Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG Fastholdelseskonsulent til ny indsats for sygedagpenge

Vil du være med til at hjælpe sygemeldte borgere hurtigt tilbage på arbejde på en god og sikker måde, til glæde for både for dem selv og deres arbejdspladser? Ringsted Kommune er i gang med at etablere og udvikle en styrket indsats på sygefraværsområdet, hvor tilgangen er få sager, hyppige samtaler samt en tidlig virksomhedsrettet indsats.

Arbejdsmarkedscenteret etablerer på baggrund af et politisk initiativ en forstærket indsats for at støtte op om sygemeldte, gennem en tidlig indsats med tæt dialog og opfølgning. Vi øger derfor indsatsen med en fastholdelseskonsulent til målrettet at iværksætte en tidlig indsats for borgere, som modtager sygedagpenge.

Om jobbet
Stillingen kræver, at du har evner og lyst til at indgå i en tæt dialog med sygemeldte borgere og understøtte deres fastholdelse på – eller tilbagevenden til arbejdsmarkedet. I Arbejdsmarkedscentret har vi gode erfaringer med afholdelse af første samtale på arbejdspladsen

Fastholdelseskonsulent for sygemeldte som arbejder i Ringsted:
Indsats for sygemeldte til fastholdelse og afkortning af sygefravær for borgere i Ringsted, og som er ansat på arbejdspladser i Ringsted. Konsulenten varetager tidlig opsporing af sygemeldte med samtaler på arbejdspladsen inden for de første 8 uger mellem arbejdsgiver, Jobcenteret og den sygemeldte.

Læs funktions-/stillingsbeskrivelse ved at klikke her.

Hvem er du
Vi er på udkig efter en kollega, der har mod på og erfaring med tæt samarbejde med arbejdsgivere, sygemeldte og dennes læge. Du har lyst til at arbejde ud fra en tilgang, hvor det handler om at se muligheder frem for begrænsninger, og du sætter naturligt fokus på udvikling, ressourcer og potentialer, frem for det modsatte. Du har nemt ved at etablere nye relationer, og du skaber nemt kontakt til såvel borgere, kolleger og samarbejdspartnere.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som socialformidler, socialrådgiver eller anden relevant uddannelse samt at du har indsigt i den nye lovgivning på området.

Afdeling
Du bliver en del af et team med højt engagement og med en klar overbevisning om, at høj trivsel og stærke faglige resultater går hånd i hånd.

Sygedagpengeteamet består af 14 fastholdelseskonsulenter. Vi har 2 virksomhedskonsulenter tilknyttet, samt 4 administrative medarbejdere, som foretager andre opgaver som fx. aktindsigt for fastholdelseskonsulenterne.

Vi tilbyder

  • Supervision
  • Flextid
  • En aktiv personaleklub
  • Massagestol, kaffe, te og frugtordning

Der afholdes ansættelsessamtaler den 26. og 27. januar 2021.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.