Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG: Kursusleder til Klinik 2 på Institut for Klinisk Medicin

Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en kursusleder på hovedkurset Klinik 2 på 3. semester af den lægevidenskabelige kandidatuddannelse for klinikere med relevant speciale 1. maj 2021, eller snarest derefter. Stillingen er en tidsubegrænset 20%-stilling. Stillingen omfatter undervisningsudvikling og –koordination samt undervisning relateret til kurset Klinik 2.

Institut for Klinisk Medicin
Som kursusleder på Institut for Klinisk Medicin bliver du en del af det formentlig største sundhedsvidenskabelige forskningsinstitut i Danmark. Den kliniske forskning dækker alle de lægefaglige specialer og foregår i samspil med universitetshospitalet og regionshospitalerne i Region Midtjylland. Vi råder over ca. 30.000 kvm moderne forskningsfaciliteter til eksperimentel kirurgi og medicin, dyrefaciliteter samt avancerede scannere. Instituttet har det overordnede ansvar for kandidatuddannelserne i medicin og i molekylær medicin. På instituttet er vi ca. 425 videnskabelige medarbejdere og lige så mange ph.d.-studerende, der samarbejder på tværs af fagområder. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver
Som kursusleder bidrager du væsentligt til udvikling af instituttets undervisningsmiljø ved at varetage undervisningsorganisering i samarbejde med lærestolsprofessorer og kliniske og eksterne lektorer. I din undervisning sikrer du en høj faglig og didaktisk standard.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Ajourføring af kursusbeskrivelse
  • Kursusledelse og udvikling af uddannelsesansvarlige prægraduate lektorer (UPL)
  • Udvikling af undervisningsformer med henblik på integration af teori og praksis
  • Udarbejdelse af undervisningsprogrammer og arbejdsplaner for de studerende
  • Planlægning af udprøvning af de studerende herunder integration af kompetencekortet
  • Kursusevaluering
  • Videreudvikling af kurset i samarbejde med underviserne
  • Samarbejde med HE Studier om praktisk tilrettelæggelse af kurset
  • Samarbejde med kursusledelsen af de øvrige hovedkurser på medicinuddannelsen

Du refererer til institutleder ved Institut for Klinisk Medicin.

Dine kompetencer
Du er ansat som speciallæge i Region Midtjylland inden for et af de specialer, der indgår på kurset: kardiologi, karkirurgi, lungemedicin, thoraxkirurgi, urinvejskirurgi, kirurgi eller onkologi. Du er akademisk kvalificeret på enten lektor- eller professorniveau med veldokumenteret undervisningserfaring, og du har ledelseserfaring med at planlægge, opnå og udføre målsætninger og feedback.

Som person er du dedikeret og besidder gode kommunikationsevner. Du evner at opbygge tillidsfulde relationer til både studerende, kolleger og samarbejdspartnere. Som underviser formidler du den nyeste og relevante viden engageret, klart og tydeligt. Som vejleder er du kompetent, inspirerende og støttende.

Du vil tage medansvar for udvikling af instituttets forskning og uddannelser på højeste internationale niveau og at vi fastholder et godt arbejdsmiljø. Du engagerer dig naturligt i tværfagligt samarbejde på institut-, fakultets- og universitetsniveau samt nationalt og internationalt.

Vi forventer du taler og skriver tilfredsstillende engelsk.

Kursuslederen ansættes i enten et 20% lektorat eller et 20% professorat alt afhængig af kvalifikationer.

For at kunne blive bedømt kvalificeret som lektor, skal du opfylde disse faglige kriterier.
For at kunne blive bedømt kvalificeret som professor, skal du opfylde disse faglige kriterier.

Du bedes i ansøgningsprocessen angive, om du søger stillingen som professor eller lektor med henblik på den faglige bedømmelse.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte viceinstitutleder, Niels Uldbjerg tlf.: +45 8715 0000 / 2067 9420.

Arbejdsstedet er Institut for Klinisk Medicin, Skejby, Palle Juul-Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N, Danmark.

Ansættelsesgrundlag - Professor
I ansættelsen som professor lægger vi vægt på, om ansøgeren har dokumenteret høj grad af original videnskabelig produktion på internationalt niveau og har erfaring med varetagelse af undervisning på flere niveauer, samt bidrag til udvikling af undervisning og undervisningsmateriale. Det skal herved dokumenteres, at ansøgeren har udviklet fagområdet forsknings- og undervisningsmæssigt.

Hertil kommer en vurdering af ansøgerens evne til at varetage forsknings- og undervisningsmæssige ledelsesopgaver.
Ansøgning - Professor
Din ansøgning skal indeholde følgende:
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Ansættelsesgrundlag - Lektor
Ansøgning - Lektor
Din ansøgning skal indeholde følgende:
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Referencer
Hvis du ønsker, at en referenceperson skal uploade et referencebrev på dine vegne, så angiv venligst referencepersonens kontaktoplysninger, når du indsender din ansøgning. Vi anbefaler, at du laver en aftale med den pågældende, inden du indtaster referencepersonens kontaktoplysninger, og at du sikrer, at referencepersonen har tid nok til at skrive referencebrevet inden ansøgningsfristen.

Det er desværre ikke muligt at sikre, at referencebreve indgivet efter ansøgningsfristens udløb bliver taget i betragtning.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist: 14. april 2021

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.