Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Hjem 2 søger 3 pædagoger

Da vi modtog for få relevante ansøgninger ved det foregående stillingsopslag, genopslår vi de 2 ledige stillinger. Begge stillinger er til ansættelse hurtigst muligt, senest 1. april 2018.
 
Jobbet 
Vi søger pædagoger som, sammen med kollegerne i afdelingen, vil give vores børn og unge et godt og indholdsrigt liv. Jobbet indebærer personlig pleje, sociale aktiviteter, samt deltagelse i andre aktiviteter bl.a. koloni og svømmehal i og udenfor huset, samt samarbejde med forældre, kommune og skolens personale. I forbindelse med aktiviteter ud af huset vil det være ønskeligt at du har kørekort til alm. bil. 
 
Arbejdstiden ligger i tidsrummet 6.00 – 23.00. Arbejdet sker efter en vagtplan med skiftende vagter, inkl. fast arbejde hver anden weekend. Du bedes oplyse i din ansøgning, om du kan arbejde i lige uger eller ulige uger. Vagtplanen gælder for 4 uger, der kan dog forekomme vagtplans ændringer ved akut sygdom, ferie osv.  
 
På Hjem 2 arbejder vi i teams omkring det enkelte barn. I hvert team er der 3 personaler tilknyttet. Teamet har det overordnede ansvar for at udarbejde pædagogiske mål for børnene og de unge, for opfølgning på målene, samt beskrivelser, udarbejdelse af statusrapporter mm. Det er samtidig også teamets ansvar at kollegaerne fra de andre teams informeres om ændringer i mål og pædagogiske strategier. Ud over de fastboende,  har Hjem 2 også aflastningsbørn og unge, som hvert enkelt team er ansvarlig for. Udgangspunktet for vores pædagogiske arbejde er: anderkendende pædagogik, Low Arrousel, samt en neuropædagogisk tilgang. Det daglige arbejde indebærer også praktiske gøremål som let rengøring, tøjvask, indkøb, klargøring af aftensmad m.m. 
 
På Geelsgårdskolen har vi 3 døgnafdelinger med børn og unge mellem 5 og 18 år. Du ansættes på Hjem 2:  

 • Hjem 1 (Aflastningshjem) som har plads til 6 børn og unge i døgnet. Børnene og de unge er primært fra skolens Spor 1 og 2 
 • Hjem 2 (Bo- og Aflastningsafdeling) har 4 faste børn og unge og 2 aflastningspladser. Børnene og de unge er primært fra skolens Spor 3 og 4  
 • Hjem 3 (Bo afdeling) har 7 faste børn og unge, primært fra skolens Spor 1 og 2
Hjem 1-2-3 
Børnene og de unge er alle tilknyttet Geelsgårdskolen, og de har alle et bevægelseshandicap, primært CP, kombineret med enten specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder. Vi har også beboere med muskelsvind, erhvervet hjerneskade, medfødt døvblindhed, ADHD, autisme, epilepsi og kommunikationsproblemer. 
 
Vi søger kolleger som 
 • Er ansvarsbevidste, selvstændige og mødestabile 
 • Er engagerede, loyale, rummelige, fleksible og har overblik 
 • Kan, eller vil lære, at bruge C-pap, give medicin, lifte og udføre andre plejeopgaver 
 • Kan og vil bruge IT i hverdagen (vi arbejder i EKJ) 
Vi tilbyder 
 • Et spændende og udfordrende miljø 
 • Mulighed for såvel faglig som personlig udvikling 
 • En arbejdsplads hvor medarbejdernes og afdelingens trivsel vægtes højt 
 • En arbejdsplads hvor du, med gode kolleger, kan få indflydelse på tilrettelæggelsen af det daglige arbejde og udviklingen på hjem 2 
Hvem er vi 
Geelsgårdskolen er en regional specialskole for elever i 0.-10. klasse og ungdomsafdeling og boafdelinger. Skolen er placeret i Virum ved Lyngby. Vi optager elever mellem 5 og 25 år. Flere oplysninger om os, finder du på www.geelsgaardskolen.dk. 
 
 Vil du vide mere om stillingen og Geelsgårdskolen kan du kontakte Hjem 2 i dagtimerne mellem 9.00 – 13.30 på tlf. 45 11 40 54 eller afdelingsleder Carsten Høgsberg på tlf. 61 19 89 99. 
 
Ansættelsesvilkår 
De ledige stillinger er alle faste stillinger på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund for uddannede pædagoger på døgninstitutioner samt principperne for Ny Løn. 
 
Ansøgning 
Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og CV via vores elektroniske rekrutteringssystem senest søndag d. 18.2.2018. Ansættelsessamtalerne holdes den 26.2.2018. Kun ansøgninger modtaget gennem rekrutteringssystemet tages i betragtning til de ledige stillinger. Benyt knappen 'søg job'


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her