Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Jurist til Direktionssekretariatet i Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Trives du med en udfordrende og afvekslende hverdag? Og ønsker du at være med til at opbygge en ny styrelse? Vil du samtidig gerne bidrage til løsning af COVID19-krisen i Danmark og sikre, at erfaringerne bliver brugt til at sikre Danmark bedre fremadrettet? Så er det dig, vi søger!

Vi søger en fagligt stærk jurist til Direktionssekretariatet, som kan udføre opgaver i relation til ministerbetjening og juridisk ledelsesunderstøttelse i styrelsen, være med til at håndtere sager om aktindsigt og sikre overholdelse af persondatalovning.

Om styrelsen
Styrelsen for Forsyningssikkerhed er en ny styrelse. Styrelsen blev oprettet i august 2020 og består i dag af 40 engagerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder. Styrelsen har siden etableringen haft fokus på håndteringen af den aktuelle situation vedr. COVID-19 ift. opbygning og styring af lagre for værnemidler, forbrugsstoffer og andet kritisk udstyr. Samtidig understøtter Styrelsen for Forsyningssikkerhed sundhedsmyndighedernes testindsats i forhold til COVID-19.

Herudover har styrelsen til formål at understøtte samfundets beredskab i forbindelse med kriser, hvor der kan forudses knaphed på særligt kritiske ressourcer mv.

Styrelsen består af en direktion og seks kontorer:

 • Direktionssekretariat (Sekretariat, økonomi, HR, kommunikation og Facility management)
 • Analyse og Strategi (Analyser og strategiudvikling ift. national forsyningssikkerhed)
 • Data og IT (Udvikling af ledelsesinformation, drift af nationalt overblik over lagre og testindsats, samt generel IT-understøttelse)
 • Lager (Koordinering af opbygningen og forvaltningen af nationale lagre af værnemidler og andre kritiske ressource, samt opbygning af et EU-nødlager i Danmark)
 • Indkøb og Produktion (Tilvejebringelse af et overblik over aktuel og potentiel national produktion af essentielle ressourcer, samt udbygning af netværk og samarbejder med private aktører)
 • Test (Koordinering af samarbejde og praktisk understøttelse af testindsatsen i Danmark)
Om stillingen
Som jurist i Styrelsen for Forsyningssikkerhed skal du beskæftige dig med en række forskellige juridiske opgaver. Samtidig skal du hjælpe med at understøtte, at styrelsen leverer ministerbetjening af høj kvalitet. Du vil i den forbindelse også skulle arbejde sammen med en bred vifte af interessenter både i og uden for ministerområdet.

Konkret skal du varetage følgende arbejdsopgaver:

 • Behandling af sager om aktindsigt
 • Sikre overholdelse af persondatalovning
 • Lovforberedende arbejde og udarbejdelse af bekendtgørelser
 • Øvrige forvaltningsretlige afgørelser inden for styrelsens område
 • Udarbejdelse af juridiske notater og indstillinger til direktionen og chefgruppens drøftelser og beslutninger.
 • Juridisk rådgivning af direktion og chefgruppe.
 • Sekretariats- og ministerbetjening, fx besvarelse af folketingsspørgsmål, mv.
Om dig
Vi søger en engageret medarbejder, der kan løse problemer fleksibelt, selvstændigt og nytænkende i samarbejde med styrelsens øvrige medarbejdere. Du har et højt fagligt niveau, er hurtig til at sætte dig ind i juridiske problemstillinger og har stærke skriftlige formidlingsevner. Du er særligt fortrolig med behandling af sager om aktindsigt og du har interesse for databeskyttelsesretten som juridisk fagområde. Du har desuden en positiv indstilling, og du trives i et arbejdsmiljø, hvor det ofte går stærkt. Du skal være fleksibel og er villig til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Vigtigst af alt, skal du brænde for at opbygge en ny styrelse.

Vi søger en juridisk profil med minimum 3-4 års erfaring fra en politisk styret organisation. Erfaring fra fx et departement eller en styrelse vil være en fordel.

Løn og ansættelsesvilkår
Indplacering sker som fuldmægtig eller konsulent afhængig af kvalifikationer og erfaring. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere. Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 9. maj 2021.

Ansøgningen vedlægges CV, karakterudskrifter og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til kontorchef Martin Stolpe, tlf. 2146 1970.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Tidligere indsendte ansøgninger vil blive taget i betragtning, medmindre de tilbagekaldes.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.