Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Initiativrig sygeplejerske til mindre plejecenter

Kære interesserede læser.

Krogholmgård er et plejecenter som tilbyder bolig til beboere med demens og geriatriske sygdomme.

Vi er en ny ledelse, og en kerne af dygtige kolleger, som mangler en kollegae der sammen med os, kan sikre et godt tilbud til beboerne.

Den daglige indsats handler om, at hverdagens praktiske, sociale og plejemæssige gøremål bliver udført med høj faglighed, empati og med fokus på den hverdagsrehabiliterende indsats, som understøtter at beboerne vedligeholder deres funktionsniveau og handlekompetencer længst muligt.

Som sygeplejerske understøtter du dette ved deltagelse i, og med ansvar for, daglig triagering, dokumentation, samarbejde med kolleger med anden faglighed, og undervisning. Du er tilgængelig for sparring og synlig for kolleger i dagligdagen. I ydertimerne understøttes Krogholmgård af sygeplejersker fra kommunens hjemmepleje.

Vi afholder løbende tværfaglige beboerkonferencer, teammøder og har en årlig planlagt teamudviklingsdag, Vi benytter os af sagssupervision ved behov.

Vores tværfaglige metodearbejde tager udgangspunkt i Regeringens demenshandlingsplan og den viden der eksisterer og løbende udvikles indenfor demensområdet. Vi arbejder derfor med metoder som blandt andet: personcentreret omsorg, sansestimulering og integration, marte meo, ikke farmakologiske indsatser gennem socialpædagogisk tilgang og refleksion i praksis. Det sundhedsfaglige arbejde tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Dokumentation er en naturlig del af din arbejdsdag, og sker i systemet FSIII/Nexus, som vi pt. er i gang med at implementere.

Din profil

Udover glæde ved dit fag, faglighed og omsorg i kerneopgaven, så har du lyst til at være med til at implementere FSlll og Nexus, og at indgå i et faglig og organisatorisk samarbejde med mange fagligheder.
Du har lyst til at lære fra dig, og at modtage læring. Hvis du har arbejdet på et plejecenter og måske med mennesker med demens er det en fordel, men det er ikke en betingelse.
Du er initiativrig og har et naturligt og roligt overblik - og du kan lide at have ansvar.
Du kan lide basissygepleje og har blik for, hvor der er mulighed eller behov for kvalitetsudvikling.

Derfor skal du vælge os

Fordi Krogholmgård befinder sig i en ualmindelig spændende tid. Vi er en ny ledelse, og en kerne af dygtige medarbejdere, som både opbygger faglighed og og organisation den kommende tid.
Du kan være med til at skabe og opbygge den sundhedsfaglige indsats på Krogholmgård og dermed også have stor indflydelse på indhold og ramme for dit eget arbejde.
I januar 2022 flytter vi sammen med et pædagogisk døgntilbud i Ebberød, i vores egne nybyggede boliger.
Du får derfor stor mulighed for både at præge det nuværende Krogholmgård, og en fremtidig organisering, hvor vi fagligt skal arbejde tæt sammen med botilbuddet.

Medarbejdere og familier involveres løbende i flytteproces og organisering af den nye sammenbragte organisation.

Ansættelsesvilkår

Ansættelses er på mellem 32 og 37 timer, alt efter din præfrence. Der arbejdes hver 3. eller 4. weekend. Løn efter gældende overenskomst og regler om Ny løn.
Start snarest muligt.

Om os

På Krogholmgård bor 31 ældre med en demensdiagnose. Vi har det hele menneske i centrum og vi sætter borgerens behov, ressourcer og handlekompetencer i fokus. Både sociale og sundhedsfaglige hensyn og indsatser vægtes højt – i et tværfagligt samarbejde imellem flere faggrupper.

Som medarbejder på Krogholmgård indgår du varetagelse af en helhedsopgave. Målet er at skabe et hjem til den enkelte beboer, med de vilkår der i at bo i et fællesskab, hvor beslutninger skal tages sammen med andre.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.