Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Pædagog til kollektivt ledet udflytterbørnehave med basispladser

Asmundsminde udflytter- og basisbørnehave søger en pædagog til en stilling på 37 timer

- Opsamlingssted Vesterbro

- Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Asmundsminde blev startet i 1976 som en selvejende institution og bygger på Sofie Rifbjergs tanker om, at børn fra stenbroen skal ud i naturen samt, at børn lærer af hinandens forskelligheder og udfordringer. Børnehaven ligger i Kvistgård i et naturskønt område mellem Fredensborg og Helsingør. Her har vi et gammelt stråtækt hus med to længer på en stor grund. Vi har to grise, høns, katte og god plads ude som inde.

Børnehaven er normeret til 37 børn. Heraf kommer 28 børn fra Vesterbro, og 9 børn er på basispladser, som fortrinsvis kommer fra familier med psykosociale/socio-emotionelle udfordringer.

Vi er inddelt i tre grupper, med henholdsvis to og tre pædagoger i hver, hvor man er primær og sekundær for børnene. Alle tre grupper består af både børn på lokale pladser og børn på basispladser, hvor vi arbejder ud fra inklusionstanken, således at børnene er sammen på lige fod, med deres forskellige udfordringer, store som små. 

Vi er 7 pædagoger som udgør den kollektive ledelse. Personalet består desuden af en køkkenmedarbejder og en gårdmand.

Alle pædagoger møder ind i vores opsamling på Amerikavej på Vesterbro, hvor børnehavebussen kører kl.8.10 og kører os til Asmundsminde, hvor vi ankommer ca. en time efter. Vi er tilbage på Amerikavej ca. kl.16.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Du har en ugentlig fridag da arbejdstiden er fordelt på 4 dage samt ca. to aftenmøder om måneden. Arbejdsdagen kan strække sig mellem kl. 6.45 og 17.15.

De to aftenmøder bliver afholdt på Amerikavej fra kl. 17.30. Det ene er et personalemøde på 3 timer. Det andet et månedsmøde på 4 timer med deltagelse af en ekstern supervisor omhandlende primært børn og ledelse. Hertil kommer møder med forældre samt forvaltningen.

De lange arbejdsdage og en del aftenmøder er en af udfordringerne ved vores arbejdsplads, og er noget, du skal tage med i betragtning.

 

Vi kan tilbyde dig

En spændende arbejdsplads i dejlige omgivelser, med højt til loftet og plads til personlig udfoldelse, hvor du vil blive udfordret såvel fagligt som personligt.

En uhøjtidelig og uformel omgangstone og en personalegruppe der kan lide at arbejde sammen og have det sjovt.

Høj faglighed, dygtige og engagerede kollegaer med mange års erfaring i arbejdet med inklusion og børn i udsatte positioner.

Koloniophold, god løn og frisk luft.

Humor, holdninger og historier.

 

Vi søger en pædagog som

Kan tage ansvaret, som kontaktpædagog for ca. 6 børn hvoraf 1-2 er børn på basispladser. 

Formår at være tydelig ift. børnene, sætte grænser og kunne rumme børnenes forskellige større eller mindre udfordringer.

Kan udtrykke sig skriftligt f.eks. ift. udarbejdelse af status/handleplaner m.m. 

Kan arbejde med børn- og familier i udsatte positioner, gerne have kendskab/erfaring med dette arbejde 

Kan gribe dagen med de givne muligheder og begrænsninger, - samarbejde og arbejde selvstændigt samt lave aktiviteter i både mindre som større grupper.

Vil indgå i vores kollektive ledelse, hvilket fordrer både ansvar for egne ansvarsområder og for fællesskabet, efter oplæring i dette.

Kan bevare overblikket i en hverdag, hvor dagens gang ikke altid er forudsigelig.

Er reflekterende overfor egne såvel som kollegers handlinger, og dertil både kan modtage og give konstruktiv kritik.

 

Tjek vores hjemmeside, der ligger bl.a. vores læreplan, som giver et godt indtryk af vores institution og arbejde: www.asmundsminde.kk.dk

 

Ansøgningsfrist 09-04-2021 pr. mail til: 35440@buf.kk.dk

Der er samtaler i uge 15 og 16. Vi afholder to samtaler. Den første samtale er på Vesterbro på vores opsamlingssted på Amerikavej. Såfremt vi ønsker dig til anden samtale, vil den blive afholdt på Asmundsminde i Kvistgård, således at du får en mulighed for at danne dig et indtryk af børnehaven.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe ml. kl. 09.15 og 14.30 på tlf.: 49 19 15 58.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.