Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG - Skoleleder

Danehofskolen, Nyborg Kommunes største skole, søger ny leder
 
COVID-19 eller ej! Vi søger en ambitiøs og dygtig skoleleder, der kan sætte sig i spidsen for kommunens største skole med et samlet elevtal på 690 elever og ca. 70 dygtige og engagerede medarbejdere. Stillingen besættes på kontraktvilkår med en forventet årsløn på ca. 736.000 kr., hertil pension.
 
Om Danehofskolen
Danehofskolens hovedafdeling er placeret i udkanten af Nyborg by tæt på motorvej og offentlig trafik. Desuden har skolen en afdeling i Vindinge, der ligger lige vest for byen. Tilsammen er der næsten 700 elever på skolen. Der er 3-4 klasser på hver årgang. Danehofskolen huser desuden kommunens modtagelsesklasser. Begge skoleafdelinger har gode fysiske rammer såvel ude som inde, og der er et stort potentiale i skolens rammer, som kan udnyttes endnu bedre. Afdelingen i Nyborg står over for en større indeklima-renovering, der for-
ventes afsluttet i sensommeren 2020.
 
Skolens elevgrundlag er mangfoldigt både hvad angår socioøkonomiske vilkår samt etnicitet, og det ser vi som en styrke. Der er en god forældretilfredshed med Danehofskolen. Skolen er fra dette skoleår i gang med at blive ”Unicef Rettighedsskole”.
 
Skolens ledelsesteam består i dag af en skoleleder (vakant) samt en viceskoleleder og to afdelingsledere. Der er tale om et erfarent og velfungerende team, der har tradition for at arbejde godt sammen om de forskellige ansvarsområder. Skolen har en aktiv og positiv bestyrelse, der ser frem til et godt og tæt samarbejde med den nye skoleleder.
 
Skolevæsnet i Nyborg Kommune
Nyborg Kommunes skolevæsen består af fire folkeskoler med i alt syv matrikler. Herudover er der to store specialskoler, en vel-
fungerende og forgrenet ungdomsskole samt PPR. Skoleområdet arbejder tæt og forpligtende sammen med primært børneområdet og socialområdet.
 
Byrådet har netop vedtaget en ny ledelses- og styringsmodel, På vej mod stærkere børnefællesskaber, der skal fremme mere og bedre inklusion (bilag). Det betyder bl.a., at der som noget helt unikt etableres et ledelsesfællesskab, der skal udmønte fælles ressourcer med henblik på at fremme inklusionsdagsordenen.  Skolelederne i Nyborg Kommune indgår i et meget tæt samarbejde med forvaltningen – ikke kun på inklusionsområdet. Vi har en ambition om at skabe et endnu mere fællesskabsorienteret skolevæsen. Det betyder, at du som skoleleder også har ansvar for at hele kommunens skolevæsen lykkes med de strategiske mål. Samarbejdet er præget af ligeværd, inddragelse, seriøsitet og godt humør. Vi er gode til at gøre hinanden bedre!
 
Nyborg Kommune:
Vi er i alt ca. 32.000 borgere, hvoraf over halvdelen bor i Nyborg by. Herudover er der to velfungerende større byer, Ullerslev og Ørbæk, samt en række hyggelige landsbyer.  Kommunen er på alle områder veldrevet. Foreningslivet og kulturlivet trives, og der er i år vedtaget både en ny bibliotekspolitik og en musikpolitik, der sætter endnu mere fokus på kulturlivet. Idrætslivet har virkelig gode rammer i Nyborg Kommune.  Samarbejdet er på alle niveauer præget af en uformel og god omgangstone, hvor vi fokuserer på at gøre det bedst muligt for kommunens borgere.
 
Vores forventninger til dig:
Vi søger en leder, der med tydelighed, overblik, ro og vedholdenhed kan være med til at udvikle Danehofskolen på en række områder. Vores kerneopgave er at hjælpe vores elever til at udvikle sig bedst muligt, så de forlader grundskolen med lyst til livet, fortsat læring samt en række kompetencer, der gør at de har muligheden for at skabe sig et godt liv i stærke og positive fællesskaber.
 
