samtale d. 19. maj 2021 efter kl. 13. Der vil være en personlighedstest før denne samtale.
  2. samtale d. 25. maj 2021 efter kl 14.

 

Løn og ansættelse vil være i henhold til gældende overenskomst for området og kræve acceptabel straffe- og ren børneattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.