Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Pædagogisk koordinator til Myndighed - Sundhed & Handicap

Vi mangler dig, der har stor erfaring inden for det specialiserede voksenområde og som brænder for at være med til at udvikle den faglige kvalitet i sagsbehandlingen. Du synes det er sjovt at stille skarpt på indsatserne og er nysgerrig på, hvad vi kan gøre anderledes. Dit daglige arbejde må ikke være ensformigt og du trives i en hverdag, hvor der er travlt og hvor du selv skal sætte et stort præg på dine opgaver og bringe dine kompetencer i spil.

Udover din viden inden for det pædagogiske felt, skal du have mod på at varetage noget af sagsbehandlingen i de sager, hvor vi kan være i tvivl om rette indsats. Du behøver ikke at have erfaring, men det er vigtigt, at du har lyst til at kaste dig ud i det og at du ikke keder dig med det administrative arbejde. Vi arbejder fortløbende på et optimeret fokus på ensretning af sagsbehandlingen og bevillingsniveau og herunder også en styrket forhandlingspraksis over for vores leverandører, her spiller du en central rolle sammen med afdelingslederen. Det er derfor en fordel, at du kan forhandle og har en naturlig autoritet i dine stærke faglige argumenter.

I Myndighedsafdelingen er der en faglig koordinator, der varetager opgaverne omkring den juridiske og socialfaglige sagsbehandling og det er vigtigt at de to koordinatorer har et tæt samarbejde. Det er også vigtigt at du har kendskab til offentlig administration og lovgivningen inden for det specialiserede voksenområde.

Du bliver en del af Myndighedsafdelingen i Sundhed- og Handicap, som også består af en enhed for drift af Jammerbugt Kommunes egne botilbud på handicapområdet samt en enhed for psykiatri/væresteder og et sundhedsteam. I Myndighedsafdelingen vægter vi høj faglighed og du får nogle dygtige og engagerede kollegaer. Vi er fysisk placeret på Møllegården i Brovst.

Vi forventer

  • At du som faglig koordinator, kan inspirere og engagere medarbejderne og i fællesskab med dem nå stærke resultater både i borgerbetjeningen, budgetoverholdelse og i udvikling af nye løsninger
  • At du har den rigtige balance mellem gennemslagskraft, anerkendelse og høj faglighed.
  • At du har evner og lyst til at samarbejde med såvel medarbejdere/ledere internt, som eksterne private og kommunale/regionale leverandører.
  • At du er enig med os i, at grundlaget for arbejdet tager udgangspunkt i en sundheds- og rehabiliterende tankegang med et stærkt fokus på resultatskabelse.
  • At du kan skabe følgeskab og en smittende positiv indstilling til de udfordringer der opstår.

Vi kan tilbyde dig følgende
  • En arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse.
  • En uhøjtidelig omgangstone.
  • Gode kollegaer, som har det rart sammen og en ledelse, som vil gøre meget for, at du kommer til at trives i afdelingen.
  • En arbejdsplads hvor faglighed og økonomisk sans kombineres.

Aflønning efter gældende aftale, med mulighed et tillæg, hvis du har de rette kvalifikationer.

Har du spørgsmål
kan du kontakte Afdelingsleder Mia Nikolajsen tlf. 41 91 22 41 / mail mnj@jammerbugt.dk eller Socialfaglig koordinator Katrine Kloster tlf. 41 91 26 48 / mail kkl@jammerbugt.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, der er ansøgningsfrist den 7. juli 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 30.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.