Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Socialpædagog til Landsbyen Sølund, Boenhed 44

Socialpædagoger med solid faglighed søges til Landsbyen Sølund, Boenhed 44

Et par af vores dygtige kollegaer har valgt at skulle ud og prøve kræfter med noget andet, og vi søger derfor 2 dygtige socialpædagoger til at blive vores nye dygtige kollegaer.

Stillingerne er på 30-37 timer. Arbejdstiden er tilretteligt i fast grundplan med morgen- og aftensvagter, samt arbejde hver 2. weekend.

Vi er midt i en forandringsproces, hvor fokus er på at forme fremtidens pædagogiske praksis, samtidigt med, at vi udvikler arbejdspladsen og det gode fælles arbejdsmiljø. Vi gennemfører i den forbindelse en efteruddannelse for alle medarbejdere, som giver et fællesfagligt ståsted. Alt dette vil du blive en vigtig del af.

Vi søger en kollega som

 • har høj grad af samarbejdskompetence og som aktivt deltager i den daglige refleksion over den daglige faglige praksis.
 • har lyst til at arbejde systematisk med ny dokumentationsteknologi i det pædagogiske arbejde.
 • trives i et miljø hvor pædagogfagligheden tænkes ind i de daglige gøremål
 • trives med at have fokus på dit nonverbale udtryk og med at læse dine medmennesker nonverbalt.
 • Trives med og kender værdien af at løse en udfordring med en positiv tilgang og som et team.
 • Kan være nærværende i en omskiftelig hverdag
 • kan rumme borgere med mestringsstrategier, som kan være udadrettede og selvskadende.
 • ser omskiftelighed og foranderlighed som en spændende del af din hverdag.
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø og har fokus på en fælles faglig forståelse.
Vi tilbyder
 • Dygtige kolleger med høj faglighed
 • Du bliver klædt på til opgaven med en grundig introduktion.
 • Mulighed for faglig udvikling gennem kollegial og ledelsesmæssig sparring og supervision
 • Fokus på at arbejde for et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø
 • Gode efteruddannelesmuligheder, her i blandt kurser og temadage på Sølunds egen kursusafdeling VISS https://viss.skanderborg.dk/
 • Tværfagligt samarbejde med Sølunds fysioterapeuter, musikterapeut, psykiater, læge m.fl.
 • Opgavefokuseret ledelse med høj grad af tillid og uddelegering
 • Stort fokus på velordnede løn og arbejdsforhold

Vi forventer at
 • Du er en konstruktiv kollega, der bidrager til et stærkt team og hele tiden søger løsningsmuligheder og er reflekterende over egen og andres praksis og kan omsætte disse refleksioner til praksis.
 • Du støtter op om det fælles mål der er for borgerne, samt forstår betydningen af at være en del af at fagligt forpligtigende fællesskab.
 • Du skaber de bedste resultater ud fra fagligt definerede mål og indsatser og du støtter op om de fælles mål der er for borgerne, samt forstår betydningen af at være en del af et fagligt forpligtigende fællesskab.
 • Du viser ansvarlighed og følger opgaver til dørs. Du søger relevant sparring hos kollegaer, ledelsen eller andre og du tænker tværfagligt og sammen med andre for at skabe den bedste løsning.
 • Du kan omstille dig, når noget uforudset opstår, både i forhold til dine egne opgaver, men også i forhold til at hjælpe kollegaer.

Boenhed 44
Er en specialafdeling for voksne fysisk og psykisk funktionsnedsatte med autisme og/eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser, herunder personlighedsforstyrrelser. Gruppen af beboere kendetegnes derudover ved omfattende kommunikationsproblemer samt en del med voldsomme reaktioner af forskellig karakter og omfang. Der bor i alt 16 beboere i boenheden der er opdelt i 2 huse, begge huse rummer samtidigt enkeltmandsprojekter. Det overordnede mål i boenheden er at skabe en hverdag for den enkelte, som indeholder både tryghed og overskuelighed, men også udfordringer og gode oplevelser.

Vores pædagogiske tilgang tager udgangspunkt i Gentle Teaching og vi anvender systematisk neuropædagogiske udredninger i praksis. Det medfører stort fokus på Tegn til Tale, IKT, sanseintegration og Low Arousal. Vi arbejder i beboernes hjem og tilstræber en rolig, kærlig og glad omgangstone, hvor vi lægger vægt på en tæt kontakt med beboerne. Fælles for beboerne er, at de har brug for hjælp og støtte i alle daglige gøremål, lige fra personlig hygiejne og vejledning til spisning til udførelse af fastlagte aktiviteter. Opgaver med personlig pleje og omsorg indgår som en naturlig del af det pædagogiske arbejde. Nogle beboere har aktivitetstilbud udenfor huset, andre har aktivitetstilbud i vores eget aktivitetstilbud. Vores grundlæggende filosofi og tilgang er Gentle Teaching, se mere på: https://solund.dk/vi-loser-og-udvikler-opgaven/tilgange-og-kompetencer/

For nærmere info om stillingen kontaktes faglig leder Marie R. Kristensen, telefon 20 11 9859 .

Samtaler forventes afholdt løbende og der indkaldes pr. telefon/mail.

Vi gør opmærksom på, at lønsammensætning sker efter de overenskomstmæssige principper i Ny løn og at der ved tilbud om ansættelse rekvireres udvidet straffeattest. Ved ansættelse skal fremvises et gyldigt kørekort. Landsbyen Sølund er røg- og alkoholfri i arbejdstiden.

Kun ansøgere, der søger via linket i stillingsopslaget kommer i betragtning.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.