Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Pædagoger til Botilbud Ebberød

Jobtitel

Genopslag - Pædagogisk personale til Botilbud Ebberød

Om jobbet

I Botilbud Ebberød arbejder vi sammen om en højt specialiseret indsats indenfor det pædagogiske og kommunikative område med borgere med udviklingshæmning og multiple handicap

Der er 2 ledige stillinger i hus 6, 1. sal hvor der i gruppen bor 12 fysisk og psykisk udviklingshæmmede borgere. Det er en gruppe som er i forandring, vi har indenfor de sidste 2 år fået en aldersmæssig blandet gruppe borgere, da der er flyttet 3 unge ind. Nogle med autismeprægede træk, hvorfor dagen tilrettelægges ud fra strukturerede rammer, både for den enkelte borger og for gruppen som helhed.

Der er 2 ledige stillinger på 2H 1. sal, der bor 11 fysisk og psykisk udviklingshæmmede borgere. Borgerene har meget individuelle tilgange og behov, aldersmæssigt er borgerne mellem 26 til 87 år.

Den daglige indsats handler om, at hverdagens praktiske, sociale og plejemæssige gøremål bliver udført med faglighed, empati og relevant støtte.

Du skal sammen med dit team planlægge struktur og pædagogiske mål, som understøtter det daglige arbejdsflow og borgernes livskvalitet og sikrer, at borgernes handleplaner og mål bliver levende og aktive. Vi arbejder blandt andet med husmøder, kommunikation, motion, valgmuligheder, indretning og aktiviteter i forhold til gruppen. Vi har en årlig teamudviklingsdag i hver gruppe og benytter os af sagssupervision.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i KvaliKomBos referenceramme og desuden anvendes sansestimulation, totalkommunikation, neuropædagogik og Marte Meo som metoder. Det sundhedsfaglige arbejde tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Dokumentation er en naturlig del af din arbejdsdag og sker i systemet Sensum.

Din profil

Din faglige baggrund og erfaring kan være pædagog eller pædagogisk assistent. Hvis du ikke har erfaring indenfor denne målgruppe, sørger vi for den nødvendige oplæring. Vi arbejder sammen i teams og inviterer gerne nye ind.

Du holder af samspillet med mennesker med særlige behov og arbejder professionelt med både pædagogik, aktiviteter, den daglige pleje og omsorg i forhold til borgerne. Du vægter samarbejde, faglighed og en anerkendende tilgang højt, og er klar til at samarbejde med både borgere, pårørende, kolleger og andre faggrupper. Du tager ansvar og bidrager aktivt til videreudvikling af hele Botilbud Ebberød.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en arbejdsplads med professionelle engagerede kolleger, der brænder for arbejdet med målgruppen. Du har gode sparringsmuligheder både i vores drift team, bestående af pædagogfaglig koordinator, vagtplanlægger og sundhedsfaglig koordinator, og blandt kollegerne generelt.

Medarbejderudvikling vægtes højt og ud over sidemandsoplæring får du i introduktionsforløbet kurser i forflytning, medicinhåndtering, magtanvendelse og vores faglige metoder. P.t. er hele botilbuddet i gang med projekt anerkendende tilgang og på sigt er der mulighed for videreuddannelse, p.t. indenfor neuropædagogik, KvaliKomBo, Marte Meo og praktikvejledning.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 32 eller 35 timer ugentligt, der vil være mulighed for jævnligt at supplere med ekstra timer op til 37 timer ugentligt, dette vil skabe fleksibilitet både for dig og os.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.45 og kl. 22.15 fordelt på 5-8 timers vagter. Der arbejdes hver anden weekend. Der er fast nattevagt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Botilbud Ebberød består af 3 store huse med 20-25 borgere i hvert hus. Vi er en blandet medarbejdergruppe, bestående af pædagoger, pædagogiske assistenter, social- og sundhedsassistenter/-hjælpere og omsorgsmedhjælpere.

Vi vægter det højt, at borgerne oplever boligen som et hjem. Det betyder blandt andet, at der værnes om den enkeltes integritet samtidig med, at man er en del af et fællesskab. Vi arbejder ud fra den enkelte borgers behov i forhold til kommunikation, sociale relationer og fysisk aktivitet. Vi vægter handlekompetence og selvstændighed hos borgerne højt.

Botilbud Ebberød ligger i det naturskønne Rude Skov, og en del af botilbuddet flyttede sidste år til nye boliger. Vi er glade for de naturskønne omgivelser og benytter dem dagligt.

Vil du vide mere

Er du velkommen til at kontakte daglige ledere Jane Stokholm på 46113483 eller Pernille Holm på 46114999 .

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vedhæft evt. uddannelsesbevis

Samtaler: Afholdes løbende


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.