Genopslag - IT-koordinator med projektledererfaring

Stillingen er genopslået, da ansøgningsfeltet i første ansættelsesrunde var for smalt.

Er du lidt af en it- og data-nørd, og har du erfaring som it-projektleder og integration mellem forskellige it-systemer. Og kunne du tænke dig at arbejde med hjemmesider, så kan det være dig, vi mangler til en nyoprettet stilling i Professionshøjskolernes Censorsekretariat.

Vi er et lille sekretariat med en vigtig opgave. Professionshøjskolernes Censorsekretariatet vedligeholder og udvikler vores IT-system Censor-IT, som vi og andre sekretariater på erhvervsakademier og universiteter anvender til at allokere censorer til eksamen til over 300.000 studerende om året.

Vi bidrager til bedre uddannelse, undervisning og eksamensafholdelse ved at videreformidle data fra Censor-IT til censorformandskaber og institutioner. Herudover assisterer vi en lang række uddannelser med administrativ og praktisk bistand til censorformandskaberne.

Professionshøjskolernes Censorsekretariat har til huse på UC SYDs campus i Haderslev.

Om jobbet
Vi søger en medarbejder til sekretariatet med kompetencer til at kunne løse en række konkrete opgaver.

Institutionerne og censorformandskaberne anvender data fra Censor-IT og andre systemer til brug for at forbedre uddannelserne.

En vigtig forestående opgave er – i samarbejde med forskellige personer i sektoren – at sikre, at sekretariatet kan levere karakterstatistikker på tværs af alle professionshøjskoler, uddannelser og fag. Derfor skal du stå i spidsen for et større projekt med dataudtræk fra sektorens nye studieadministrative system ESAS evt. kombineret med data fra andre systemer.

Vi drifter censorformandskabernes hjemmesider i samarbejde med censorformandskaberne. Som en del af din opgaveportefølje skal du oprette og vedligeholde hjemmesider. Din erfaring med hjemmesider er ikke så afgørende, da du får mulighed for at tilegne dig de nødvendige kompetencer på dette område.

Udover de ovennævnte opgaver kommer du til at indgå i de daglige driftsopgaver med bl.a. censorallokering og administrativ og praktisk bistand til censorformandskaberne.

I sekretariatet passer vi rigtig godt på de persondata, som ligger i vores systemer. Det kræver et kontinuerligt fokus at sikre efterlevelse af GDPR. Det er derfor en fordel, at du har et godt kendskab til GDPR og øje for at sikre interne kontroller og processer.

Din baggrund og profil
Udover det, vi har nævnt, skal vores nye kollega have:

  • gode samarbejdsevner med lyst og evne til at løse opgaver selvstændigt
  • erfaring med styring af projekter
  • gode kommunikative evner
Desuden er det vigtigt for os, at du kan arbejde proaktivt, ligesom en af dine kernekompetencer er at få afsluttet dine opgaver. Du har høj datadisciplin, trives med mange kontaktflader og er serviceminded.

Det er et plus, hvis du har erfaring fra en uddannelsesinstitution, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
Stillingen forventes besat fra den 1. marts 2021 eller snarest derefter, med reference til lederen af Censorsekretariatet.

Arbejdstiden er som udgangspunkt på 37 timer om ugen med mulighed for flekstid.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Louise Liljensøe Andresen, llan@ucsyd.dk, tlf. 7266 5170.

Om afdelingen
Censorsekretariatet er en del af Strategisk enhed og består af fire administrative medarbejdere samt sekretariatslederen, som sammen løser opgaverne i et godt og samarbejdende fællesskab.

Strategisk enhed består herudover af en række medarbejdere i henholdsvis Ledelsessekretariatet og Kommunikation.

Ansøgning
Hvis du mener, stillingen lige er dig, skal du sende os din ansøgning via linket, så vi har den senest den 18. januar 2021, klokken 23:59.

Du finder også stillingen på www.ucsyd.dk/stillinger.

Vi gennemfører samtaler fredag den 22. januar 2021 fra kl. 10.00.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og videninstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.