Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Engageret og visionær HR-leder til Svendborg Kommune

 • Vil du være med til at sætte retning og videreudvikle HR-området i Svendborg Kommune?
 • Brænder du for at være med til at sikre, at vi til stadighed kan rekruttere, udvikle og fastholde kompetente medarbejdere og ledere?
 • Og vil du trives med at arbejde i en kommune, som er stærk på værdier, har en uformel kultur og som værdsætter relationer på tværs af niveauer og afdelinger?
Så kan vi tilbyde en spændende stilling som leder af HR-konsulentafdelingen.

Vi søger en faglig dygtig, ambitiøs og relationel stærk afdelingsleder, der vil være med til at videreudvikle vores HR-Konsulentafdeling med blik for både organisationens behov, tværgående løsninger og fagområdernes forskelligheder.

Som leder af HR-Konsulentafdelingen får du ansvaret for at løfte en bred palette af HR-opgaver af både strategisk og operationel karakter. Der er brug for, at du kan spille dig selv og din afdeling på banen i de tværgående, strategiske indsatser i tæt dialog med de øvrige afdelinger. Vi søger en leder, som nysgerrigt søger dén udvikling og samtidig har stor respekt for driften og dens mange detaljer med værdiskabende blik.

Hvem bliver du leder for:
HR-Konsulentafdelingen er en stabsafdeling, der har en central rolle i at sætte retning og sikre sammenhængskraft på tværs af kommunen. Det er afdelingens overordnede opgave at understøtte og påvirke organisationen og være strategisk partner for stabschefen rettet mod direktionen.

Afdelingen arbejder bredt med HR-konsulentydelser – fra personalepolitisk og –juridisk rådgivning over arbejdsmiljø, uddannelse og strategisk kompetenceudvikling, ledelsesudvikling og intern kommunikation. HR-Konsulentafdelingen består af 8 specialiserede og selvstændige konsulenter samt 1 elev. Afdelingen er meget velfungerende med erfarne og fagligt kompetente medarbejdere med høj social kapital og lavt sygefravær.

Din væsentligste rolle og opgaver:
Som leder af HR-Konsulentafdelingen skal du være strategisk tænkende og evne at omsætte strategi til praksis i forbindelse med afdelingens opgaveløsning. Du skal kunne sætte dig ind i afdelingens bidrag til organisationens mål – og have et udpræget blik for helheden og evne at bidrage til denne. 

Du brænder for emner som fx social kapital, rekruttering og fastholdelse, digitale kompetencer samt leder- og talentudvikling – og formår at sætte dagsordener og løfte dem strategisk i samarbejde med medarbejdere og organisation.

Du indgår i et tæt samarbejde med chefer og ledere omkring implementering af HR-strategier og indsatser samt i sparring i konkrete sager med henblik på at understøtte og påvirke organisationens ledere.

Forventninger til dig:
Vi har mange forventninger til dig, men du behøver ikke at kunne det hele fra starten. Vi forestiller os følgende.
 • Du har HR-faglig indsigt og erfaring på flere af Konsulentafdelingens opgaveområder. Du kan udfordre, understøtte og være sparringspartner for konsulenterne på deres fagområde.
   
 • Du har formentlig allerede ledelseserfaring, gerne suppleret med en dokumenteret lederuddannelse, og du er interesseret i at udvikle dig som leder.
   
 • Du har en uddannelsesmæssig baggrund, der understøtter din indsigt og interesse for HR.
   
 • Det er en fordel, hvis du har erfaringer fra en kommunal eller anden politisk styret organisation og kender de mekanismer der er i en stor og kompleks organisation

Vi forventer desuden, at:
 • Du er visionær, målrettet og bevidst om, hvordan afdelingen kan bidrage til at nå organisationens mål.
   
 • Du kan omsætte strategier til handling, og er tydelig og stærk i din kommunikation.
   
 • Du kan skabe dit rum for indflydelse og sætte dig selv i spil i samarbejder og forhandlinger. Du har de personlige kvalifikationer der skal til for at lande det gode resultat.
   
 • Du har fokus på kommunens værdier, herunder særligt at understøtte organisationens trivsel samt læring og udvikling.
   
 • Du er en anerkendende og retningsskabende personaleleder, der evner at give plads til inddragelse og dialog, men også formår at stå fast, når det er nødvendigt.
   
 • Du står for ordentlighed, er empatisk, troværdig samt god til at skabe relationer og til at samarbejde.

Se "stillingsprofil" for uddybende beskrivelse af opgaver og krav til kompetencer.

Formalia
Stillingen er en fuldtidsstilling og til besættelse pr. 1. marts 2021.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af individuel kvalifikationsløn.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 5. januar 2021.

Der afholdes 2 samtalerunder. Første samtalerunde forventes afholdt tirsdag den 12. januar 2021. Anden samtalerunde forventes afholdt fredag den 22. januar 2021. Mellem 1. og 2. samtalerunde vil der blive udarbejdet en personprofil. Personlig tilbagemelding på personprofil vil foregå mandag den 18. januar. Der anvendes cases i rekrutteringsforløbet.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Jens Otto Kromann på telefon 24886222.Velkommen til Svendborg - øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer, rigt foreningsliv, samt folkeskoler i top og med særligt fokus på bevægelse og sport. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 58.000 indbyggere Fyns anden største kommune.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.