I skolens vision hedder det, at du kan kende elever, der går ud af Danehofskolen, på deres handlekraft, selvværd, læringsglæde, tillid til andre og evnen til at indgå i et ligeværdigt samarbejde med alle. Det er derfor væsentligt, at vores elever også klarer sig godt rent fagligt, og vi har et ønske om forbedre skolens faglige resultater. Den opgave bliver central for skolens nye leder.
 
Desuden forventer vi, at du har erfaring med skoledrift og –udvikling mindst på viceskolelederniveau og gerne som skoleleder. Vi har brug for en leder, der formår at lede og ikke mindst udvikle skolen gennem strategiske initiativer, der kobler sig på Nyborg Kommunes overordnede politikker og strategier i almindelighed og skoleområdets i særdeleshed. Det er derfor afgørende, at du også stortrives med at indgå i diverse samarbejds- og udviklingsfora med andre kommunale aktører – fx når det gælder inklusionsområdet.
 
For at lykkes i jobbet forestiller vi os, at du både er erfaren samt veluddannet, og at du formår at koble ledelsesmæssig erfaring med din teoretiske ballast. Du kan læse mere om vores konkrete forventninger og ønsker i personprofilen (bilag).
 
Hvad kan du forvente?
Først og fremmest kan du forvente en spændende og udfordrende stilling på en stor folkeskole i et skolevæsen, hvor vi arbejder tæt og godt sammen. Du får rig mulighed for selv at definere de konkrete mål (naturligvis i samarbejde med skolens interessenter), og du kommer til at indgå i et positivt og tillidsfuldt ledelsesteam. Der er en god samarbejdskultur på skolen samt vilje til i fællesskab at løse de daglige såvel som de mere langsigtede udfordringer.
 
Du bliver som en af kommunens fire folkeskoleledere en central skikkelse i skolevæsnet, og du får lejlighed til at arbejde tæt på forvaltning , direktionsniveau og det politiske niveau. Du kan regne med at dine skolelederkolleger og forvaltningen vil hjælpe og støtte dig, samtidigt med at vi vil have forventninger om, at du naturligt og med glæde indgår i vores fællesskaber. Desuden kan du forvente særdeles god støtte og opbakning fra vores dygtige folk i HR og Personale og Økonomiafdelingen.
 
Ansættelsesproces:
Deadline for fremsendelse af elektronisk ansøgning skal ske senest fredag 29. maj 2020 kl. 23:59.
 
Første samtale afholdes torsdag 11. juni fra kl. 16.00.
Anden samtale afholdes mandag 22. juni fra kl. 16.00.
 
Mellem første og anden samtale indhentes der referencer, ligesom kandidater, der er gået videre, inviteres til en uformel samtale med skolechefen, der finder sted før sidste ansættelsessamtale.
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes besat på kontraktvilkår med udgangspunkt i løntrin 51 + 27.000 kr. pr. år. Hertil kommer løntillæg på 15 %. Årslønnen er dermed ca. 736.000 kr., hertil pension.
 
Vi ønsker, at stillingen kan tiltrædes 1. august 2020.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest inden ansættelse.

Pr. 1. august 2020 har Nyborg Kommune indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og fra denne dato, er det ikke muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.
 
Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.
 
For yderligere oplysninger kan følgende kontaktes:
Skolechef Lars Kofoed på telefon 2384 7867 eller mail: lko@nyborg.dk
Konstitueret skoleleder Kim Krusen Hansen (kontaktes bl.a. for aftaler om besøg på skolen) på telefon 6333 7591 eller mail: kkh@nyborg.dk
Skolebestyrelsesformand Michael Bendix på telefon 2018 3920 eller mail: mb@executiveadvisors.dk 


Bilag:
På vej mod stærkere børnefællesskaber – Model for styring og ledelse af skoleområdet
Uddybende personprofil samt ansvar- og fokusområder
Dagtilbuds- og skolepolitik 2019-2023


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.