Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Ressourcestærke pædagoger

5 RESSOURCESTÆRKE PÆDAGOGER TIL VORES INDSATSTEAM - KVALITETSLØFT PÅ DAGTILBUDSOMRÅDET

”Høje-Taastrup Kommune har en vision om at skabe institutioner og skoler, hvor børn og unge lærer og udvikler sig ved at lege, bygge, ideudvikle, problemløse og bruge deres naturlige nysgerrighed og skabertrang. Vi har et skarpt fokus på, at hvert enkelt barn oplever at blive et vidende, handlekraftigt og kompetent menneske af at gå i vores institutioner og skoler”. 

Har du høje ambitioner på børnenes vegne? Vil du være med til at styrke de pædagogiske læringsmiljøer, højne kvaliteten på dagtilbudsområdet og øge chancelighed for børn gennem en stærk pædagogisk indsats?

Vi søger 5 ressourcestærke pædagoger, gerne med en pædagogisk overbygning eller anden særlig efter-/videreuddannelse til vores indsatsteam, der er en nyetableret enhed, som skal understøtte vores institutioner i længerevarende perioder. Konkret betyder det, at I bliver tilknyttet en institution i perioder af 1-2 år, muligvis sammen med andre kolleger fra indsatsteamet.

Indsatsen, som I skal være med til at understøtte, målrettes institutioner, der igennem længere tid har oplevet udfordringer i forhold til den pædagogiske kvalitet for børnene. For disse institutioner udarbejdes der handleplaner, som er grundlaget for arbejdet i en arbejdsgruppe, hvor noget af institutionens personale, kommunale konsulenter og pædagogisk personale fra indsatsteamet indgår og sikrer fremdriften.

Pædagogerne fra indsatsteamet løfter de pædagogiske opgaver på lige fod med det øvrige pædagogiske personale. I har dog en særlig opgave med udviklingen af den pædagogiske kvalitet. Ud over arbejdet i institutionen, vil I deltage i sparringsmøder med kolleger fra indsatsteamet og de pædagogiske ledere.

Vi forventer, at du:

   • er uddannet pædagog - gerne med relevant efter-/videreuddannelse   
   • er vild med at arbejde med børn og deres hele udvikling
   • betragter dig selv som en ildsjæl inden for dit fag  
   • er handlekraftig og formår at motivere og skabe udvikling og fornyelse
   • har viden om børns generelle udvikling og læring og kan omsætte denne viden til god pædagogisk praksis i den pædagogiske praksis
   • understøtter en feedbackbaseret evalueringskultur i forhold til den pædagogiske praksis    


Det er ligeledes en forventning, at du har en særlig viden om og erfaring med:

   • Pædagogiske læringsmiljøer i praksis  
   • Metodeanvendelse og organisering i praksis  
   • Inklusion  
   • Børns sprogtilegnelse
   • Forældresamarbejde  
   • Kollegial feedback  


Vi tilbyder

   • Introduktionsforløb, hvor I stifter bekendtskab med Høje-Taastrup Kommunes værdier, visioner og arbejdsmetoder på dagtilbudsområdet
   • Sparringsmøder med kolleger i indsatsteamet, de pædagogiske ledere og pædagogiske konsulenter
   • En høj grad af involvering i forholdt til udarbejdelse af handleplaner og de tilhørende udviklingsforløb


Det er vigtigt, at du har tålmodighed og er fleksibel i dit samarbejde med den pædagogiske leder og det øvrige personale, og har fokus på at følge de aftalte mål for indsatsen, samt at du i kraft af dine gode samarbejdsevner fungerer som en inspirator for andre.  

Mere information
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til centerchef Flemming Ellingsen på T: 20159559 eller faglig leder Helle Lundstein på T: 23665404.  Du kan også læse mere på kommunens hjemmeside http://www.htk.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår   
Stillingerne på fuld tid og forventes besat pr. 1. august 2018. Løn efter gældende overenskomst, herunder principperne for Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest som led i rekrutteringen.  
 
Ansøgning sendes elektronisk via kommunens rekrutteringssystem vedlagt CV og relevante uddannelsesbeviser.

Der er ansøgningsfrist den 11. juni 2018. Vi forventer 1. runde af ansættelsessamtaler afholdes mandag den 18. juni 2018. Eventuel 2. runde af ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 21. juni 2018.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her