Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Skal du være praktiserende fodterapeut i Region Midtjylland?


Der genopslås ét ydernummer som praktiserende fodterapeut i Region Midtjylland til besættelse snarest muligt i Ringkøbing-Skjern kommune. I ansøgningen oplyses fra hvilken adresse, ansøger ønsker at praktisere.

Det ledige ydernummer opslås i henhold til Aftale om fodterapi mellem Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Det forudsættes, at overenskomsten tiltrædes, og at der praktiseres i overensstemmelse med denne.

Der vil blive lagt vægt på følgende kriterier ved vurderingen af ansøgningerne:
 

  • ansøgers faglige kvalifikationer
  • ansøgers erfaringer med klinikdrift
  • at der kan praktiseres fra velindrettede og handicapvenlige lokaler
  • at klinikken har eget værksted
  • ønsket om at fremme praksisfællesskaber og sundhedshuse
Ydernummer kan søges af statsautoriserede fodterapeuter. Som alternativ til praksis med eget ydernummer, vil ydernummeret eventuel kunne udmøntes i form af tilladelse til ansættelse af behandlende medhjælp hos en eksisterende fodterapeut med ydernummer i henhold til overenskomstens §18, stk 1.

Ansøgningerne behandles af et bedømmelsesudvalg bestående af repræsentanter fra regionens administration samt 1-2 fodterapeuter fra samarbejdsudvalget vedr. fodterapi. Bedømmelsesudvalget udarbejder indstilling til samarbejdsudvalget, som træffer beslutning om hvilken fodterapeut, der får tilladelse til at nedsætte sig.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef Jørgen Nørskov Nielsen på telefon 7841 2106 eller e-mail: joergen.nielsen@stab.rm.dk

Ansøgning vedlagt kopi af uddannelsesbevis og autorisationsbevis samt eventuelt øvrige relevante bilag bedes indsendt til:

Region Midtjylland
Sundhedsplanlægning
Att. Stine Bligaard Madsen
Skottenborg 26
8800 Viborg

Eller på e-mail: stemas@rm.dk

Ansøgningsfristen er den 30. august 2019.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.