Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag : Pædagogisk vejleder til skoleområdet

Det udgående ressourceteam/PPR i Herlev kommune, søger en pædagogisk vejleder på skoleområdet med ansættelse fra 1.3.2021 eller snarest derefter

Herlev Kommune er i gang med en forandringsproces under overskriften: Herlev i fremgang – en styrket indsats for borgere i sårbare og udsatte positioner. Som et led i processen, skal vi i det udgående ressourceteam/PPR i fællesskab nytænke den måde vi løser den kommunale opgavevaretagelse på, og hjælpe hinanden med at omsætte dette til konkrete forandringer. En del af svaret på dette tror vi på at vi finder ved i endnu højere grad, at understøtte arbejdet med at skabe inkluderende læringsmiljøer og deltagelsesmuligheder for Herlev kommunens skoleelever. Opgaverne som pædagogisk vejleder på skoleområdet skal bidrage til udviklingen af en øget tværprofessionel praksis, der sigter mod sammenhængende og helhedsorienterede indsatser.

Om os
I Herlev kommune arbejder vi ud fra en ambition om, at alle børn skal trives, udvikle sig og indgå i fællesskaber, så de får de bedste muligheder for at realisere deres drømme og ønsker. Hos os i det udgående ressourceteam/PPR vil du blive en del af et tæt tværprofessionelt fællesskab, hvor vi arbejder med børnenes og familiernes ressourcer, og insisterer på at arbejde med en høj faglighed i sagerne. Vi er optaget af de udviklingsmuligheder der ligger i arbejdsintegreret læring, og dette arbejde har vi forstærket ved i august måned at ansætte tre dygtige pædagogiske vejledere til skoleområdet, men vi har brug for endnu en dygtig kollega til denne opgave til at understøtte arbejdet på en af vores folkeskoler.
Som pædagogisk vejleder i det udgående ressourceteam/PPR, bliver du en del af en større organisation der i fællesskab og sammen med andre fagligheder på 0 – 18 års området, skal du indgå i tæt samarbejde med ledelserne og medarbejderne på skolen. Den ledige stilling er specifikt målrettet Lindehøjsskolen som er vores største folkeskole med godt 900 elever fra 0 – 9. klasse. Skolen har et målrettet fokus på at arbejde med trivsel og trivselsfremme for alle elever. I den kommende tid har de, ud over et allerede velfungerende samarbejde med vores øvrige dygtige medarbejdere, et samarbejde med eksterne konsulenter. Det er dette arbejde du skal være med til at implementere og drive i samarbejde med ledelse, medarbejdere og kollegaer ved Det udgående ressourceteam/PPR.
Du vil være forankret opgave og ledelsesmæssigt under det Udgående Ressourceteam, og vil være en del af et stort pædagogisk vejlederteam på 18 medarbejdere, og et mindre team på 4 pædagogiske vejledere på skoledelen.

Om dig
Vi søger en vejleder med erfaring indenfor skoleområdet med en faglig baggrund som lærer eller pædagog med relevant efteruddannelse, f.eks. LKT, diplomuddannelse i inklusion / vejledning og eller en kandidatgrad i almen pædagogik.
Vi sætter pris på at du:
 

 • Har gode samarbejdsevner
 • Har blik for, at gode relationer i børnenes netværk er vigtige for at vi lykkes med inklusionsopgaven
 • Er teoretisk velfunderet og samtidig holder af at være en del af en pædagogisk- didaktisk praksis
 • Er fleksibel og loyal i forhold til fælles beslutninger
 • Er indstillet på tværprofessionel fælles sparring og refleksion over egen praksis og bidrag til opgaveløsningen
 • Har kendskab til mentaliseringsbaserede tilgange og metoder
 • Har kendskab til low arousal tilgang
 • Har kenskab til relations understøttende metoder og tilgange
 • Arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang
 • Har viden om, interesse for eller erfaring med Co-teaching
 • Har viden om, interesse for eller erfaring med Nest klasser
 • Har viden og erfaring med skolefraværsindsatser
   
Vi kan tilbyde:
 • Et spændende, udfordrende og alsidigt job
 • En ambitiøs organisation, der lægger vægt på det tværprofessionelle samarbejde
 • En arbejdsplads med engagement og høj faglighed
 • Anerkendende og ressourceorienterede kollegaer
 • Gode muligheder for supervision og faglig opkvalificering

Løn og ansættelse

Stillingen er på 37 timer og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse pr. 1. marts 2021, eller snarest der efter.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

Ansøgningsfristen er tirsdag den 18. januar klokken 12. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 22. januar.

Få mere at vide
Hvis du ønsker yderligere information om stillingerne er du velkommen til at kontakte leder af Det udgående ressourceteam/PPR Bine Baadsgaard på bine.baadsgaard@herlev.dk
Du kan læse mere om Herlev kommunes politikker og strategier på www.herlev.dk
Link til PPR:  https://herlev.dk/borger/boern-unge-og-familier/stoette-til-boern-unge-og-familier/det-udgaaende-ressourceteam
Link til Børn og ungepoliti: https://herlev.dk/borger/boern-unge-og-familier/boerne-og-ungepolitikken


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.