Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Relationelt stærk leder, der trives i krydsfeltet mellem jura, politik og mennesker

Vi søger den leder, der sammen med dygtige og engagerede medarbejdere, som funktionsleder vil være med til at drive og udvikle HR-området og sikre den fremtidige ledelses- og organisationsudvikling i Familieretshuset. Vi håber at finde en leder, der har øje for løbende udvikling og sikker drift i en nøgleposition i en organisation, der løfter en væsentlig samfundsopgave og en organisation i stor vækst.

Tryghed og retning i ændrede familiesituationer

Når forældre skal skilles, hvis der er uenighed om forældremyndighed, børnenes bopæl, samvær og bidrag. Hvis en dansker skal giftes med en udlænding eller hvis en forælder bliver dement. Kort sagt: Når der sker væsentlige ændringer i familiesituationen, er det ofte Familieretshuset, der vejleder.

Familieretshuset vokser og udvikler sig markant i disse år, og du skal som funktionsleder for HR sikre og videreudvikle en stærk HR-funktion, der kan understøtte den fortsatte forandring i Familieretshuset. Der er investeret meget i opbygningen af Familieretshuset, og det er der knyttet store forventninger til. Du spiller sammen med HR-enheden en afgørende rolle i, at Familieretshuset kommer i mål.

HR har ansvaret for rekrutteringen af nye medarbejdere og for at supportere Familieretshuset i alle typer af personalesager, herunder rådgivning af ledere og medarbejdere om personrelaterede problemstillinger. Derudover har enheden også ansvaret for arbejdsmiljø, HR-driftsopgaver som fx gennemførelse af MUS og APV samt løn, lønforhandlinger og personaleadministration.

Ledere og medarbejdere skal spille hinanden gode

Enheden for HR bliver en del af kontoret HR og forretning. Kontoret er nyetableret og skal skabe større sammenhæng og synergi mellem udviklingen af forretningen og udviklingen af medarbejdere og ledere i organisationen. Du får således et naturligt tæt samspil med HR-udvikling og enheden for Forretningsudvikling. Derudover vil du i det daglige også have en bred berøringsflade med ledere og medarbejdere i hele organisationen.

Du bliver leder for 16 ambitiøse, dygtige og dedikerede medarbejdere og skal sikre driften og udviklingen af enheden, der er placeret i Aabenraa. Flere af medarbejderne sidder dog på lokationer andre steder i landet, og distanceledelse bliver derfor en væsentlig del af hverdagen. Der er desuden mulighed for, at du kan sidde på et af vores andre kontorer i eksempelvis Odense eller Aarhus nogle dage. Du skal styrke ledelsen tæt pa° medarbejderne, herunder sikre en kompetent faglig ledelse og sparring samt en stor opmærksomhed pa° medarbejdernes trivsel.

Derudover vil nogle af de kommende opgaver være:

 • At sikre videreudviklingen af HR-funktionen, så den matcher Familieretshuset fremtidige udvikling.
 • Implementering af driftsledelse på HR-området, så man er på forkant med udviklingen og kan sikre en fortsat effektiv og kvalificeret drift og rådgivning.
 • At forankre den nye HR-partnerstruktur i hele organisationen, herunder sikre opbygningen af et stærkt samarbejde på tværs af HR-partnere i hele landet.
 • At sikre en enhed i udvikling og trivsel. HR-teamet har haft meget travlt, og det har til tider været svært at følge med væksten. Du skal som funktionsleder være med til at skabe struktur og overblik, og det forventes, at du er synlig og formår at være nærværende på distancen.
 • At opbygge gode relationer til lederkollegaer på tværs af hele organisationen. Det er vigtigt, at du engagerer dig i at lære organisationen og forretningen at kende.
  Din faglighed og din tilgang til mennesker betyder alt

  Du forventes at have en solid og bred erfaring indenfor HR og stærke kompetencer på det personalejuridiske område. Du har en lang videregående uddannelse, og du har enten erfaring med ledelse eller et stort talent for og lyst til ledelse. Det er under alle omstændigheder væsentligt, at du kan se værdien i driftsledelse og kan tænke det ind i en HR-kontekst.

  Du er strategisk tænkende, helhedsorienteret og har en god organisationsforståelse, ligesom du kan navigere i et tæt og fortroligt samspil med den øverste ledelse og på tværs i hele organisationen.

  Som leder har du en tillidsbaseret, anerkendende og dialogorienteret ledelsesstil – du er uddelegerende og evner at spille andre gode. Du er lyttende og har rigtig gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre. Som person er du robust og velafbalanceret, og du er struktureret i din arbejdsform. Du har et stort overblik og kan bevare roen under pres. Og så har du et godt humør.

  Du vil som udgangspunkt blive omfattet af overenskomst for akademikere i staten. Den er klassificeret som chefkonsulent med personaleledelse (jf. AC-overenskomsten) med aftalt funktionstillæg.

  Er du blevet nysgerrig?
  Er du blevet nysgerrig, så er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Maren Holm Johansen, Familieretshuset, på telefon 6182 7705 eller konsulent i Christian Høgh Brønnum på telefon 2193 0783 eller e-mail chbr@genitor.dk.

  Du kan søge stillingen på Familieretshusets hjemmeside via knappen nedenfor.

  Første og anden samtalerunde afvikles i uge 15 og 16 i 2021. Begge samtaler afvikles i Aabenraa.
  Mellem de to samtalerunder gennemføres et testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Testforløbet foregår digitalt med tilbagemelding via TEAMS.
  Forventet tiltrædelse er den 1. juni 2021.
  Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.