Genopslag Regionshospitalet Horsens: Hospitalskøkkenet søger en madhåndværker

Vi søger en kostfaglig person til vores Hospitalskøkken. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse fra den 1. april 2018.
 
Arbejdstiden er placeret i dagtimerne på hverdage og weekendarbejde hver 6. weekend.
 
Kunne du, tænke dig at arbejde i et spændende og velfungerende køkken, der er i en rivende udvikling, hvor vi arbejder meget med kvalitetsudvikling, madspild og økologisk omlægning.
 
Vi har eget bageri og sætter stor ære i, at der laves mad fra bunden af friske råvarer.
Vi forventer, at du er en dygtig madhåndværker, har kendskab til økologi og kan arbejde selvstændigt. Du skal være serviceminded og er åben over for forandringer. Du er ansvarsbevidst, målrettet og god til teamwork.
 
Kvalifikationer:

  • Uddannet Cater, ernæringsassistent, kok eller har en anden kostfaglig uddannelse
  • Lyst til økologi
  • Dygtig madhåndværker
  • Selvstændig
  • Fleksibel
  • Kreativ
  • Samarbejdsvillig
  • Faglig bevidst og i stand til at arbejde rationel
  • Godt humør 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst samt efter reglerne om ny løn.
 
Samtaler vil finde sted den 27. og 28. februar 2018

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos ledende økonoma Kirsten Rytter Knudsen, mobil 29406885.
 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her