Genopslag - Leder af Sundhedsplejen

Vil du gå forrest for at give forældrene den bedst mulige start på familielivet? Og vil du være med til at styrke sammenhængen i Sundhedsplejens arbejde blandt børn og unge fra 0-18 år?

Vi søger en inspirerende og erfaren faglig leder til at stå i spidsen for at udvikle Sundhedsplejen i Holstebro Kommune. Du skal være god til at involvere medarbejdere og samarbejde på tværs af afdelinger, forvaltninger og sektioner.

Vi lægger desuden vægt på, at

 • dine ledelsesmæssige kompetencer er suppleret med diplomuddannelse i ledelse
 • faglig kvalitet står højt på din dagsorden, og du er i stand til at udøve faglig ledelse
 • du er klar til at påtage dig ansvar for budget og personale
 • du har stærke relationelle og kommunikative kompetencer
 • du har praksiserfaring fra området
 • du har personlig gennemslagskraft
 • du kan og vil fastholde vores fokus på udvikling og kompetencer
 • du er med til at udvikle det tværgående samarbejde med fokus på kerneopgaven
 • du har fokus på trivsel

Om os
 • vi er et åbent og imødekommende team med højt engagerede medarbejdere
 • vi har og prioriterer udviklingen af det gode arbejdsmiljø
 • vi er på forskellig vis fagligt velfunderede og meget ansvarlige for at have en velfungerende sundhedspleje.

I Sundhedsplejen udgøres den faglige kerne af de sundhedsfremmende og forebyggende indsatser – fra graviditet til et samlet 0-18 års perspektiv. Vi prioriterer hjemmebesøg, forældregrupper og sundhedspædagogiske aktiviteter i skolerne højt. Vi opsporer mistrivsel og giver sammenhængende tilbud til udsatte gravide, børn og unge og deres familier.

Sundhedsplejen er samarbejdspartner i det tværfaglige og forebyggende arbejde internt i kommunen og i samarbejde med sygehus, fødested og almen praksis.

Vi er 22 sundhedsplejersker, en faglig koordinator og en administrativ koordinator. Sundhedsplejen fungerer også som uddannelsesinstitution for sygeplejerske- og sundhedsplejerskestuderende.

Lederen af Sundhedsplejen refererer til Rådgivningschefen sammen med de øvrige sektioner som tæller Tandplejen, PPR, Familiebehandlingscenteret Spiren og Børn- og Ungecenteret Østervang.

Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på overenskomstvilkår efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Lederen er ansat uden højeste tjenestetid. Sundhedsplejen har kontor på Borregaardsvej 9, 7500 Holstebro.

Tiltrædelse 1. juni 2018 eller efter aftale.

Se job- og personprofil her (https://signatur.frontlab.com/Holstebro/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=193e44b81f854ec788b7296b546b0371.pdf).

Du kan få flere oplysninger om stillingen hos rådgivningschef Dagny Kloster på tlf. 96 11 51 07 / 61 30 70 64.

Læs også mere på hjemmesiden (https://www.holstebro.dk/).

Ansøgningen
Søg stillingen online på Holstebro Kommunes hjemmeside senest 8. maj 2018, kl. 8.00.

Udvalgte kandidater skal til første samtale den 17. maj og derefter gennemgå en profilanalyse, inden udvalgte kandidater indkaldes til anden samtale den 29.5.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagogfaglig leder

Børn & Unge

Vi søger en leder med ansvar for såvel skoledel som SFO, som kan være med til at skabe en varieret, inkluderende og sammenhængende hverdag i indskolingen, og som kan se muligheder i at udnytte skolens og SFO ens fysiske rum, så der skabes en sammenh...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Leder af Myndighedssektionen i Socialafdelingen (Genopslag)

Myndighed

Silkeborg
En stilling som leder af Myndighedssektionen i Silkeborg Kommunes Socialafdeling ønskes besat snarest hensigtsmæssigt. Sektionslederen refererer til Socialchefen. Baggrund Socialafdelingen varetager opgaver indenfor voksensocialområdet, herunder Vok...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Leder for Silkeborg Kommunes Døgngenoptræningscenter

Nære Sundhedstilbud

Brænder du for ledelse? Kan du skabe følgeskab for rehabilitering i en tværfaglig medarbejdergruppe? Er du optaget af mulighederne i Det nære Sundhedsvæsen? Så er det dig, vi mangler til et spændende lederjob. Døgngenoptræningscenteret har plads til...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018