Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Samfundsvidenskabelig analytiker til Team Strategi & Rapportering

Kan du udvikle vores styringsværktøjer, så de understøtter ledelsen bedst muligt? Er du en dygtig analytiker, og kan du se dig selv i en stærk økonomifunktion i en af landets store styrelser? Så er du måske vores nye kollega i Team Strategi & Rapportering.

Vi søger en ny medarbejder til Økonomienhedens Team Strategi & Rapportering. Teamet arbejder bredt med styrelsens styringsdagsorden, fra enhedskontrakter og mål- og resultatplan til risikostyring og opfølgning på virksomhedsstrategiens investeringsøkonomi og gevinstrealisering. Vi skaber sammenhængende styring på tværs af økonomi og faglige strategiske mål. Vi søger en medarbejder, der kan bidrage til denne dagsorden.

En hverdag med udviklingsopgaver og ansvar
Du vil hovedsageligt få opgaver inden for følgende områder:

• Optimering og videreudvikling af styrelsens rapporteringsformater og tilhørende arbejdsgange
• Udvikling af nye styringsværktøjer til gavn for eksempelvis direktionens overordnede ledelse eller mod styrelsens projektledere
• Styrkelse af sammenhængen i styringen og bidrage til at gøre den relevant hele vejen fra direktionsniveau til medarbejderniveau
• Implementering af koncepter for moderne offentlig økonomistyring i processer og redskaber
• Udarbejdelse af beslutningsoplæg og mødemateriale mv. til direktionen og departementet

Du får mulighed for personlig og faglig udvikling og en stejl læringskurve, hvor ansvarsområder tildeles efter kompetencer, og ansvaret løbende vokser i takt med, at dine egne kompetencer udvikles. Du vil blive mødt af et inspirerende og udviklende fagligt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en arbejdsdag hvor vi – ud over det faglige – både prioriterer det tværgående samarbejde, og at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Velformuleret og analytisk
Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatgrad og nogle års erfaring fra en politisk ledet organisation, et konsulenthus eller lignende. Du kan sætte dig ind i styringsmæssige problemstillinger og skabe løsninger for den samlede styring. Du kan formidle problemstillinger og forslag til løsninger letforståeligt og med en skarp pen.

Du gennemskuer komplekse problemstillinger og evner efterfølgende at videreformidle dem enkelt og klart – både mundtligt, skriftligt og i et regneark. Stillingen kræver en bred kontaktflade både i styrelsen og i departementet, så det er vigtigt, at du er selvstændig, udadvendt og opsøgende. Du har et skarpt blik for detaljen og kan se sammenhænge og muligheder på tværs af fagområder og enheder i en stor og kompleks organisation. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med udvikling af styringsprincipper og -værktøjer gerne fra en offentlig institution.

Økonomi – en enhed med en bred faglighed
Vi sikrer balance i styrelsens økonomi, gode styringsmæssige rammer for styrelsens forskellige ledelseslag og faglige medarbejdere. Vi er 35 medarbejdere i enheden fordelt på fire teams: Tilskudsøkonomi, Strategi & Rapportering, Budget samt Regnskab, Indkøb & It-økonomi.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af høj faglig kompetence, højt til loftet og med en fri og uhøjtidelig omgangstone, hvor vi lægger vægt på løbende udvikling og forbedring af vores opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten i Økonomienhedens afdeling i København. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2021.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Sara Hauge på tlf.: 93 59 73 46 eller e-mail sarhau@lbst.dk.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest den 20. oktober 2020.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.