Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Pædagoger til vuggehave afd.


Har du lyst til at blive en del af et af Hørsholms bedste dagtilbud? Mener du lige som os, at fokus på det hele barn, forældresamarbejde, skov og sang, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer ude som inde er vigtige? Så er dette din chance for nu at blive en aktiv del af et børnehus i udvikling med fuld musik og en struktur med blandt andet en fast science-skovgruppe.

Den integrerede daginstitution Jægerhuset søger:

  • Pædagoger på 33-37 timer til faste stillinger i vuggehaven med start  snarest muligt.

Din hverdag hos os i Jægerhuset
Du vil få en væsentlig rolle i det tætte samarbejde og kommunikation med forældrene, og vil være aktiv medspiller i det gode arbejdsmiljø. Som leder forventer jeg, at du deltager aktivt i pædagogmøderne, har fokus på vores kerneopgave og bidrager til at løfte faglig viden ind i andre mødeforum.

Kvalifikationer:
Vi søger dig som har kendskab til at arbejde med børn, er uddannet pædagog og vægter børnefællesskaber højt. Du har en anerkendende tilgang i dialog og relationer med både børn, forældre og kollegaer samt andre interessenter – ligesom du formår at begrunde og reflektere over egen praksis. Du har dermed gode samarbejdsevner og er i stand til at sparre med kollegaer. Er du nyuddannet får du her en god og tryg øvebane med kollegaer som gerne støtter og lære fra sig.

Har du kendskab til gamle sanglege, børneyoga eller andre spændende pædagogiske tiltag hører vi meget gerne fra dig om dette. Har du desuden erfaring med skov, science og natur eller sang og musik kan vi ikke få armene ned, da det netop er en stor del af vores hverdag. Dette skal dog ikke holde dig fra at søge stillingen, hvis du endnu ikke kan tilføje det til CV’et, så længe du har en interesse i det og kan se dig selv i en hverdag som beskrevet.

Helt grundlæggende har vi brug for dig som kan benytte skriftlig kommunikation i dagligdagen. Skrive nyhedsbreve og dagbøger, ligesom du formår at uddelegere opgaver og følger op på indgået aftaler.

Vi tilbyder: 

  • Faglig stærke, positive og støttende kollegaer som brænder for udvikling og skabelse af et spændende børnehus som oser af livsglæde og spændende læringsmiljøer.  
  • Kollegaer som er nysgerrige på, hvad du bringer med dig af nye ideer og viden.  
  • Pædagogmøder med fokus på udvikling og vidensdeling af Jægerhusets pædagogik.  
  • Muligheden for at være en del af et spændende hus i udvikling, som er fyldt med masser af livlige og skønne børn, spændende kollegaer samt aktive forældre og forældrebestyrelse.  
  • Mulighed for at få maling eller kviste i håret eller skægget.  
  • Mulighed for at være med til at indrette børnerummene eller personalerummet.

Daginstitution Jægerhuset – din nye arbejdsplads
Jægerhuset har ca. 80 børn i alderen 0-6 år. De yngste er opdelt i to grupper i alderen 0-2 i stueetagen og de 3-5-årige har hele førstesalen. De kommende sfo-børn er vores science-skovgruppe fra maj til maj og har en lille uglehytte og muligheder for at benytte både haven, vores kreative rum og musiklokalet i dagligdagen. I de planlagte pædagogiske aktiviteter og i vores traditioner er børnene enten sammen med børn fra egen gruppe, eller i blandede børnegrupper på tværs af huset. Du får en væsentlig pædagogisk rolle i dagligdagen, med blandt andet at sikre det gode forældresamarbejde, iværksættelse af aktiviteter/projekter og være en aktiv del af det gode arbejdsmiljø.

Vi har fokus på sprog, sangglæde, leg og læring, motorisk udvikling, natur, science, styrkelse af børnefællesskaber, almen pli og dannelse, spændende læringsmiljøer. tydelige læringsmål og et tæt forældresamarbejde. Vi ønsker sammen med forældrene at styrke det hele barn og give barnet mulighed for at udvikle sit fulde potentiale.  Vi er certificeret sangglad, har en skovgruppe og er et hus som arbejder ud fra fællesskabet og medbestemmelse også for børnene.

Mere viden:
Du er velkommen til at kontakte leder Laila Stege på tlf. 4849 7201, hvis du vil vide mere om stillingerne, eller du kan læse mere om os på www.jaegerhuset.horsholm.dk og på instagram under ”daginstitution jaegerhuset”, som du finder ved at trykke på dette link.

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsessamtaler afholdes løbende og pga. COVID-19 vil der først være rundvisning før samtale.

Søg sådan:
Brug knappen "Send ansøgning" for at søge stillingen. Når du søger, vil du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 12. februar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.