Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Er du vores nye sygeplejerske til vores Rehabiliteringscenter i Høje-Taastrup?

Vi har en fast stilling som sygeplejerske fra 01.11.20. Stillingen er på 37 timer uden weekend og aftenvagter. Vi er et Rehabiliteringscenter med 16 midlertidige pladser og et udekørende team. Du vil primært være tilknyttet vores døgnrehabiliteringscenter, hvor du sammen med et team har overblik og sygeplejeligt ansvar for 8 borgere.  
 
Hvad skal du lave
Din opgave er at vurdere og igangsætte rehabiliteringsindsatsen for de svageste hjemmeboende borgere, der har behov for flere indsatser i et rehabiliteringsforløb, og hvis helbredstilstand er væsentlig forringet. De fleste borgere kommer fra hospitalet og har brug for et døgnophold for at blive vurderet, om hvorvidt de kan komme hjem for at fortsætte deres rehabiliteringsforløb eller om de skal have et længere døgnophold.
 
Hos os vil du opleve borgere med behov for kompleks sygepleje, og samarbejde er afgørende for at vi kan lykkes sammen med borgeren. I samarbejde med borgeren omsætter vores tværfagligt team borgerens mål til praktisk handling. Du får mulighed for at bidrage sygeplejefagligt, både i det tværfaglige samarbejde og i at videreudvikle arbejdsgange, der understøtter den rehabiliterende proces.
 
Hvem er vi
Du bliver en del af et dynamisk team med engagerede og ansvarlige kollegaer, hvor evnen til at samarbejde er afgørende for, at vi kan sammensætte de bedst mulige løsninger for borgerne. Du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit daglige arbejde, mulighed for faglig udvikling samt samarbejde både med kolleger i Visitation samt på tværs i Høje Taastrup Kommune. Vi har et stærkt sygeplejefagligt team med 5 sygeplejersker ansat på rehabiliteringscentret, hvor faglig sparring prioriteres højt.
 
Vi arbejder alle for at opnå de bedste resultater ud fra vores kerneopgave.
 
Vi lykkes, når borgeren oplever at vi med fokus på hendes/hans gode liv har opnået sammenhæng i den rehabiliterende tilgang og indsats på tværs af fag og organisation.
 
Jo mere selvstændigt borgere kan tackle deres sundhedsudfordringer, jo bedre har vi gjort vores arbejde. Alle i teamet er engagerede og vi arbejder med hinanden, lærer af, med og om hinanden.

Din profil
Kan og vil arbejde med principper der understøtter den rehabiliterende proces

  • Har erfaring med at afklare borgeres rehabiliteringspotentialer
  • Kan arbejde med at opstille mål/delmål sammen med borgeren/pårørende og gøre dem SMARTE – give målene liv, og kan bidrage til en samlet plan for et sammenhængende rehabiliteringsforløb
  • Kan identificere og udføre de sygeplejeindsatser der bidrager til og understøtter en realistisk målopfyldelse
  • Kender og har erfaring med at tydeliggøre egen faglig rolle i det tværfaglige samarbejde
Yderligere information Kan indhentes hos daglig leder Inger Marie Kolind, 43 35 27 05. Ansøgningsfristen er d.  17.09.20  og ansættelsessamtaler er d. 23.09.20 fra kl. 12
Vi har løn efter gældende overenskomst
Vi har røgfri arbejdsplads

Se vores hjemmeside http://torstorpcentret.htk.dk/ under ”Rehabiliteringscenter
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.