Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Dedikeret, faglig og relationel stærk dagtilbudschef til Børn og Skole i Randers Kommune

Er børns læring og trivsel en hjertesag for dig? Vil du stå i spidsen for attraktive tilbud til børn i Randers Kommune? Trives du i spændingsfeltet mellem praksis og det politiske i et stort fagområde præget af motivation, høj faglighed og udvikling? Hvis du kan svare ja til dette, kan det være dig vi er på jagt efter!

Da vores nuværende dagtilbudschef er stoppet efter 13 år med stærk og tydelig ledelse af området, søger vi en dagtilbudschef, som visionært kan stå i spidsen for videreudviklingen af et velfungerende dagtilbudsområde i Randers Kommune. Den rette kandidat skal både være dygtig til strategisk ledelse af et af kommunens største driftsområder, til samarbejde på tværs i kommunen og til at agere i den store politiske interesse, der er for dagtilbudsområdet.

Stillingen ønskes besat med tiltrædelse pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt.

I Randers Kommune tager vi et fælles ansvar for vores børns læring og trivsel. Med udgangspunkt i vores børne- og ungepolitik samarbejder vi bl.a. om at understøtte en tidlig forebyggende indsats af høj kvalitet for alle børn og skaber rammerne for, at de kan udvikle sig til robuste mennesker, som mestrer livet. Hvis du kan se dig selv som en aktiv del af denne ambition, og du samtidig er en erfaren leder inden for dagtilbuds- og institutionsområdet, kan du være et godt bud på vores kommende dagtilbudschef.

Som dagtilbudschef får du en unik mulighed for at stå i spidsen for den videre udvikling af dagtilbudsområdet i Randers Kommune i et tæt samarbejde med direktøren og den samlede ledelse for Børn og Skole. Du bliver en del af en veldrevet og fagligt ambitiøs forvaltning, hvor der er stort fokus på den fælles kerneopgave; at skabe udvikling, læring og trivsel for børn, unge og familier i Randers Kommune.

Jobbet
I jobbet som dagtilbudschef vil du have ansvar for et centralt og vigtigt ansvarsområde i kommunen med stor politisk bevågenhed og mange forskellige interessenter. Jobbet kræver, at du har føling med børneområdet og ser vigtigheden i den tidlige indsats med fokus på inklusionstankegang og et evidensbaseret grundlag.
Det er vigtigt, at du har overblik og har en klar ide om, hvilken retning vi skal gå. Du skal have et langsigtet strategisk perspektiv på et samlet dagtilbud med fokus på samarbejde og sammenhængskraft – ikke kun mellem de kommunale institutioner, selvejende institutioner og dagplejen, men også i forhold til forældregrupper, faglige organisationer, familie- og skoleområdet med flere.

Centrale opgaver

 • Sikre at de politiske beslutninger og prioriteter udmøntes konkret og i overensstemmelse med de bagvedliggende politiske intentioner.
 • Ledelse af dagtilbudsledere og Børnefagligt Udviklingscenter.
 • Være en del af forvaltningens ledelse og dermed være med til at understøtte helhedsindsatser i Børn og Skole.
 • Bidrage til et tværgående og tværfagligt samarbejde mellem særligt dagtilbuds- og skoleområdet for at styrke overgange fra et tilbud til et andet.
 • Ansvar for betjening og rådgivning af børne- og familieudvalget på et højt fagligt niveau.
 • Ansvar for økonomi og tilpasning af ressourceforbruget på dagtilbudsområdet. I takt med at indsatser fører til konkrete resultater, udgør implementering en væsentlig opgave for den nye dagtilbudschef.

På dagtilbudsområdet er der i øjeblikket særligt fokus på følgende temaer
 • Et stigende børnetal, som bl.a. resulterer i etablering af nye institutioner.
 • En aktuel politisk drøftelse om, hvorvidt det socioøkonomiske budget skal fordeles på en ny måde
  – her er det vigtigt, at det er en diskussion om det skal, og ikke at det skal.

Vi søger en dagtilbudschef, som
har en relevant uddannelsesbaggrund med en solid erfaring med ledelse af ledere evt. suppleret med en ledelsesmæssig efteruddannelse. Du besidder en høj faglighed og har stor erfaring fra institutions- og dagtilbudsområdet. Derudover er du visionær, faglig nysgerrig, har lyst til udvikling og har modet til at udfordre og være first-mover – også selvom det afføder kritik. Desuden har du en god organisatorisk forståelse og erfaring med at navigere i beslutningsprocesserne i et aktivt politisk system.

Personlig og ledelsesmæssigt er du en stærk formidler med gode kommunikative egenskaber. Du kan stå på den berømte ølkasse med en klar, tydelig og retningssættende ledelsesadfærd. Gennem din kommunikation formår du at skabe mening for ledere og medarbejdere samtidig med, at du sikrer følgeskab og motivation. Desuden har du stærke relationelle evner. Det er naturligt for dig at være åben og samarbejdsorienteret, og bidrager til et involverende og konstruktivt samarbejdsklima.

Vi tilbyder blandt andet
 • Et spændende og udfordrende job tæt på både det politiske niveau og praksis.
 • Et stort fagområde i rivende udvikling med stor villighed til at afprøve nye projekter og kompetencer.
 • At du bliver en del af en stærk og velfungerende chefgruppe, hvor tværgående samarbejde vægtes højt.
 • At du bliver chef for en erfaren og sammentømret dagtilbudsledergruppe med stor fokus på faglig udvikling.
 • Et område med et meget højt fagligt niveau og en dedikeret stolthed. Opgaverne løses af kolleger med en enorm vilje til at lykkes.

Vilkår
Stillingen besættes på overenskomstvilkår efter konkret forhandling i henhold til cheflønsaftalen på et niveau, der for den erfarne ansøger med de rette kvalifikationer kan forventes at ligge på ca. 830.000 kr. i årsløn + pension.

Ansættelsesprocedure
Ansøgningen skal være Randers Kommune i hænde senest onsdag den 25. november 2020, kl. 23.59. Vi afholder to samtalerunder. 1. samtale afholdes mandag den 30. november og 2. samtale afholdes mandag den 14. december. For de kandidater, der går videre til 2. samtale, vil der blive lavet en personprofil, hvor tilbagemelding finder sted mandag den 7. december. Der vil desuden indgå en samtale med direktøren for Børn og Skole onsdag den 9. december. Ønskes yderligere oplysninger om stillingen kan henvendelse ske til direktør for Børn og Skole Michael Maaløe på telefon: 51 18 54 40. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. Forventet tiltrædelse pr. 1. februar 2021.

Du kan læse mere om stillingen og forvaltningen via følgende job- og personprofil.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
01-02-2021

Ansøgningsfrist
25-11-2020 23:59

Virksomhedens oplysninger
Børn og Skole Sekretariat

Kontaktperson
Direktør for Børn og Skole Michael Maaløe på telefon: 51 18 54 40

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.