Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Socialcenter Lillebælt, afdeling Kingstrup søger sundhedsfaglige kollegaer til natteamet, da vi ønsker at indarbejde bruttonormering i natteamet

Vi søger 2 nye kollegaer på 30 timer ugentligt, så vi kan indarbejde bruttonormering. Vi leder derfor efter fagligt begejstrede sundhedsuddannede, social- og sundhedsassistenter og / eller social- og sundhedshjælpere til at indgå i natteamet på Kingstrup. 
 
Tilbuddet har omdrejningspunkt om støtte og tilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade, fortrinsvist præget af kognitive følgevirkninger af frontal karakter, særligt ift. de eksekutive styrefunktioner. Stillingerne er til fastansættelse og ønskes besat hurtigst muligt. 
 
Dine opgaver i natteamet: 
  • Yde sundhedsfagligt og neuropædagogisk tilrettelagt støtte med rehabiliterende tilgang i borgerens eget hjem. 
  • Yde støtte, guidning, rammesætning og fysisk hjælp til at komme i seng / holde den aftalte struktur, yde støtte til indtag af medicin ol.  
  • Varetage opgaver (i rotation med natkollegaer) omkring en enkelt borger, som har særligt behov for tilstedeværelse i egen bolig i nattimerne, samt kan have behov for bistand ved epileptisk anfald. 
  • Arbejde selvstændigt med skriftlig dokumentation for indsatser. 
  • Varetage praktiske opgaver omkring rengøring i botilbuddets fællesarealer.
 
Vi leder specifikt efter dig, som bidrager ved at bringe følgende i spil sammen med os:
  • Trives med at arbejde selvstændigt med afsæt i borgerens eget hjem. 
  • Trives i at lykkes med kollegaer. 
  • Henter energi i at arbejde i et relationelt felt, hvor borgerens forudsætninger for eksekutiv styring af egen-adfærd er væsentligt nedsat. 
  • Holder fagligt og professionelt fokus i samarbejdet med borgere og pårørende, der vægter indflydelse, lydhørhed og dialog. 
  • Som bringer faglig dialog, sparring og feedback ind i samarbejdet, og er indstillet på at handle loyalt overfor de i teamet vedtagne strategier.  
 
Hvad får du? 
Til din rådighed for professionelt samarbejde, faglig sparring og rehabiliterende tænkning stiller vi en hverdagsnat i sigte med motiverede, fagligt erfarne og neuropædagogisk efteruddannede kollegaer i natteam og botilbud, med hvem du vil samarbejde og opgaveløse om natten samt i teamsammenhænge om uddelegerede ansvarsområder. 
 
Er du nysgerrig efter mere? Så gå til vores hjemmeside, for at få en fornemmelse for vores tilbud på https://socialcenterlillebaelt.rsyd.dk/wm494286 
 
Ansøgningsfrist: Tirsdag den 17. april 2018. 
 
Samtaler: Forventes afholdt den torsdag 26. april 2018.
 
Vi modtager kun digitale ansøgninger via jobportalen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her