Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

(Genopslag) Firkløveret søger to ernergiske og initiativrige pædagoger til vuggestue og børnehave

For at få et bredere ansøgerfelt, genopslår vi følgende stillinger:

Firkløveret i Allerød Kommune søger to energiske og initiativrige pædagoger med tiltrædelse 1. april 2021 eller hurtigst muligt. Stillingen i vuggestuen "Det Gule Kløver" er på 31 timer om ugen og stillingen i børnehaven "Det Blå Kløver" er på 33,5 timer om ugen.

Om os
Vi er en del af Engholm-klyngen, hvor vi vægter ”det nære i det store”. Vi består således af 3 børnehuse, hvor Firkløveret som det ene har 4 mindre huse på samme matrikel, samt et Skovkløver (skovbørnehave) v. Ravnsholt.

Ansættelsen er som udgangspunkt i Firkløveret, men man bliver ansat i hele Klyngen.
Det er vigtigt at du kan se dig selv i Klyngens værdigrundlag ”FANE” som er det vi som organisation står på. FANE dækker over værdierne: Fællesskab, Anerkendelse, Nysgerrighed og Engagement. Hvilket afspejler sig i vores praksis i Firkløveret, samt i mødet med vores kollegaer og forældre.
 
Vi tilbyder

 • Engagerede, ansvarlige og humoristiske kolleger
 • en alsidig hverdag med forskellige aktiviteter og ture ud af huset
 • gode legepladser
 • et godt forældresamarbejde, som vægtes højt
 • stor indflydelse på hverdagen
 • løbende efteruddannelse i børns motoriske og sproglige udvikling som man kan blive en del af
 • et fagligt miljø på tværs af husene
 • En hverdag hvor ”Fri For Mobberi” er et omdrejningspunkt
 • Et børnehus med en skarp motorisk profil, hvor nærmiljø, udeliv og naturen bruges dagligt
 • Et børnehus hvor du kan udfolde og udvikle mange facetter af din faglighed i en tryg ramme

Allerød Kommune er en ambitiøs kommune samt en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgeren. Alle pædagoger bliver uddannet som Faglige Fyrtårne i henhold til den nye dagtilbudslov- og i arbejdet med den nye styrkede læreplan.

Om stillingen
I stillingen skal du med andre pædagoger varetage det daglige ansvar for udviklingen af gruppens børn. Dette sker i samarbejde med såvel kolleger på gruppen som i resten af huset og resten af børnehuset. Dette sker også gennem målrettet og metodisk arbejde med de læringsmiljøer der stilles til rådighed for børnene. Som pædagog forventes det at du går foran og sætter din faglighed i spil ift. hverdagspædagogikken og tillige påser at børnene er i trivsel. Det er også en forventning, at du i det daglige tager initiativ til udviklende forløb for de børn som du har mellem hænderne, med udgangspunkt i ”den styrkede læreplan” og ”det pædagogiske grundlag” og kommunikerer det tydeligt til kolleger og forældre.
 
Som pædagog forventes du at være den som primært står for den daglige kontakt og samarbejde med forældrene. I Allerød Kommune arbejder vi målrettet med fastholdelse af børn i udfordringer i deres normale nærmiljø. Det betyder at vi bl.a. løbende har børn i enkeltintegrationsforløb i børnegrupperne, som en del af den tidlige indsats. Det forventes, at du som pædagog sammen med andre pædagoger i dit hus, kan og vil løfte sådanne indsatser, hvis de er påkrævet ift. den børnegruppe du har ansvaret for. Dette altid i samarbejde med ledelsen og med støtte fra forvaltningens kompetenceteam.

Om dig 
 • er engageret og ansvarlig
 • er åben, spontan og har humor
 • er (møde)stabil og fleksibel ift. arbejdstiden
 • har lyst og vilje til at skabe et godt arbejdsmiljø både i det nære og i det større
 • er nærværende, kan sætte dig selv i spil og i stand til at reflektere over egen praksis
 • kommunikerer tydeligt og anerkendende om og med børn, forældre, kolleger og ledelse
 • har overblik og begge ben på jorden, også når det går stærkt
 • vægter et godt forældresamarbejde højt
 • synes musik, sang og bevægelse er naturligt i arbejdet med børn
 • Forholder dig nysgerrigt til det du møder i hverdagen
 • kan skabe udviklende læringsmiljøer med fokus på børneperspektivet i tæt relation med børnene og kollegaer
 • vil være en del af den tidlige indsats i Allerød kommune
 • vil være med til at sikre at alle børn bliver en del af fællesskabet
   
Derfor skal du vælge os

Vi tager udgangspunkt i Allerød kommunes børne- og ungepolitik, som vi forventer du sætter dig ind i og kan se dig selv i. Vi arbejder med den anerkendende og inkluderende tilgang og ser forskellighed som muligheder for læring for livet. Vi arbejder med fællesskaber som det bærende i menneskers liv. Det betyder bl.a. at vores faglighed og analytiske tilgang over for den enkelte, er nødvendig for at skabe plads og forståelse for individet i fællesskabet.

Vi arbejder samtidig med hele familien og derfor er samarbejdet med sundhedsplejersker og skolerne et helt naturligt felt som vi dyrker. Vi arbejder i og med fællesskaber og du vil derfor aldrig stå alene med opgaver og der vil være mulighed for relevant sparring og støtte med såvel kolleger og ledelse som eksterne rådgivere i vores kompetenceteam. Dette til din og fælles vækst og udvikling af vores faglige fælleskab.

Arbejdstiden ligger ml. 6.55-17.00 på hverdage dog 6.50-16.30 på fredage.
Der vil hen over året kunne forekomme weekenddage, hvor man forventes at deltage i kurser eller personaledage, samt månedlige aftenmøder efter kl. 17.00.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger.

Du er velkommen til at kontakte Line Mogensen Christiansen på 2483 7477 ift. stillingen i vuggestuen og Line Lindquist Olsen på 2481 4504 ift. stillingen i børnehaven.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.
Vi afholder ansættelsessamtaler løbende i hele perioden.

Du sender din ansøgning digitalt via linket i annoncen senest mandag d. 1. marts. Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.