Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag Regionshospitalet Horsens: Hospitalskøkkenet søger en madhåndværker

Vi søger en kostfaglig person til vores Hospitalskøkken. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse fra den 1. april 2018.
 
Arbejdstiden er placeret i dagtimerne på hverdage og weekendarbejde hver 6. weekend.
 
Kunne du, tænke dig at arbejde i et spændende og velfungerende køkken, der er i en rivende udvikling, hvor vi arbejder meget med kvalitetsudvikling, madspild og økologisk omlægning.
 
Vi har eget bageri og sætter stor ære i, at der laves mad fra bunden af friske råvarer.
Vi forventer, at du er en dygtig madhåndværker, har kendskab til økologi og kan arbejde selvstændigt. Du skal være serviceminded og er åben over for forandringer. Du er ansvarsbevidst, målrettet og god til teamwork.
 
Kvalifikationer:

  • Uddannet Cater, ernæringsassistent, kok eller har en anden kostfaglig uddannelse
  • Lyst til økologi
  • Dygtig madhåndværker
  • Selvstændig
  • Fleksibel
  • Kreativ
  • Samarbejdsvillig
  • Faglig bevidst og i stand til at arbejde rationel
  • Godt humør 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst samt efter reglerne om ny løn.
 
Samtaler vil finde sted den 27. og 28. februar 2018

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos ledende økonoma Kirsten Rytter Knudsen, mobil 29406885.
 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329748261Phoenix-1efb2de112018-01-26T14:00:37.930Genopslag Regionshospitalet Horsens: Hospitalskøkkenet søger en madhåndværkerVi søger en kostfaglig person til vores Hospitalskøkken. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse fra den 1. april 2018.
 
Arbejdstiden er placeret i dagtimerne på hverdage og weekendarbejde hver 6. weekend.
 
Kunne du, tænke dig at arbejde i et spændende og velfungerende køkken, der er i en rivende udvikling, hvor vi arbejder meget med kvalitetsudvikling, madspild og økologisk omlægning.
 
Vi har eget bageri og sætter stor ære i, at der laves mad fra bunden af friske råvarer.
Vi forventer, at du er en dygtig madhåndværker, har kendskab til økologi og kan arbejde selvstændigt. Du skal være serviceminded og er åben over for forandringer. Du er ansvarsbevidst, målrettet og god til teamwork.
 
Kvalifikationer:
  • Uddannet Cater, ernæringsassistent, kok eller har en anden kostfaglig uddannelse
  • Lyst til økologi
  • Dygtig madhåndværker
  • Selvstændig
  • Fleksibel
  • Kreativ
  • Samarbejdsvillig
  • Faglig bevidst og i stand til at arbejde rationel
  • Godt humør 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst samt efter reglerne om ny løn.
 
Samtaler vil finde sted den 27. og 28. februar 2018

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos ledende økonoma Kirsten Rytter Knudsen, mobil 29406885.
 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
2018-02-23T02:00:34.737 Vi søger en kostfaglig person til vores Hospitalskøkken. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse fra den 1. april 2018. Arbejdstiden er placeret i dagtimerne på hverdage og weekendarbejde hver 6. weekend. Kunne du, tænke dig at arbejde i et spændende og velfungerende køkken, der er i en rivende udvikling, hvor vi arbejder meget med kvalitetsudvikling, madspild og økologisk omlægning. Vi har eget bageri og sætter stor ære i, at der laves mad fra bunden af friske råvarer.Vi forventer, at du er en dygtig madhåndværker, har kendskab til økologi og kan arbejde selvstændigt. Du skal være serviceminded og er åben over for forandringer. Du er ansvarsbevidst, målrettet og god til teamwork. Kvalifikationer: Uddannet Cater, ernæringsassistent, kok eller har en anden kostfaglig uddannelse Lyst til økologi Dygtig madhåndværker Selvstændig Fleksibel Kreativ Samarbejdsvillig Faglig bevidst og i stand til at arbejde rationel Godt humør Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst samt efter reglerne om ny løn. Samtaler vil finde sted den 27. og 28. februar 2018Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos ledende økonoma Kirsten Rytter Knudsen, mobil 29406885. Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.10Phoenix1efb2de1101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-22T00:00:000010https://rm.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=88ae13b6-cb95-4248-9afb-bd99154bdb0b0EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHedensted3088921Service, Hospitalskøkkenet11Sundvej 308700HorsensDKDanmarkORS/1efb2de1_logo.gifORS/Small/1efb2de1_logo.gif0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent513715EmplyMinimum pakken - 35 dage0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1efb2de1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1efb2de1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1efb2de1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1efb2de1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/8.jpg169811311Dansk3Læse/ tale7Håndværk & service352547643importimport_1efb2de1DKDanmarkDKDanmarkda-DK