Genopslag: Ergoterapeut søges til barselsvikariat med mulighed for fastansættelse, i Distrikt Midt hjemmeplejen

Roskilde Kommune er en visionær og ressourcestærk kommune, som har en positiv tilgang til borgerne og hinanden, og har vundet rehabiliteringsprisen 2015.  
 
Vi har udviklet en særlig ” Roskilde model” som beskriver arbejdsgangen. Vi arbejder ud fra borgerens mål og tværfaglige screeninger. Vi gør ikke ”som vi plejer” men reflekterer over, hvilke handlinger der tilgodeser og styrker borgernes rehabiliteringsplan i dialog med borgeren. Vi vægter høj faglighed, god kommunikation og tværfagligt samarbejde med borgeren i centrum. 
 
Din erfaring vil blive brugt i teamet, for vi bruger hinanden til det vi er bedst til. Men du skal have mod på at udvide det monoprofessionelle med det tværprofessionelle.  
 
Din lyst til at gå ind i ”ukendt land” er vigtigt. Du er ikke alene, men det er vigtigt for os at du kan tage initiativ og tror på dig selv.  
 
Arbejdsopgaverne består hovedsageligt af at cykle ud til borger i eget hjem og screene ved at bruge COPM, RSS og EQ5D, samt køre ud sammen med plejen for at tale målsætning, se på arbejdsstillinger, arbejdsopgaver osv. 
 
Du vil skulle varetage enkelte ADL-vurderinger/ træninger, følge op sammen med plejepersonalet, og være tovholder for div. tiltag i hjemmet ved fx at søge opstart af vederlagsfri træning eller §86 træninger, søge om hjælpemidler, tage kontakt til visitationen mm.  
 
Du skal kunne bidrage med din faglige vurdering på tværfaglige møder, og kunne formulere dig skriftligt.  
 
Det er stadig nyt at der er terapeuter i Roskilde Kommunes hjemmepleje, og du vil derfor have mulighed for at være med til at forme dine arbejdsopgaver, og være en del af den proces det er, at sikre implementeringen af den Rehabiliterende tilgang i hjemmeplejen.  
 
Det vil være en fordel, men ikke et krav hvis du har erfaring med COPM, tværfagligt samarbejde, div. Hjælpemidler og forflytninger. 
 
Vi søger en kollega der: 
 • Er fagligt ambitiøs og nysgerrig 
 • Har stærke kommunikative samarbejdsevner 
 • Har lyst til at præge distriktet både fagligt og personligt 
 • Har fantasi og gå på mod 
 • Er en loyal og åben kollega med godt humør 
 • Ser dokumentation som en del af hverdagen
Vi tilbyder: 
 • Mulighed for at være ”first mover” og sætte sit tydelige præg i et team 
 • Kreativt arbejdsmiljø. 
 • Høj faglighed og store ambitioner. 
 • 32 timer primært i dagvagt mødetid kl. 7, aftenvagter fra 12 -20 to dage hver 4. uge. 
 • Indflydelse på tilrettelæggelse af egen arbejdstid.  
 • Mulighed for sparring internt og på tværs af distrikterne. 
Har du mod på, at bidrage med det du er bedst til og tør du tage føringen? Så send os en ansøgning.  
 
Løn efter gældende overenskomst. 
 
Ansøgningsfrist senest den 21. februar 2018 kl. 12. Samtaler bliver holdt fredag 23. februar 2018. Start hurtigst muligt.
 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger kan du kontakte distriktsleder Helle Juliussen, tlf. 4631 5618 ml. 8.30-9.30 eller pr. mail hellejulius@roskilde.dk
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sagsbehandlende ergoterapeut søges til Hjælpemiddelteamet i Glostrup Kommune

Glostrup Kommune

Brøndby
En af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en sagsbehandlende ergoterapeut til en fast stilling med ansættelse fra d. 1. april 2018 . Stillingen er på 34 timer pr uge. Dit primære arbejdsområde er sagsbehandling af tekniske hjæ...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Fysioterapeut til Center for Socialpsykiatri

Roskilde Kommune - Center for Socialpsykiatri

Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune styrker den sundhedsfaglige indsats på socialpsykiatriske bosteder derfor søger vi en nysgerrig og ambitiøs fysioterapeut. Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune er i fuld gang med at udvikle den ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Ergoterapeut

Træning & Aktivitet

Træningsafdelingen i Faxe Kommune søger en engageret og kompetent ergoterapeut til fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Dine arbejdsopgaver vil primært være indenfor neurologi, dysfagi, hånd albuekirurgi og medicin geriatri. Træning...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Ergoterapeut

Greve Kommune

Greve
Vi har på Strandcentret besluttet os for, at udvide vores personalesammensætning med en ergoterapeut, for at sikre at vi har de rette tværfaglige kompetencer til stede, for at kunne løfte vores kerneopgave. Du vil som terapeut indgå i et stærkt fagl...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Sagsbehandlende terapeut med specialfunktion inden for børn og den komplekse hjælpemiddelformidling

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Brænder du for at arbejde med hjælpemidler og boligændringer til handicappede børn og deres familier? Trives du med myndighedsrollen, helhedsorienteret sagsbehandling, tværfagligt samarbejde og et højt fagligt niveau. Så har vi stillingen til dig. V...